- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
róland #42016 üzenetére
és (#42017) atillaahun
Ezek vannak:
ATV, M1, M2, Duna1, Autonomia, Melitta TV, Bp TV, Sio TV, Miskolc TV, Revita TV, Cartoon Network, 1 Music Channel, Cinebox,
de ezek közül csak 5 Flash-es (ATV, Miskolc TV, Cartoon Network, Music Channel, Cinebox),
a többi valami Vitamio plugin-es, ami ARMv7+NEON-ra való, még nem mertem letölteni az ARM8-as procimhoz, úgyhogy nem tudom nálatok menni fognak-e.
Emellett az ATV-nél azt írja 1 órával késleltetett adás, Miskolc most nem megy, Cartoon-on nincs adás, csak cinemascope van, Music channel megy, Cinebox nem megy, úgyhogy nem tudom megéri-e feltenni.. Hát ha a Vitamio-val megy a többi adó, akkor esetleg. -
aggleány
addikt
válasz
róland #20055 üzenetére
Köszönöm.
Megnézem a javaslatokat, amint hajlandó lesz rendesen működni a net.
petipetya
Esetleg ez? BeFunky Photo Editor
-
croli
aktív tag
válasz
róland #17658 üzenetére
Ez igaz az Igonak van ezer verziója nekem pont olyan kéne ami nincs átírva androidra ezért Motonavot használok igaz jobb is a pixel miatt (nincs szép fekete csík a kép szélén) ja végülis a Motonavnak sincs olyan verziója mi kéne de a Motonav az már telóra való (egy részére)
-
r4z
nagyúr
válasz
róland #15307 üzenetére
Tegyél fel egy CyanogenMod7 7.0.3 ROM-ot, abban van A2SD. Le kell szedni a Marketből a Simple2Ext nevű programot, ott tudod állítani, mi kerüljön az Ext-re.
-
sssz
őstag
válasz
róland #15303 üzenetére
olvasd el jobban ami oda van írva.
az első mondat által taglalt módszerhez ext partició kell, ahhoz pedig egy olyan rom, ami kezeli ezt. vagy script külön. ezek általában a custom romok.
a második részben leírt módszer az az nativ app2sd, ami a gyári rommal, root nélkül is működik, de ehhez nem kell ext partició csak a fat32.
RazorGTR1: megelőztél
-
r4z
nagyúr
-
porse
őstag
válasz
róland #15194 üzenetére
A ".android_secure" mappa az ahova teszi nekem legalábbis.. azt nézd meg mekkora.
Dark Archon
Nekem a go azt csinálta, hogy a médiakeresés után nem látott több programot se tehát megnyitni se tudtam őket.. újraindítottam, hol ezt hol azt nem látta.. ilyen jellegűt mint amit írsz nem produkált. Pedig sokáig azt használtam, azóta launcherpro.
-
válasz
róland #14098 üzenetére
"S minek is az .apk-kat menteni?"
Nem érted a problémát!
Biztos jártál már te is úgy, hogy megfrissítetted valamelyik programodat a Marketről, de nem jött be. Vissza szeretnéd állítani az előző verziót, de a Marketről már nem fogod tudni, mert ott csak a frissített változat van.
Itt jön az Astro által felkínált lehetőség, a frissítés előtt készítesz egy mentést az app-ról, majd innét vissza lehet állítani.
Aggleány egy olyan fájlkezelőt keres, ami ugyan ezt tudja. -
The Bachelor
tag
válasz
róland #12489 üzenetére
A megnyitás pillanatában tényleg nem volt, DE 8kor felraktam a szükséges fájlokat a mappába, majd 10ig a telefonomon a wifi be volt kapcsolva, volt netkapcsolat is, sőt a telefonon belül a dropboxnál rányomtam, hogy refresh.
Azt hittem, hogy ilyenkor letölti a telefonra a fájlokat, nem pedig csak akkor kezdi el tölteni, amikor meg is nyitnám... -
hodostamas
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
róland #11820 üzenetére
Én is kipróbáltam,nálam zöld lett mivel Győrt irtam be célnak,majd az ikora bökve bejött a térkép,rajta több zöld,kevesebb piros vonallal....
Még 1 próba,most BP a cél,a lámpa narancssárga,1:37p menetidő,térképen ismét a zöld/piros vonalak..
Gondolom a piros vonalas rész kerülendő...
-
St3ven
addikt
válasz
róland #11336 üzenetére
Haverokat kezdem is atszoktatni a Google Talkra. Annak idejen en szoktattam ra oket a Skype-ra,csak kozben az meg egy kalap sz@r lett.
Illetve a Fring-et tesztelem most tobb emberrel,egesz jo,csak a hangminosegen lehetne meg javitani. Ja,es 17 Ft a percdij magyar mobilt hivva...
-
válasz
róland #11050 üzenetére
Arra, ha az embernek szűkös a mobilnetje, akkor alkalmanként wifin frissíti az adatbázist, amúgy magánál hordja a cuccot.
#11051: ok, olyan megoldásra gondoltam, amihez telepítés, adatbázisfrissítés után nem kell semmilyen net. Pl vizitúráról hazatérve Tiszafelsőböröcske vasútállomásától tudjam tervezni a hazautat Kiskunborzasztó-alsóig (feltételezve, hogy a Tfböröcskei állomás, sok másikhoz hasonlóan nincs ellátva személyzettel, aki fel tudna homályosítani, h kár volt a táborból eljönni, mert az utsó csatlakozó vonat délben elment).
-
-
vétó
aktív tag
válasz
róland #10392 üzenetére
hmmm, LazyDroid nekem sajna nem installódik (Motorola Defy 2.1). Nekem mondjuk az is elegendő lenne, ha a PC-t, mint a telefon kihangósítóját használhatom (Wifi vagy Bluetooth kapcsolattal), az már maga a királyság, ha a hívást indítani, fogadni is tudom a PC-ről. SMS-eznie nem kell tudnia. Meg semmi mást. Erre valakinek ötlete?
-
petipetya
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest