- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #16172 üzenetére
Most, hogy írtátok felraktam és tökéletesen megy. Frissíti magát, és hiteles hőfokokat ír ki.
Lehet valamivel összeakad nálad. -
scream
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #15969 üzenetére
csak nekem omlik mindig össze ?
mmint telefonon futtatva.
-
hodostamas
addikt
válasz
felhasznév: onair
jelszó: amit a jobb? alsó sarokba ír 4 számjegyű számot -
Jadro
veterán
válasz
"A számlaműveletre is használható OTPdirekt szolgáltatás egy későbbi verzióban lesz elérhető."
Majd ha ezt is tudja már, akkor lesz igazán értelme, de legalább már van ígéret.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13775 üzenetére
Akkor fussunk neki harmadszor is.
Megnéztem a linket. Az a program arra való, hogy letiltsa a reklámokat. De neked nem megfelelő, mivel nem rootolt a telefonod. Erre megkérdezted, hogy hogy lehet eltüntetni a reklámokat másképp. Erre írtam, hogy úgy, hogy azt a programot, amiben zavar a reklám, megvásárolod. Ugyanis azokban a programokban, amikért fizetsz, nincsen reklám, csak az ingyenes verzióban. Erre Te folyamatosan arról karattyolsz, hogy az AddFree-nek nincs fizetős verziója. Nem, nincsen, csak a kutya nem beszélt arról, hogy van.
És hogy téged idézzelek részben:
Minek kérdez valaki, ha még magyarul olvasni sem tud. Érdekes módon rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam, sőt még válaszoltak is rá, és adtak más lehetőséget is.
És tényleg, ha csak írni tudsz, olvasni, és szöveget értelmezni nem, akkor tényleg nem kel fórumozni.
Sajnos ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni, ha ez sem érted meg, akkor neked már úgyis mind1.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13772 üzenetére
Minek nincsen?
Könyörgöm. Az volt a cél, hogy eltűnjenek a reklámok. Vagy legálisan megveszed a programot, vagy használod azt a programot, amit linkeltek, vagy írták, hogy nyomd ki a netet.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
jer1cho arra gondolt, hogy a legtobb programnak van fizetos, de reklammentes valtozata is.
-
Mr X
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
Elvileg ha nincs net, nincs reklám.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13755 üzenetére
Meg is vásárolhatod a programot.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest