- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
metaxa92
csendes tag
Wifimmel valami baj lehet,előző telóm sem ismeri fel mostanában (samsung monte) de elötte meg igen.Viszont a szomszéd szobában lévő gép érzékeli a wifit USB stickel.
De most egyelőre azzal szórakozom,hogy valahogy érzékelje a SIM kártyát a tablet.. (huawei s7 slim)
Amúgy új,T-mobileos.
A többit majd kipróbálom,köszi.
(mondjuk ma van először használatban) -
sssz
őstag
válasz
metaxa92 #13798 üzenetére
akkor ez a baj, nem telepíti.
a wifidet miért nem ismeri fel? nem szereti az android pl ha ékezetes karakter van a router azonosítójában.
használtan vetted vagy újonnan? én nyomnék neki egy factory resetet (gyári beállítások visszaállítása) vagy a beállítások/alkalmazásokban kikeresném a marketet és nyomnék neki egy cache ürítést illetve egy clear data-t. ilyenkor elvileg újra el kell fogadnod a feltételeket meg minden ha elindítod a marketet. szóval tiszta lappal indul.
a másik meg az, hogy sok olyan wifi beállítás van (pl a mekiben is) hogy netezni tudsz, de letöleni nem tudsz vele. lehet ilyenre csatlakoztál te is.
-
aggleány
addikt
válasz
zsolt19900 #13793 üzenetére
Szívesen.
Remélem, tetszeni fog valamelyik, és ilyesmire gondoltál.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13775 üzenetére
Akkor fussunk neki harmadszor is.
Megnéztem a linket. Az a program arra való, hogy letiltsa a reklámokat. De neked nem megfelelő, mivel nem rootolt a telefonod. Erre megkérdezted, hogy hogy lehet eltüntetni a reklámokat másképp. Erre írtam, hogy úgy, hogy azt a programot, amiben zavar a reklám, megvásárolod. Ugyanis azokban a programokban, amikért fizetsz, nincsen reklám, csak az ingyenes verzióban. Erre Te folyamatosan arról karattyolsz, hogy az AddFree-nek nincs fizetős verziója. Nem, nincsen, csak a kutya nem beszélt arról, hogy van.
És hogy téged idézzelek részben:
Minek kérdez valaki, ha még magyarul olvasni sem tud. Érdekes módon rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam, sőt még válaszoltak is rá, és adtak más lehetőséget is.
És tényleg, ha csak írni tudsz, olvasni, és szöveget értelmezni nem, akkor tényleg nem kel fórumozni.
Sajnos ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni, ha ez sem érted meg, akkor neked már úgyis mind1.
-
-
Nordik
őstag
TeamViewer képes arra, hogy gépről a telefonra tudjak fájlokat másolni?
Ezt eddig úgy oldottam meg, hogy TeamViewer-ben mikor látom az asztali gépem, ott belemásolom a fájlokat a DropBox mappámba, ami ugye megjelenik mindenhol, így a telóról is eltudom érni és letölteni.
Valami közvetlenebb megoldás nincs erre?
-
aggleány
addikt
válasz
zsolt19900 #13784 üzenetére
Wallpaper charger, PhotoWall Live Wallpaper
Ha rákeresel a Marketen a "wallpaper change"-re, még egy csomót kiad, de ezek néznek ki a legkorrektebbnek.
-
válasz
Az ingyenes Zedge app sdcard-Zedge-wallpapers mappájába belemásolhatod és a widgetével váltogathatod, jobbat nem tudok. Tényleg jó lenne egy olyan amit erre készítettek, automatikus váltással, megadható időközönként... :S
-
ArchElf
addikt
Olyan android szoftvert keresek, ami logolja (gyakran, lehetőleg 1 / 5 / 15 másodpercenként) a GSM hálózat erőségét.
Sajna úgy tűnik a google keresésnél nem találtam el a megfelelő kulcsszavakat.AE
-
Viper26
nagyúr
válasz
Az tényleg nem lenne rossz.
-
zsolt19900
őstag
még mindig fennáll a kérdés, változó háttér? álá diavetítős appot tud valaki, ami nem beleépített képeket diázik, hanem amibe én tallózhatom bele a fényképeket, amit látni szernték
-
metaxa92
csendes tag
Srácok,ma kaptam meg életem első Androidos telóját (tablet) és egy kis segítségre szorulnék.. Tudom,tudom,olvassak vissza,de azért hátha.
Tehát Akartam Marketről leszedni cuccot.. rámentem többször is,de nem találom sehol,és a program meg nem indult el magától telepítés után.Akkor most mi van? -
Sh@dowMAN007
tag
Amit linkeltem [link]
Szerintem hagyjuk az ilyen hozzáállás tipikus...
Minek beszél bele valaki, ha a linket meg sem nézi, segíteni nem akar-tud csak benyög egy általános dumát...Részemről vége, asszem megint nemkell fórumoznom.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13772 üzenetére
Minek nincsen?
Könyörgöm. Az volt a cél, hogy eltűnjenek a reklámok. Vagy legálisan megveszed a programot, vagy használod azt a programot, amit linkeltek, vagy írták, hogy nyomd ki a netet.
-
Sh@dowMAN007
tag
Valamelyik progi kicsit elbaxta a Sense progi indulását. (azokat a progikat letöröltem amit tegnap délután rátettem)
Ma reggeli bekapcsolásnál hibaüzenet.
Valami ilyesmi: A HTC SENSE leált...
Hibaüzenetet lehet küldeni utána.
Aztán sztem elindúl rendesen.Valaki találkozott ilyesmivel, hogyan lehetne orvosolni?
üdv: Shadow
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz
Psychonaut #13765 üzenetére
Az általam linkeltnek nincs.
-
Viper26
nagyúr
Van olyan progi amivel Ft-ban tudom írni a kiadásokat/bevételeket?
-
Fireman67
aktív tag
Szeretném a Droidomat Hardreset-elni, aztán, mivel minden progim van ami csak kellhet, nem akarom szinkronizálni a Market-el.
Van e bármilyen hátránya egy átlagfelhasználónak a Market szink. hiányának azon kívül, hogy nem tölthetek le onnan semmit. (nem is kell)
Vagyis, tud e teljes értékű lenni a felhasználás a reg. nélkül?Próbálta már valaki?
-
Rosep
senior tag
válasz
Butcher-HUN #13761 üzenetére
AVG-ből van free.
-
fux82
tag
Tudnátok segíteni abban, hogy a Jortét hogy tudom szinkronizálni a gmail fiókommal? Sehogy sem akar összejönni...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
jer1cho arra gondolt, hogy a legtobb programnak van fizetos, de reklammentes valtozata is.
-
porse
őstag
Hello!
Ha rootolom a telót, akkor ugye hozzáférek a belső dolgokhoz is, és ha letörlöm a superusert akkor a root is etűnik?
-
sssz
őstag
válasz
VINIKOR #13762 üzenetére
ezt most nem értem.
mmit szeretnél pontosan???
a gyári beépített csengőhangokat szerkeszteni?
a root explorerrel a rendszerben lévő hangokat csak akkor éred el ha rootolt is a telód.
sokkal egyszerűbb megoldás szerintem ha beírod a google pl, hogy samsung galaxy s gyári csengőhangok letöltése vagy valami hasonló. gondolom találsz rá majd jópár linket. letöltöd megszerkeszted, felrakod a telóra és azt választod ki.
-
VINIKOR
senior tag
Szeretném megnézni Galaxy S-ben és szerkeszteni a csengőhangokat. Odáig eljutottam, hogy root explorer kell hozzá. Segítsetek a továbbiakhoz. Van ingyenes root explorer ami jó? Linkeljetek be légyszi.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! 2.2.1 Froyo-ra szeretnék valami jó ingyenes antivírus programot leszedni. Kérdés igazából az lenne hogy melyik a legjobb az ingyenesek között?
-
Sh@dowMAN007
tag
Köszi a válaszokat.
-
Mr X
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
Elvileg ha nincs net, nincs reklám.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #13756 üzenetére
van amiből nincsen csak free verzió. pl az angry birdsnél is megy a reklám.
Sh@dowMAN007: kapcsold ki a netet addig, akkor nem jelenik meg a reklám sem.
szerk: ja, hogy közben böngésznél
akkor sajna csak az van amit te linkeltél, de ahhoz tényleg root kell
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz
TazLeacher #13756 üzenetére
Valszeg félreértetted a kérdést.
Pl a böngészőben lévő reklámcsikot.
Az a progi amit linkletem FREE, de mégha + is lehetne vásárolni akkor is CSAK rootolt telón menne. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13755 üzenetére
Meg is vásárolhatod a programot.
-
Sh@dowMAN007
tag
Sziasztok.
Valaki a reklámok eltüntetésére tud valami más módszert, mint a [link].
Ez csak rootolt telón megy. -
Mindless
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés. Dropboxban vagy evernoteban, hogy lehet egyszerre több tételt is kijelölni? Elég idegesítő egyesével törölgetni őket. Ha van valami módszer gyorsabb törlésre az is megfelel, mint pl az iphoneon az hogy elhúzom rajta az ujjam és törlés.
-
TazLeacher
nagyúr
Rátöltöttünk a telefonra egy kamerával felvett videót, ami .MOV kiterjesztésű. Rockplayer-rel való indításnál "dekódolni" akarja, választhatok, hogy hardveres, vagy szoftveres. Ha HW-s, akkor le sem játssza, ha szoftveres, akkor lejátssza, de nincs hang, csak recseg. Mi lehet a gond? Azt mondták, hogy a Rockplayer szinte mindent "megeszik", de egy sim .MOV-al bajban lenne?
-
la_cc
addikt
Illetve egy spanyol - magyar / magyar - spanyol szótárat?
Köszi!
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani ingyenes progit, ami mutatja a nem fogadott hívásokat, illetve sms-ket, lehetőleg egy widget-ben? Köszi!
-
schmo07
tag
Sziasztok !
Egy nagyon egyszerü sport app-ot keresnék, ami méri mennyit megyek, megrajzolja a térképen, elteszi historyba. Lehetőleg kis helyet foglaljon, ne egye az aksit.
Néztem a marketen, de rengeteg van. Ha esetleg valakinek van valami, ami bevált, akkor légyszi. Tényleg a legegyszerűbb kellene, nem kell semmi extra tudomány. -
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #13742 üzenetére
Ez az android apps téma.
-
atillaahun
veterán
-
AXisBOLD
addikt
ha pc-n veszem meg az adott alkalmazást, azt hogy varázsolom a telóra?
-
válasz
gaborh #13737 üzenetére
És mért pont pdf fájlt, ha kép van benne, akkor elmagyarázza, hogy mi van a képen?
Nem tudom, hogy mennyi ilyen jelegű szövegfájllal van dolgod, de szerintem nagyon muris, amikor egy gépi hang tördeli a szép magyar nyelvet. Akkor tudom elfogadni, ha pl. vak lennél, remélem nem rossz a látásod!
SMS küldő alkalmazásban tudok ilyen jelegű programot, tíz percig érdekes, utána törlés. -
gaborh
aktív tag
Valaki tud nekem olyan app-ot ajánlani ami hangosan felolvassa a pdf formátumot?
-
gaborh
aktív tag
Valaki tud nekem olyan app-ot ajánlani ami hangosan felolvassa a pdf formátumot?
-
canniball
nagyúr
válasz
aasgier #13733 üzenetére
Akkor tessék javítani az aláírást!
Úgy tudom ilyet amúgy nem lehet, legfeljebb ilyet: 2G-3G OnOff -
aasgier
tag
Bocs most a miui van fennt igen ezt tudom ,mondjuk pont ez kéne
-
aasgier
tag
Üdv !
Előre is bocs ,ha esetleg már kérdezték
Olyan widgetet szeretnék ami a a 2g 3g váltást direktben megcsinálja és nem a menübe visz be
Előre is köszi ! -
DemonDani
addikt
a használt meg üres ram méretet mi írja ki rendesen? mert van 3 progim ami kiírja de mind mást ír
-
DemonDani
addikt
válasz
Psychonaut #13718 üzenetére
ha nem elérhető a telefon vagy nem válaszol, abban az esetben nem tiltható le. elég hülyeség...
amúgy most úgy van megoldva hogy a régi telefonomra irányítja át, amit használok még.
meg onnan is az újraszóval ha végig várja valaki aki a régit hívta akkor kicsörög a régi, 25mp után az uj, utána megint a régi
és utána ugye megszakad már
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Valakivel előfordult már ilyen a köpönyeg.hu widget használata közben?
-
PaFec
aktív tag
Galaxy tab-on nem tudjátok mikor lesz elérhető skype videohivással?
-
llaszlo
veterán
Van itt valaki aki már vásárolt valami IT cuccot ebay-en Kínából?
-
DemonDani
addikt
Hol a rákban lehet kikapcsolni a hangpostát úgy hogy végig csörögje a sok időt? aszem 1,5perc körül
-
Winner_hun
félisten
válasz
dokee78 #13708 üzenetére
Adatforgalommérő ami wifi-s forgalmat is mér?
My Data Manager Free -
Kofetto
tag
Valaki elmagyarázná hogy működnek ezek a ledes jelzők? (Defy)
Feltettem a missed remindert ( menet közbe megtaláltam) beállítottam h pirosan villogjon ha nem fogadott cuccos van, erre zölden villog. amugy go contact van fent meg a dialer, de ezekbe nem találtam hol lehet ledet állítani, meg ugye a gyári beállításokba sincs sokminden erről.
-
Kofetto
tag
Tudtok valami programot, ami a ledeket kezeli? nemfogadott hívás, olvasatlan üzenethez vmi ledet beállítani?
-
PaFec
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy progira, nem baj ha fizetős. A lènyeg a következő: átkell irányítanom a telefonomat, mert szabadságon leszek, de néhány hívást szeretnék engedélyezni, amit szeretnék fogadni. Van erre valami megoldás?
Előre köszi.
-
dokee78
félisten
Melyik az a live wallpaper amiben droidok potyognak ahogy fordítom a telót?
Adatforgalommérő ami wifi-s forgalmat is mér? -
Adamis
őstag
Üdv! Nem tud valaki véletlenül egy olyan progit, amelyik kezeli a Skype fiókomat és tud video-telefonálni is? Mert a mostani Skype-om nem tud ilyet, nekem meg kellene... Kösz!
-
Canonfan
senior tag
TRob1, St3ven:
Köszi a válaszotokat, akkor tényleg hagyom a fenébe a vírusirtókat és visszatérek a GO-hoz,a Zeam-et azért fent hagyom még, ki tudja később melyik launcher jön be majd jobban...
A zenelejátszós témába szeretnék én is kérdezni egy kicsit,
hogy az ingyenes lejátszók közül van ami jobb a gyárinál, pl jobb a hangja, szebb a widgetje, stb?
Mondjuk én eddig meg vagyok elégedve a gyárival, de még nem próbáltam mást, ezért szeretném megkérdezni, mit gondoltok, van olyan free alkalmazás, ami felveszi a versenyt a PowerAmp-pal és a PlayerPro-val?Bármilyen infót előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest