Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
Akkor fussunk neki harmadszor is.
Megnéztem a linket. Az a program arra való, hogy letiltsa a reklámokat. De neked nem megfelelő, mivel nem rootolt a telefonod. Erre megkérdezted, hogy hogy lehet eltüntetni a reklámokat másképp. Erre írtam, hogy úgy, hogy azt a programot, amiben zavar a reklám, megvásárolod. Ugyanis azokban a programokban, amikért fizetsz, nincsen reklám, csak az ingyenes verzióban. Erre Te folyamatosan arról karattyolsz, hogy az AddFree-nek nincs fizetős verziója. Nem, nincsen, csak a kutya nem beszélt arról, hogy van.
És hogy téged idézzelek részben:
Minek kérdez valaki, ha még magyarul olvasni sem tud. Érdekes módon rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam, sőt még válaszoltak is rá, és adtak más lehetőséget is.
És tényleg, ha csak írni tudsz, olvasni, és szöveget értelmezni nem, akkor tényleg nem kel fórumozni.
Sajnos ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni, ha ez sem érted meg, akkor neked már úgyis mind1.
Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- EAFC 26
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest