- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Something_ #24619 üzenetére
Ha egyről beszélünk akkor én ebben nem találtam ilyet. Pedig az nagyon jó lenne.
Most próbaképp megnyitottam és a 11:35-ös adatok vannak ott. Végülis az is elég ha mai adatokat látok, csak ne a tegnapiak vagy korábbiak legyenek.[ Módosította: Barthezz2 ]
-
llaszlo
veterán
Van olyan árfolyam figyelő amit manuálisan lehet frissíteni és még igényes kinézete is van?
Az Árfolyan figyelő appot már próbáltam és mindössze annyi a gondom vele, hogy nem lehet manuálisan frissíteni. Nekem meg csak akkor kellen amikor megnézem az árfolyamot. -
llaszlo
veterán
Tudom, hogy van magyar szakácskönyv vagy recept app, viszont nem találom a marketen.
Ilyen kellene. -
llaszlo
veterán
Valaki tudja, hogy a Prey-el hogyan kell lezárni a telefont?
-
llaszlo
veterán
válasz
domerator #23295 üzenetére
Tudom, hogy van ilyen app fent is van egy. Viszont sehogy sem működik. Hiába állítom be, hogy csörögjön nem csörög. Ezért keresek olyat ami megy MIUI-val. A hívásszűrést DND-t én nem hoztam elő. Az az app amit használok az whitelist-nek írja azokat a számokat amiknek csörögni kellene.
A MIUI-ban eleve máshogy van a hangkezelés. Pl van amelyik játéknál más romnál néma módban is volt hang MIUI-val meg nincs. Nem gond csak ez a néma módos csörgés. -
llaszlo
veterán
válasz
domerator #23288 üzenetére
Nem vagyok hülye én is tudom, hogy a kettő nem ugyanaz. Viszont eddig használtam egy programot ami beállította, hogy néma módban is csörögjenek bizonyos számok. Csak azt nem tudom, hogy ha csak kötözködni akarsz akkor minek írsz ide, ha már a választ nem vagy hajlandó leírni.
-
llaszlo
veterán
Van olyan white list app ami MIUI-val is működik? És néma módnál is működik? Mert ami most van fent az kiírja ugyan, hogy white listes hívás érkezik, viszont nem csörög ki csak némán jelzi a hívást.
-
llaszlo
veterán
Amit most használok ROM-ot ott valamiért sokszor nem működik rendesen az értesítés. Másik ilyen stabil romot meg nem találtam. És már elegem is lett a romtelepítgetésekből.
Van-e olyan app amit be lehet állítani, hogy külön értesítő hangot meg rezgést csináljon, hogy ha email, naptári esemény stb jön? -
-
llaszlo
veterán
Aki szeretne valódi pénzben vagy akár játékpénzben pókerezni és valami ismert oldalt keres. Unibet póker.
A működése hagy némi kívánnivalót maga után. Én pl először nem tudom beírni a user accountot meg a pssword-öt. -
llaszlo
veterán
Van olyan program amivel ha bekapcsolom a wifit akkor automatikusan csatlakozik a már elmentett/használt wifi hálózatokra? Mert pl felmegyek valahol wifi-re és amikor haza jövök bekapcsolom akkor mindig manuálisan fel kell lépnem az itthonira.
Kerestem már itt a fórumon, de nem találtam ilyet. -
llaszlo
veterán
Milyen olyan játék van amit lehet online/offline játszani egymás ellen?
Pl worms, meg akár ilyen ki nevet a végén.
Esetleg ha van ilyen táblás társasjáték amit offline/online is lehetne játszani az is érdekelne. -
-
llaszlo
veterán
Van valami olyan app ami megmutatja, hogy mi kapcsolja be vagy mi használja a wifi-t? Barátnőm telóján valami állandóan bekapcsolgatja és nem jövök rá, hogy mi az.
-
llaszlo
veterán
Valahol olvastam olyat, hogy USB1-es kábel.
Tényleg lenne usb1-2-3-as kábel külön? Vagy csak hülyeséget írt a gyerek? Eddig én csak a portnál tudtam a különbséget. -
llaszlo
veterán
Annál a kib@szott google+-nál hol kell kikapcsolni, hogy a telóval készített képeket ne töltse fel?? Kocsog google. Ez már tényleg sok amit művelnek.
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #17214 üzenetére
"Nekem FE-nél rögtön a doksit nyitja meg, és csak kilépésnél kell az FE-ből kilépegetni."
Tehát akkor először megnyitja az FE-t és utána a másik programot. Azért, mert nem látod még így történik.Sőt a korábban megnyitott appok listájában is így szerepelnek egymás után.
Ezért gondoltam azt, hogy ez bármelyik launcherrel megy. Ezek szerint mégsem. -
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #17209 üzenetére
Astronaál nem jöttem rá hogyan kell kirakni. De valami rémlik, hogy régen csináltam ilyet.
Viszont FE-nél azt csinálja, hogy először megnyitja az FE-t és onnan nyitja meg a fájlt. Ha meg több app van amivel meg lehet nyitni akkor felajánlja, hogy melyikkel nyitom meg.
Ez Sense-nél működik.
Az FE-vel sem működik minden launchernél? Mert ha ezt a metódust követi akkor először az FE-t kell, hogy megnyissa és utána a fájlt. -
llaszlo
veterán
válasz
atillaahun #17025 üzenetére
Elég érdekesen gondolkodsz, hogy ha szerinted akkor használsz ki egy okostelefont, hogy ha olyan appokat használsz amik bugosak, merítik az aksit és súrolják a használhatatlanság határát. Továbbá szintén elég elvakult felfogás azt hinni, hogy csak itguruk vesznek okostelefont és csak nekik való. Sosem értettem, hogy minek kell valamit túlbonyolítani amikor azt egyszerűen is lehet. Vagy mi értelme van azoknak az appoknak amik mindent tudnak, de semmire sem jók igazán.
A viber pont azt tudja amit kell és azt kiválóan. Sokkal több ilyen app kellene még. Itt valahogy ráéreztek a programozók, hogy mi az ami a usernek kell. Ritka az ilyen. -
llaszlo
veterán
Van olyan naptár app amivel több féle (email, sms) értesítő is beállítható? Továbbá be lehet állítani, hogy napi, heti, havi stb rendszerességgel ismételjen. Ez utóbbit az alapon is be lehet, de nem elég részletesen. Úgy, mint a gmailen.
-
llaszlo
veterán
Ez számomra teljesen új jelenség. x10mini pro, minden applicationt lehet telepíteni és frissíteni de egy játékot sem. Kiírja, hogy unsuccessful download (jobb esetben). 2.2 CM ROM van rajta és 2.3.4es market, nem frissíthető. Először rendben volt minden.
Más is találkozott már ezzel?
-
llaszlo
veterán
Lehet már volt.
Akinek a GDF Suez a gázszolgáltatója az most már a telefonjáról is bejelentheti a gázóra állást. [link] -
llaszlo
veterán
Valami olyan appot keresnék ami lecseréli az alap hívásfogadó képernyőt. Korábban találtam egyet ami nem igazán működött.
Van valami megbízható, jól működő app erre? -
llaszlo
veterán
A titanium backupnál melyik ez a lehetőség?
Van már backup, de néhány appnál változás van az adatokban/beállításokban (pl egy játéknál tovább jutottam), és csak azokat az appokat vagy inkább beállításokat akarom lementeni amiknél ez megváltozott. -
llaszlo
veterán
Van itt valaki aki már vásárolt valami IT cuccot ebay-en Kínából?
-
llaszlo
veterán
Valaki próbálta már a Lookout-tal megtalálni a telefonját?
Mert nálam be van kapcsolva a GPS, csatlakozott és fut a lookout is, de mégsem találja meg. Csak küldi ezt az SMS-t állandóan:
Lookout is sending this message to initiate an automatic connection. No action is required KÓDHogyan kellene használni? Mert elvileg mindent beállítottam.
Van olyan security app ami elküldi SMS-ben az új számot ha kicserélik a SIM-et? És akár az aktuális gps koordinátákat is?
-
llaszlo
veterán
Köszi nem kell egy moto-s ismerősömnek kellett épp ismerkedett a telefonnal és mondani akartam neki ezt, de nem jutott eszembe a neve. ÉS a google-val sem találtam meg így.
Azt mondta, hogy a milestone2-hez nem adtak magyar user manualt, csak valami nagyon alapot. Ez elég gáz. -
llaszlo
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a neve a motorola sync programjának? Amit gyárilag készített a telókhoz. Már keresem egy ideje, de nem jut eszembe.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11646 üzenetére
Az ugyanazt tudja meg pluszba le lehet hozzá tölteni a noom-ot.
Igaz nem a pro verziót próbáltam. -
llaszlo
veterán
Ilyen fitness programot keresek.
Minden napra be lehet állítani, hogy milyen testedzést és mennyi ideig csinál az ember ebből kiszámolja a kb elégetett kalóriát és a súlyvesztést. Ez így nagyon jó, csak az a gond, hogy egy napra nem lehet több féle tevékenységet beállítani.
Olyat keresnék ahol beállíthatom egy napra, hogy pl 30 perc lépcsőzés majd 40 perc kondi/súlyemelés majd 20 perc torna. -
llaszlo
veterán
Olyan appot keresek amivel ki tudom számolni, hogy kb mennyi kalóriát égetek el egy kondizással pl. Nem gps-es progit.
-
llaszlo
veterán
Ilyen játékot tud valaki?
-
llaszlo
veterán
Az, hogy működik, hogy megveszek egy appot, de ha nem tetszik akkor vissza kapom a pénzem???
-
llaszlo
veterán
Tudja valaki, hogy a Note Everythings-nek a régebben készített rajzos jegyzeteit hogyan lehet megnyitni? Új romot tettem fel és a restore nem működött. A fájlok meg vannak, de nem tudom megnyitni őket. csak fekete hátteret látok ha más programmal nyitom meg. Csak a legújabb jegyzet látható a listában.
-
llaszlo
veterán
válasz
lumpen_stex #9174 üzenetére
A warez tiltott!!!
-
llaszlo
veterán
Tudtok valami playert amivel ezt a stream-et lehet nézni? Már próbáltam párat, de egyik sem játszotta le.
http://stream.czo.hu:8080/ -
llaszlo
veterán
Ez a ládás dolog mire jó? Mit kell vele csinálni?
-
llaszlo
veterán
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
Csodálkozol? Még mindig azt a trágya FAT32-t kell használni, mert nem képesek egy normális fájlrendszert készíteni vagy más módszert kialakítani (pl iTunes - iPhone). Azt meg nem, hogy titkosítani nem lehet, de csoda, hogy ha normálisan működik.
RootRulez: És miből tart kivenni az SD-t a telefonból? Ha már ellopták akkor úgyis mindegy.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9110 üzenetére
Ennek kissé félre érthető neve van.
Pedo meter
Szerk: Megnéztem ezen a néven elég sok app van. Mit is használtál te pontosan???
-
llaszlo
veterán
Pont, hogy pár másodperc alatt be lehet rakni egy új eseményt. Egy percnél nem több, de akkor már mindent beállítottam. Sőt az már nagyon sok.
Lemérem.
Klikk naptár - klikk "+" jel - Esemény neve - Kezdete - Ééééés MENTÉS.
Kész ennyi. Ha ez sokkk akkor nem tudom, hogy neked mi a kevés. Időt nem mértem, de kb 10 és 20 sec között mozog attól függően milyen gyorsan gépelsz. -
llaszlo
veterán
válasz
morfondőr #9090 üzenetére
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Az alap naptár tudja ezt. Megnyitom a naptárat nyomok egy menü-t ott van, hogy új esemény beírom az esemény nevét meg beállítom, hogy mikor van és mentek (max még választok másik naptárat mivel többet használok). Oszt csókolom.
Lehet nem ártana elolvasni a kézikönyvet amit a telefonhoz adtak???? -
llaszlo
veterán
válasz
Hopkins_001 #8904 üzenetére
Mint ahogyan a lustaság is, hogy dolgozzon (keressen) más helyettem én meg várom a sült galambot a számba.
-
llaszlo
veterán
válasz
Hopkins_001 #8902 üzenetére
Olvasd el kérlek az aláírásom. Tegnap már kérdezték!!!!!!!
-
llaszlo
veterán
De nincs egy találat sem.
Ezek szerint nincs is ilyen? Ááááá nagyon sz@r ez az android.
hahahahahaaa
-
llaszlo
veterán
Témát bármelyikhez tudsz csinálni vagy inkább módosítani.
-
llaszlo
veterán
Melyik szerintetek a leggyorsabb pdf olvasó? Gyors legyen benne a zoom ez fontos lenne.
Az adobe-ot, docstogo-t meg még valamit próbáltam. Eddig az adobe volt a legjobb, de jó lenne ha még ennél is lenne valami gyorsabb.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged