- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #16172 üzenetére
Most, hogy írtátok felraktam és tökéletesen megy. Frissíti magát, és hiteles hőfokokat ír ki.
Lehet valamivel összeakad nálad. -
scream
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #15969 üzenetére
csak nekem omlik mindig össze ?
mmint telefonon futtatva.
-
hodostamas
addikt
válasz
felhasznév: onair
jelszó: amit a jobb? alsó sarokba ír 4 számjegyű számot -
Jadro
veterán
válasz
"A számlaműveletre is használható OTPdirekt szolgáltatás egy későbbi verzióban lesz elérhető."
Majd ha ezt is tudja már, akkor lesz igazán értelme, de legalább már van ígéret.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13775 üzenetére
Akkor fussunk neki harmadszor is.
Megnéztem a linket. Az a program arra való, hogy letiltsa a reklámokat. De neked nem megfelelő, mivel nem rootolt a telefonod. Erre megkérdezted, hogy hogy lehet eltüntetni a reklámokat másképp. Erre írtam, hogy úgy, hogy azt a programot, amiben zavar a reklám, megvásárolod. Ugyanis azokban a programokban, amikért fizetsz, nincsen reklám, csak az ingyenes verzióban. Erre Te folyamatosan arról karattyolsz, hogy az AddFree-nek nincs fizetős verziója. Nem, nincsen, csak a kutya nem beszélt arról, hogy van.
És hogy téged idézzelek részben:
Minek kérdez valaki, ha még magyarul olvasni sem tud. Érdekes módon rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam, sőt még válaszoltak is rá, és adtak más lehetőséget is.
És tényleg, ha csak írni tudsz, olvasni, és szöveget értelmezni nem, akkor tényleg nem kel fórumozni.
Sajnos ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni, ha ez sem érted meg, akkor neked már úgyis mind1.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13772 üzenetére
Minek nincsen?
Könyörgöm. Az volt a cél, hogy eltűnjenek a reklámok. Vagy legálisan megveszed a programot, vagy használod azt a programot, amit linkeltek, vagy írták, hogy nyomd ki a netet.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
jer1cho arra gondolt, hogy a legtobb programnak van fizetos, de reklammentes valtozata is.
-
Mr X
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
Elvileg ha nincs net, nincs reklám.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #13755 üzenetére
Meg is vásárolhatod a programot.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest