- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #16172 üzenetére
Most, hogy írtátok felraktam és tökéletesen megy. Frissíti magát, és hiteles hőfokokat ír ki.
Lehet valamivel összeakad nálad. -
scream
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #15969 üzenetére
csak nekem omlik mindig össze ?
mmint telefonon futtatva.
-
hodostamas
addikt
válasz
felhasznév: onair
jelszó: amit a jobb? alsó sarokba ír 4 számjegyű számot -
Jadro
veterán
válasz
"A számlaműveletre is használható OTPdirekt szolgáltatás egy későbbi verzióban lesz elérhető."
Majd ha ezt is tudja már, akkor lesz igazán értelme, de legalább már van ígéret.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13775 üzenetére
Akkor fussunk neki harmadszor is.
Megnéztem a linket. Az a program arra való, hogy letiltsa a reklámokat. De neked nem megfelelő, mivel nem rootolt a telefonod. Erre megkérdezted, hogy hogy lehet eltüntetni a reklámokat másképp. Erre írtam, hogy úgy, hogy azt a programot, amiben zavar a reklám, megvásárolod. Ugyanis azokban a programokban, amikért fizetsz, nincsen reklám, csak az ingyenes verzióban. Erre Te folyamatosan arról karattyolsz, hogy az AddFree-nek nincs fizetős verziója. Nem, nincsen, csak a kutya nem beszélt arról, hogy van.
És hogy téged idézzelek részben:
Minek kérdez valaki, ha még magyarul olvasni sem tud. Érdekes módon rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam, sőt még válaszoltak is rá, és adtak más lehetőséget is.
És tényleg, ha csak írni tudsz, olvasni, és szöveget értelmezni nem, akkor tényleg nem kel fórumozni.
Sajnos ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni, ha ez sem érted meg, akkor neked már úgyis mind1.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13772 üzenetére
Minek nincsen?
Könyörgöm. Az volt a cél, hogy eltűnjenek a reklámok. Vagy legálisan megveszed a programot, vagy használod azt a programot, amit linkeltek, vagy írták, hogy nyomd ki a netet.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
jer1cho arra gondolt, hogy a legtobb programnak van fizetos, de reklammentes valtozata is.
-
Mr X
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
Elvileg ha nincs net, nincs reklám.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13755 üzenetére
Meg is vásárolhatod a programot.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest