- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
- 

petipetya nagyúr Annyit tennék hozzá, hogy nyugodtan letörölheti, kipróbáltam. Van pár alkalmazás melyeket megvásároltam, pl. Tasker és különféle power widgetek. Ezeket már rég töröltem, ám ennek ellenére bármelyik androidos telón le tudom tölteni a market-ről - a "my apps" részben mindig ott lesznek "purchased" felirattal, ahol rábökve egyből letölti. 
- 

TRob1 veterán válasz  postajoska

üzenetére postajoska

üzenetéreIgen 
- 

sssz őstag válasz  postajoska

üzenetére postajoska

üzenetéreigen, az accounthoz kapcsolódik. a lényeg hogy sose uninstalláld mert akkor annyi. 
- 

postajoska tag Üdv! Lenne egy kérdésem, bár lehet, hogy kicsit off. Ha van egy Androidos telefonom, amire Marketből megvettem öt játékot, azt az accountomra vettem meg, és nem a telefonra ugye? Tehát majd a következő Androidos telefonomra is tudom majd továbbvinni? 
- 

atti1848 senior tag Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem,hogy létezik olyan program android-ra,hogy ha nem vagyok elérhető(nem veszem fel a telot hiváskor),akkor bekapcsoljon egy program és hangrögzítőként működjön?Mint pl. egy ingyenes hangposta program.        
- 

droti25 őstag Sziasztok! 
 Érdekes lehet!VIBER-Free call!! http://www.hir24.hu/it-mobil/2011/07/20/ingyenes-telefonalas-az-androidon/~~tech-tud 
- 

Z0C! őstag ajánlom  
- 

Debilon addikt olyan app-ot tudtok, ami a mobil hálózat választást korlátozza? 
 arra kellene, hogy ne álljon át vodáról a horvát vipnet-re ha nincs térerő, vagy olyan helyen vagyok..pár km a horvát határ, és eccercsak a kis R betű megjelnik, hogy alig veszem észre a térerő jelzésnél.. 
- 

V.Stryker nagyúr Köszönöm mindenkinek!  Meglesz ez. Meglesz ez. 
- 

Skynet258 veterán válasz  V.Stryker

üzenetére V.Stryker

üzenetéreÉn ezt javasolnám, nem kell buherálni, másolgatni, programon belül elintézel mindent. Van ezer féle ikon, dock hátterek, külön színszekciókra osztva...  
- 

sssz őstag válasz  V.Stryker

üzenetére V.Stryker

üzenetérementsd le magadnak a PC-re azt a go EX ténmát vagy bármelyik témát ami tetszik, nyitsd meg winzippel vagy total commanderrel. másolt ki belőle az ikon fájlokat amik tetszenek, rakd be őket a telón egy mappába, aztán bökjél hosszan a telón amelyik ikont meg akaod változtatni, válaszd ki hogy gallery vagy nemtom mi van nálad és ott azt az ikont amit szeretnél a helyére. 
- 

V.Stryker nagyúr Nem tudja valaki, hogy a LauncherPro-nál hogy lehet a főoldalon az alsó ikonokat másra változtatni? a hátteret az tudom, de magát az ikonokat másra, hogy van-e valami akár fizetős kiegészítő? Ahol a hívás, névjegyzék, menü, stb van....  
- 

DemonDani addikt Senki nem használ itt fényképezőt, ahogy látszik a kérdésemre kapott válaszból  
 De azért leírom, hogy ez a progi elég szépen automatikusan rendbe teszi a színeket, részletvesztés alig megfigyelhető, inkább a színek alakulásából eredőHDR-t persze ki kell kapcsolni  
- 

canniball nagyúr válasz  Winner_hun

üzenetére Winner_hun

üzenetéreNálam pedig a Missed Call dolgozik. 
- 

kizcar tag 8068) alexnowan 
 Nekem is most ugyanez a bajom, de most már tudom, hogy akkor be kell kapcsolni a demo fájlok telepítését. Nekem megnyitásnál egyből kidobja azt a menüt, ahol ezeket be lehet állítani.
- 

kizcar tag 8068) alexnowan 
 Nekem is most ugyanez a bajom, de most már tudom, hogy akkor be kell kapcsolni a demo fájlok telepítését. Nekem megnyitásnál egyből kidobja azt a menüt, ahol ezeket be lehet állítani.
- 

sssz őstag válasz  flushman88

üzenetére flushman88

üzenetéremenj rá a telefonodban a frissitések keresésére és majd megmondja a teló, hogy van-e. 
- 

RootRulez félisten válasz  flushman88

üzenetére flushman88

üzenetéremajd a dhd topikban megmondják  
- 

flushman88 tag Sziasztok Csak Pletyka hogy már elérhető a 2.3.4. ??? DHD 
- 

RootRulez félisten válasz  Winner_hun

üzenetére Winner_hun

üzenetéreén missed remimdert használok, magyarul :-) [link] 
- 

PaFec aktív tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreEzt benéztem bocsi. 
- 

togadani csendes tag Sziasztok, van valakinek egy jó és megbízható tűzfal progija 2.1 droidra? Üdv G 
- 

PaFec aktív tag Vnc viewer marketből letölthető. Ingyenes!!! itt megtalálod. Ez nagyon jó 
- 

Winner_hun félisten Van olyan beállítás / program ami adott időközönként jelez, ha van nem fogadott hívásom? 
- 

oli.98 tag Hogyan lehet használni a Google Hitelesítőt? 
- 

(jan) őstag Köszi a válaszokat! 
- 

Cimi86 tag Sziasztok! 
 Gondolom sokan ismeritek a CM7-et. Az ebben lévő notification barba beépített power control widgetre keresnék valami alternatívát. (Új telefon,és nincs rá még CM7). Működésben is hasonlóan kéne működnie,tehát ha notification baron rányomok a wifi ikonra,akkor kapcsolja ki/be,ne egy popupot dobjon fel,és ott kelljen még kattingatni. Lehet fizetős is.
 Köszi
- 

(jan) őstag Létezik olyan ingyenes távvezérlő szoftver amivel interneten keresztül lehet vezérleni a pc-t ? 
- 

róland veterán válasz  Segnior_Barthez

üzenetére Segnior_Barthez

üzenetéreFül-/fejhallgató. 
- 

Segnior_Barthez senior tag helló, hangerőt mellik progival lehet jobban árnyalni? éjszaka wifi-radiót hallgatok, de az egyes hangerőnél alacsonyabbra szeretném állítani. a 15 egységnyi hangerőszabályzástól nagyobb intervallumra lenne szükségem. van ötletetek? köszönöm 
- 

Narxis nagyúr válasz  Canonfan

üzenetére Canonfan

üzenetéreRajtad áll, ha mindenképp akarsz akkor csekkold az ingyeneseket, olyat ami nem csak vírusirtó hanem pl. telefon elvesztésére is kínál megoldást. Lookout, Netqin 5.0 stb. Az új Netqin elég jó lett és asszem 1250Ft-ért 6 hónapra adja a prémium szolgáltatásait, de az ingyenes is elég jó. 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  kisdani

üzenetére kisdani

üzenetéremindenképp fogsz vásárolni, mert az SVOXhoz a magyar hang fizetős! @Canonfan: szerintem felesleges! vannak vírusok az tény, már jó ideje, de semmi komoly... 
 és én is raktam már fel próbaképp vírusírtókat, de egy nullák voltak... lassítottak nálam is, és csak a fizetősök érhetnek vmit... all in all: nemkő 
- 

Canonfan senior tag Sziasztok! Mit gondoltok, androidra valóban kell már vírusírtó, vagy sem? Egy oldalon olvastam, hogy a google nem ellenőrzi a Marketre kerülő appokat, és már kerültek fel fertőzött appok, ezért érdemes vírusírtót használni. 
 Ezen felbuzdulva felraktam az avg-t, de már le is szedtem, mert megbolondította egy kicsit a telefont, + kissé be is lassította, de nem tudom, hogy valóban kell-e, szóval tényleg jobb, ha valami vírusírtót felrakok, vagy felesleges?Válaszotokat előre is köszi!    
- 

kisdani csendes tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreKöszi, elsőnek kezdem az ingyenessel aztán ha tényleg nem jó akkor veszem is az általad ajánlottat! 
- 

kisdani csendes tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreVan amelyik ezek közül ingyenes? 
- 

Nordik őstag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreKözbe olvasgattam, hát szerintem nem támogatott az SGS2. Csak 4 készüléket támogat. 
- 

Nordik őstag SGS2-vel megoldható a Skype-on történő videótelefonálás? 
- 

V.Stryker nagyúr 
- 

aggleány addikt válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetéreUgye? Nálam is ez a favorit, pedig elég sokat kipróbáltam, de valahogy ebben nekem minden jó helyen van, kézreáll. Mellesleg pedig már elég jól ismerem a progit.  Sokan használják helyette az ES File Explorert, vagy más file managert, de én hűséges vagyok az Astro-hoz. Sokan használják helyette az ES File Explorert, vagy más file managert, de én hűséges vagyok az Astro-hoz. 
- 

aggleány addikt gyuszmó Ahogy thesound is írta, megcsinálhatod az Astro-val is, csak sokan nem is tudják, hogy erre is jó. Itt van a mentés menete. Ez még egy régebbi leírás, de jó, működik. SD-re ment, onnan lehet visszatenni a progikat. 
- 

baandii senior tag 
- 

baandii senior tag hellosztok van olyan progi amivel ikonok hátterét lehet átlátszóvá tenni hogy vmennyire illeszkedjen a háttérbe?? a válaszolóknak előre is köszönet!! 
- 

PaFec aktív tag válasz  apollo12

üzenetére apollo12

üzenetéreErre a legtökéletesebb, ami nekem bevált, SVOX, mellé magyar nyelv tölthető, és a voice caller ID. A csörgés mellett mondja a hívott felet, ha nincs benne a telefonkönyvben, akkor a telefonszámot mondja, folyamatosan, ha jól tudom nekem 9-szer mondja, de lehet ez csak beállítás kérdése, de ezt még nem néztem meg. Hátrány: Ha bejövővő hívás jön, és lenémítod, hogy ne csörögjön, akkor ugyebár a telefon csörög tovább, csak hang nélkül, de a beszédet nem hallkítja el, azt mondja tovább. De lehet ez is csak beállítás kérdése, még ezt sem néztem meg. De egyébként így a magyar hanggal, teljesen jól érthető ki a hívó. Galaxy Tab-on tesztelve. ja, és ha tudja az autós kiahngosító, vagy a BT füles, akkor képes átrakni a beszéd hangot arra is. 
- 

sgergi veterán Sziasztok! A Lookout Mobile Security programot szeretném letörölni egy ZTE Blade-ről, viszont Feladatkezelőben azt írja ki, hogy "Nem sikerült eltávolítani". 
 Ilyenkor mit lehet tenni?Köszi 
- 

Cyrin addikt válasz  supercharley

üzenetére supercharley

üzenetéreÉn már több programmal találkoztam, ami ezt a fehér alapon fehér betűt produkálja defy-n. Van amit javíttattam is a fejlesztőjével, ez valami defy specifikus dolog lehet. 
- 

Jadro veterán válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreNa mondjuk nekem nem illeszti be. Az engem is zavarna. Lehet hogy kikapcsoltam valahol? Csak akkor illeszt, ha rábökök a javaslatra. 
- 

apollo12 veterán heló egy olyan progi érdekel ami ha hívnak akkor ki mondja nevét mint a nokia telefonoknál 
- 

Jadro veterán válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreNem találtam kikapcsolási lehetőséget, de miért baj ha fentebb megjeleníti a javaslatokat? Nem erőleteti rád a használatát. Nem használod és kész. Ha meg pont passzol amit ajánl, akkor csak ráböksz. Mondjuk egy hátrány eszembe jut azért, helyet foglal az a sor. 
- 

RootRulez félisten Használjátok a  SwipePadot? Mert elérhetitek magyarul is. SwipePadot? Mert elérhetitek magyarul is. 
- 

CoolBoy323 nagyúr SwiftKey X-et aki használ, meg tudná mondani nekem, h hol lehet kikapcsolni a javaslatokat?? 
 engem rohadtul idegesít, sose használom semelyik billentyűzeten sem, de ennél mintha ki se lehetne írtani 
- 

- 

DonMedve addikt Urak! 
 A lottózó nevű progit használja valaki?Megbízható?Előre is köszönöm a válaszokat.
 Rákerestem volt róla szó a topikba,de azért hátha valaki bővebben kifejti,hogy jó e. 
- 

V.Stryker nagyúr Tudtok ajánlani egy jó védelmi progit? a valami olyasmit, mint a lookout, de ne azt, mert az pont b.szik működni.  Nem árt ha van neki mondjuk ilyen telefon lezáró része, víruskeresője és nem halok bele ha kicsit fizetős is. Nem árt ha van neki mondjuk ilyen telefon lezáró része, víruskeresője és nem halok bele ha kicsit fizetős is. 
Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)