- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
HW gyorsítás nekem csak a BS-ben működik, így az marad.
-
Viper26
nagyúr
Filmnézéshez, még mindig az Mxplayer ajánlott?
-
Viper26
nagyúr
Steam app működik valakinél?Nem tudok belépni akkor sem ha bejelentkezés után megadom a mail-ben kapott kódot, mivel úgy látja másik gépről lépek be.
-
Viper26
nagyúr
Valaki használja a Lapse it appot?Nálam pár perc után leáll a képek készítése vele.
-
Viper26
nagyúr
SD maid minden felesleges dolgot pucol?Nem csak cache ahogy látom...akkor megéri az árát ezek szerint.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Google drive alapértelmezés szerint hová menti a dolgokat telón?
-
Viper26
nagyúr
Swiftkey 3-ban ki lehet kapcsolni, hogy ne fejezze be a szavakat magától? :S
-
Viper26
nagyúr
Mobo player a film hangját csak valami sípolásként játssza le, a kép meg igencsak szaggat...másiknál meg minden jó...mi okozhatja ezt?
-
Viper26
nagyúr
Olyat progit keresnék amivel lock-ra kirakható az időjárás...előre is köszi!
-
Viper26
nagyúr
Galaxy on fire 2 tegrás változata úgy látszik le van tiltva nálunk, nem lehet telepíteni.
-
Viper26
nagyúr
Igazatok volt, nem számoltam bele, hogy első használatnál terhelik pluszban.Köszönöm mindenkinek, most már működik ahogy kell.
Aggregátor:
Sokat használom, lehet benne sokmindent főzni, flash előtt recovery-ből backup nem árt.
-
Viper26
nagyúr
Ez van konkrétan:
An attempt to charge €0.70 to MASTERCARD xxx-xxxx failed. You must update your payment information within 7 days or your order will be cancelled.
Annyi volt rajta amennyi kell.
-
Viper26
nagyúr
Nabasszus, úgy lászik a Wallet nem támogat virtuális kártyát...pedig ugyanúgy megvannak az adatai mint a dombornyomottnak.
-
Viper26
nagyúr
Be lehet valahogy állítani (Arc S), hogy a youtube kliens legyen az alapértelmezett link-ek megynyitásakor, és ne böngészőn keresztül csinálja?
-
Viper26
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek amivel wifi/mobilnet stb...kapcsolható ki/be és tökéletesen működik ICS alatt.
-
Viper26
nagyúr
Srácok van valami beállítással kapcsolatos trükk, a mobo playert illetően?Feliratnál az ékezetes karakterek helyett, hülyeségeket mutat, én a kódolásra gyanakszom.Ha ez okozza, melyikre kéne átállítani?
-
Viper26
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16513 üzenetére
Azokban a mappákban, ahol nem akarod hogy keressen, tegyél egy .nomedia file-t.
Egyébként lejátszóként nekem a PowerAMP vált be legjobban. -
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher #13835 üzenetére
SD-re ment minden backup-ot a program nevével rendelkező mappába.TB-n belül az alkalmazásra "kattintva" feljön egy kis ablak, és ha adatokkal együtt kell, akkor "restore app+data".Előtte persze backup nem árt, hogy legyen mit visszaállítani.
-
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
TB lementi gond nélkül, nekem be van állítva minden éjjel lefut egy backup az összes user app-ról, az a biztos.
-
Viper26
nagyúr
válasz
zsolt19900 #13784 üzenetére
Az tényleg nem lenne rossz.
-
Viper26
nagyúr
Van olyan progi amivel Ft-ban tudom írni a kiadásokat/bevételeket?
-
Viper26
nagyúr
Srácok a PowerAMP-nak nem kéne gondot okozzon a flac formátum igaz?Mert nem akarja lejátszani...
-
Viper26
nagyúr
Én a helyedben Desire-t vennék, még aug.-ban sikerült egy AMOLED-es készüléket kifognom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Azt hozzá kell tennem, hogy Galaxy S-t is kipróbáltam, és a HTC nyomába sem ér.A Desire gyorsabb, gördülékenyebb, minőségi az anyaghasználat, és a Sense egyszerűen zesniális.
-
Viper26
nagyúr
Valami olyan progira lenne szükségem amiben a bevételeket/kiadásokat tudom vezetni.
Próbáltam párat, csak az a probléma, hogy csak dollárban hajlandó számolni, amit ha át is váltok a teljes összegeknél megint dollárt mutat...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged