- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Próbáltam utánanézni, de egyelőre semmi kerek leírást nem találtam, talán tudtok benne segíteni.
Samsung galaxy ice ikonkészletét, illetve ha lehet, témáját is szeretném testreszabni. Ha ehhez tud nekem valaki segítséget nyújtani, azt nagyon megköszönném.
-
-
robertel
senior tag
A google docs-oz használja valaki?
Nem trudom megnyitni fele a dolgaim, se képet, se dokummentumot se semmit.
Vagy ezzel csak online lehet ilyesmit, ami a telefonon van azt nem?
Mondjuk a thinkfree office nagyon jó, csak azt gondoltam ez mégjobb, közbe megnyitni se tudok vele semmit -
petipetya
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15291 üzenetére
Nem mindegyiken, például az Xperia X8-ban valóban nincs ilyen négyzet gyárilag -> fotó
Maximumra tolva automatikus, ezenkívül pedig lehet állítgatni. De sokkalta kényelmesebb egy widgettel amin lehet húzni a csúszkát, mint a menüből vagy az androidos power widgettel.
-
Barell
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15289 üzenetére
Nekem Megjelenítés van "kijelző" helyett és azon belül fényerősség. De nem lehet kikapcsolni a szabályozást. Úgyhogy köszönöm a segítséget.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Van valami olyan alkalmazás Android-ra amivel betudom fixálni a fényerőt? Ki szeretném iktatni valahogy az érzékelőt és egy fix értéket szeretnék beállítani. Van erre megoldás?
-
baandii
senior tag
-
zzz03
őstag
Nah megvan! működik jelszó nélkül is! Ahogy RootRulez írta otthoni hálóban kikapcsoltam a jelszóval védést, és Es-t indít, majd new->scan megtalálta a hálót és egyből automatán fellépett, és látja az egész gépet mind2 meghajtóval alap beállítássokkal (ip után /megosztott mappa nevet nem csináltam).
Köszi a segítséget!
szerk: viszont így igaz, hogy látok minden mappát, de csak az amúgy is megosztott mappákba enged be, mert a többiből kidobál.
(Amúgy van MyPhoneExplorer is csak kiváncsiságból azért is megcsináltam ES-t
)
-
kaller1
veterán
Szenvedtek itt mindenféle jelszavakkal, fiókokkal, meg beállításokkal, miközben a MyPhoneExplorerrel mindez elkerülhető lenne, és mindenre használható.
-
zzz03
őstag
válasz
RootRulez #15275 üzenetére
Működik! Viszont ehhez az kellett, hogy a felhasználói nevemhez létre hozzak egy jelszót! Kijelentkeztem, majd be. ES-ben rákerestettem a serverre megtalálta és most beállítottam juzert/jelszót és most működik.
Elképzelhető, hogy csak akkor megy ha a gép is le van jelszóval védve?
Nálad van jelszó a felhasználód alatt? -
Adamis
őstag
Szoftveres úton valahogy megoldható, hogy a fizikai billentyűzetet rákötve a tabletre az ékezetes betűket is tudja írni? AnySoft keyboard megy magyar billentyűzettel, de ékezetes betűt nem tudok írni fizikaival...
-
RootRulez
félisten
Nincs lekódolva a gépetek?
Win7-nél
Hálózati és megosztási központ
Speciális megosztási beállítások (jobb oldalon fent)
Eztán (nálam) két dolog közül lehet választani:
"Otthoni vagy munkahelyi hálózat" és
"Nyilvános hálózat"Én otthoniba vagyok állítva. tehát annak a beállításait görgetem le (de ugyanezeket megcsinálhatjátok a nyilvánosba is). Alulról a második menüpont:
Megosztás jelszavas védelemmel:
És itt kikapcsolod.
Meg eleve felülről a másodikkal kapcsoljátok be a Fájl- és nyomtatómegosztást.Ezek után engednie kéne csatlakozni anonymus.
Jó lenne ha sikerülne nektek. Miért kéne több dologért több programot feltenni, ha egy is tudja?
-
petipetya
nagyúr
ES + LAN:
Nekem
RootRulez leírása alapján sikerült beüzemelnem így:
- server: 192.168.1.x/Megosztott (a gép ip címe és a mappa neve)
- név, jelszó (amivel bejelentkezek a linuxra, mint felhasználó)
- OK gomb -
zzz03
őstag
válasz
RootRulez #15270 üzenetére
Kipróbáltam és meg is jelenik 1 laptop ikon egy földgömbbel, viszont ha ráklikkelek mindenáron jelszót felhasználónevet akar hiába jelölöm be az újabb ablakban h anonymus akkor meg nem reagál az OK gombra.
(Login faliure
Try new user/password?
pipa anonymus itt is de hiába. ) -
RootRulez
félisten
válasz
CoolBoy323 #15266 üzenetére
Pedig LAN a hálóra, FTP arra, Net meg a DropBox.ra, ezeket mindet ismeri.
Gépen megosztod a mappát,
Telón ES Explorer elindít, LAN fül,
Menü gomb, szerver hozzáad,
Beírod a gép IP-jét, + bepipálod az anonymust
és már mehet is... -
róland
veterán
Hogy is lehet ABD-vel SD kártya ext-re formázott részére áthelyezni a telepített alkalmazásokat?
-
Polllen
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15266 üzenetére
Bal felső sarokban van egy local felirat. Arra ráböksz és feljön a lan/ftp/bt/net opció.
Nálam a jelszóval védett megosztáshoz is minden gond nélkül hozzáférek.
-
RootRulez
félisten
válasz
bradam #15262 üzenetére
ES File Explorer többek közt ezt is támogatja...
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb program arra,hogy wifin keresztül másoljak a telefonra?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
feketepeti #15250 üzenetére
És ha néha -eléggé el nem ítélhető módon- vezetés közben akarok írni
már ne is haragudj meg, de ez rohadtul elítélendő dolog!!!
az ilyenek miatt vannak a balesetek, és ne adj Isten a halálos kimenetelűek... és sose a hibás hal meg...szal: NE HASZNÁLD A TELEFONOD VEZETÉS KÖZBEN!!! SENKI SE!!!!!!
-
Breki
veterán
Ezt próbálta már valaki?
Bootanimation Installer v3.3
This is a easy tool for installing, and previewing Bootanimations
FEATURES
Backups current bootanimation (both, system and data bootanimation)
Push new bootanimation
Show Preview of Current Bootanimation (Close preview windows for stop)Software Preview:
-
edward2
addikt
válasz
tudod mit írj vezetés közben?
A betét lapot meg az elköszönést a családodtól.
-
sqpp
őstag
Üdv!
szerintetek miért nem enged letölteni?
az adatforgalom levan tiltva, mivel a mobilnetet nemhasználom csak a wifi-set.
és ha rácsatlakozok a marketből leakarok tölteni valamit nem engedi rámegyek hogy install
engedélyezem a letöltést kiirja hogy a letöltés hamarosan megjelenik.
aztán semmi.
persze ha más honnan töltök azt engedi.
Apumnak is kivan kapcsolva az adatforgalom még is engedi letölteni wifiről:S
miért van ez?
Régen jóvolt. -
DemonDani
addikt
válasz
-eléggé el nem ítélhető módon-
nem inkább
-eléggé el ítélhető módon- -
kaller1
veterán
válasz
ITT ajánlottam a BigButtons appot, nézd meg, hátha bejön.
-
feketepeti
aktív tag
Bizony, nekem meg nagyok is az ujjaim. És ha néha -eléggé el nem ítélhető módon- vezetés közben akarok írni egy rövid választ, akkor nagyon nagyon jól jönne és a Desire remek is volt ilyen szempontból.
Nem is értem miért hagyják ki. Anysoft, Smart, egyik sem tudja.
Az XDA-n van egy kihegesztett HTC, de az meg nem tud magyarul egyáltalán...
-
petipetya
nagyúr
Meggyőztetek sssz és RazorGTR1, adok egy esélyt ennek a phone elrendezésnek. Persze nem egy nap alatt fog kiderülni, hiszen több különböző szituációban kell majd írnom valamilyen üzenetet a telefonon. Attól viszont félek, hogy amikor alapból más dologra koncentrálok, akkor miként fog menni az írás ha erre is oda kell figyelnem.
-
sssz
őstag
válasz
feketepeti #15240 üzenetére
jaa, értem mire gondolsz.
én olyannal - a htc gyárin és a samsung monte-n kívül - még nem találkoztam. -
basaja
senior tag
válasz
Shrike7973 #15239 üzenetére
world weather clock widget?
egyszerű és nagyszerű:-) -
DemonDani
addikt
válasz
Shrike7973 #15236 üzenetére
a BW miért BF? írd le rendesen akkor kopjon az a bill nem kell sajnálni...
mi alapján gondoltad a Bjutiful Widgetet BFnek rövidíteni?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Shrike7973 #15236 üzenetére
BF-bol nem jottem ra, leven BW a roviditese.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Psychonaut #15234 üzenetére
Sajnos az általánosságban ajánlott GO Weather, FW, BF (feleslegesen meg is lett vásárolva...) nem jött be.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Nekem olyat csinál a teló, hogy a "nem fogadott hívást" a figyelmeztető sávból csak akkor törli ki, ha a gyári tárcsázóval nézem meg, ha pl a go dialerrel, akkor ott marad és csak a törléssel lehet eltüntetni fentről.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Shrike7973 #15232 üzenetére
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Keresnék egy jól bevált clock & weather widgetet.
Sajnos az általánosságban ajánlott GO Weather, FW, BF (feleslegesen meg is lett vásárolva...) nem jött be. GO Weather HTC skinnel megközelítette azt, amit kerestem, csak bugos, a város neve eltakarja a napot és majdnem eléri a jobb oldali °C kiírást.
Alapvetően egy HTC másolat-widgettel megelégednék, bár gondolkozom mostanság a funkció szétválasztásában, egy egyszerű widgetben, és egy igény esetén elindítható komolyabb időjárás jelentéses alkalmazáson - utóbbi megoldásnak talán jobban örülnék, mert nagyon kell gazdálkodni a Milestone 256 MB RAM-jával... (szóval ha lenne egy funkciókban akár szegény, de egyszerű - és nagyszerű - widget, az nagyon jó lenne). -
sssz
őstag
válasz
feketepeti #15230 üzenetére
smart keyboard
-
feketepeti
aktív tag
Nem tud valaki egy olyan billentyűzetet, amin kompakt módban is van ékezet?
Mint HTC gyári. -
gaborh
aktív tag
Tudnak nekem valaki egy hálózat letiltás elleni garancia piszkozatot küldeni?
-
sonykor
tag
Galaxy S-nél be lehet valahol állítani, hogy ez a kezdőképernyő elforduljon vízszintesbe: [link]?
-
Jadro
veterán
válasz
petipetya #15213 üzenetére
Köszi, közben találtam egy másikat ami igen tetszik. Myprofiles Jól kezelhető, eleget tud, kitehető ikon és cserélhető ikonok az alap választék mellé.
Amit írtál, az azt hiszem nem az aktuális profil ikonját mutatja fent, hanem csak a programét. Nekem az volt a cél, hogy oda fel kerüljön és az ikonból kapásból lássam milyen profilban van a gép. Köszi még egyszer!
-
sssz
őstag
aki swiftkey x-et használ: mondja már meg nekem hogyan és hol lehet a beállításainál a 4. pontot (typing stylen) em jutok tovább a 3. pontnál.megcsinálni?? egyszerűen n
-
zzz03
őstag
Ha valaki foobar-t használ lejátszónak annak érdekes lehet ez a program. Wifin keresztül lehet irányítani vele a lejátszónkat! Egyszerű beállítani. (Bejövő hívásra elnémítja/lehalkítja/szünetelteti a lejátszást, playlist-et kezel stb)
-
Fireman67
aktív tag
válasz
Dr. Student #15212 üzenetére
Én előre szóltam, hogy (bocsika)
A kérdésedre, csak annyit tudok válaszolni, hogy itt valahol olvastam olyan "főzetről", amiben már kissé húzva van a hangerő. Biztos lesz valaki, aki pontosabbat is tud mondani. -
petipetya
nagyúr
Most üzemeltem be, mutatja az aktuális profilt a status bar-on.
-
pockos13
aktív tag
Valaki segítsen ,hogy kell a Go Launchert elkezdeni? Arra gondolok hogy hogyan kell azt a két kör alakú dolgot a kezdőképernyőre kitenni amiben az alkalmazásokat,meg a névjegyeket lehet gyűjteni.
-
Fireman67
aktív tag
válasz
Dr. Student #15209 üzenetére
Ettől hangosabbat most nem találtam!
(bocsika)
-
Dr. Student
senior tag
Olyan programra lenne szükségem, amivel kicsit hangosabb lesz a készülékem, mert kicsit halknak találom...filmezés és zene hallgatás közben, valamivel lehetne, hangosabb ??
-
RootRulez
félisten
válasz
Speed limit #15207 üzenetére
Nincs mit.
Próbálkozz majd, többen vagyunk, annál jobb.
-
RootRulez
félisten
válasz
Speed limit #15203 üzenetére
Itt van pár DEFY specifikus program.
Látom megtaláltad a dEFY fotót...
-
Speed limit
tag
Jó lenne de csak egyszer használatos és a 27 képkocka az kutyafüle
.
Van egy alkalmazás Defy photo. Csak a lite-nél ott maradt a képeken egy webcím és idegesít.
Megvenni pedig azért nem akarom mert 1200 Ft-ba kerül amit soknak tartok azért hogy párszor használjam.
Ezért érdeklődök talán van másik ami esetleg ingyenes vagy legalább kicsit olcsóbb -
TRob1
veterán
válasz
Speed limit #15203 üzenetére
Ez jó hozzá: [link]
-
Speed limit
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó photo alkalmazást amit víz alatt is lehet használni
Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest