- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
metaxa92
csendes tag
válasz
metaxa92 #13800 üzenetére
Már értem mi a probléma.Az új,előfizus kártyám nincs aktiválva,azért nem érzékeli a tablet.Viszont azt nem értem,hogy havidíjas kártya van benne,de a market így sem megy,rámegyek,hogy mit akarok letölteni,de nem engedi,nem indul el a letöltési sáv.Próbálkoztam,és a Hi-Spaceről viszont elkezdi letölteni a dolgokat. Gmailom van,be vagyok lépve.Problem?
-
sssz
őstag
válasz
metaxa92 #13798 üzenetére
akkor ez a baj, nem telepíti.
a wifidet miért nem ismeri fel? nem szereti az android pl ha ékezetes karakter van a router azonosítójában.
használtan vetted vagy újonnan? én nyomnék neki egy factory resetet (gyári beállítások visszaállítása) vagy a beállítások/alkalmazásokban kikeresném a marketet és nyomnék neki egy cache ürítést illetve egy clear data-t. ilyenkor elvileg újra el kell fogadnod a feltételeket meg minden ha elindítod a marketet. szóval tiszta lappal indul.
a másik meg az, hogy sok olyan wifi beállítás van (pl a mekiben is) hogy netezni tudsz, de letöleni nem tudsz vele. lehet ilyenre csatlakoztál te is.
-
Aktív témák
- Battlefield 6
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest