- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
asdasdasd #38651 üzenetére
És ott lehet full visszaállítani mindent. Már amit előtte ugyanitt elmentettél. Pár klikkeléssel lehet. A SDcard gyökérkönyvtárába ment a tibi a TitaniumBacup könyvtárba.
Biztonsági Mentés/Visszaállítás Titanium Backup Pro-val. -
stefi68
addikt
válasz
asdasdasd #17440 üzenetére
Persze az App2SD-ből sem mindegy melyiket használod. Csak a "Sam Lu" féle [link] tudja felismerni a Move2SD mahinációját (*support "Move2SD Enabler"), meg persze az android alkalmazáskezelője.
aggleány: Penguin ez jó igaz nem gurul, meg repül de azért kipróbálom...
Rég nem beszéltünk, mi lett az Aldiko-val? -
aggleány
addikt
válasz
asdasdasd #8648 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy kinek mi jön be legjobban. Tudásra a Moon+ Reader a legjobb, de Neked az FB Reader, nekem az Aldiko régi verziója jön be
Nem tudom, hogy miért akarod olyan bonyolultan csinálni azt a könyvet
Ha nem fontos, hogy legyenek fejezetcímek, csak úgy olvasnád elölről a hátuljáig, akkor simán pdf-ből epub-ot csinál a Calibre. Pár perc az egész, és akkor már tettél fel hozzá borítót is
Ezen az oldalon érdemes szétnézni, az első hsz-ben
Balinov!
Jelenleg nagyon sokan a RockPlayer-t tartják az etalonnak
-
vétó
aktív tag
válasz
asdasdasd #8648 üzenetére
én a PC-s Mobipocket reader-re simán rádobom (drag&drop) a konvertálandó pdf (vagy doc, rtf, stb) fájlt, és pár másodperc alatt megcsinálja belőle a prc-t. Ezért sztem teljesen fölösleges külön feltenni a creator-t.
ja, és FBreader-t azért cseréltem le a Kindle-re, mert az FB nem akart megnyitni néhány prc állományt. és fogalmam sincs miért. a Kindle meg kezeli simán. (ezzel együtt tetszik nekem is az FBreader)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest