- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Annyit tennék hozzá, hogy nyugodtan letörölheti, kipróbáltam.
Van pár alkalmazás melyeket megvásároltam, pl. Tasker és különféle power widgetek. Ezeket már rég töröltem, ám ennek ellenére bármelyik androidos telón le tudom tölteni a market-ről - a "my apps" részben mindig ott lesznek "purchased" felirattal, ahol rábökve egyből letölti.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
postajoska #13495 üzenetére
Igen
-
sssz
őstag
válasz
postajoska #13495 üzenetére
igen, az accounthoz kapcsolódik. a lényeg hogy sose uninstalláld mert akkor annyi.
-
postajoska
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, bár lehet, hogy kicsit off.
Ha van egy Androidos telefonom, amire Marketből megvettem öt játékot, azt az accountomra vettem meg, és nem a telefonra ugye? Tehát majd a következő Androidos telefonomra is tudom majd továbbvinni?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy létezik olyan program android-ra,hogy ha nem vagyok elérhető(nem veszem fel a telot hiváskor),akkor bekapcsoljon egy program és hangrögzítőként működjön?Mint pl. egy ingyenes hangposta program.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Érdekes lehet!VIBER-Free call!!
http://www.hir24.hu/it-mobil/2011/07/20/ingyenes-telefonalas-az-androidon/~~tech-tud
-
Z0C!
őstag
ajánlom
-
Debilon
addikt
olyan app-ot tudtok, ami a mobil hálózat választást korlátozza?
arra kellene, hogy ne álljon át vodáról a horvát vipnet-re ha nincs térerő, vagy olyan helyen vagyok..pár km a horvát határ, és eccercsak a kis R betű megjelnik, hogy alig veszem észre a térerő jelzésnél..
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
Meglesz ez.
-
Skynet258
veterán
válasz
V.Stryker #13484 üzenetére
Én ezt javasolnám, nem kell buherálni, másolgatni, programon belül elintézel mindent. Van ezer féle ikon, dock hátterek, külön színszekciókra osztva...
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
V.Stryker #13484 üzenetére
mentsd le magadnak a PC-re azt a go EX ténmát vagy bármelyik témát ami tetszik, nyitsd meg winzippel vagy total commanderrel. másolt ki belőle az ikon fájlokat amik tetszenek, rakd be őket a telón egy mappába, aztán bökjél hosszan a telón amelyik ikont meg akaod változtatni, válaszd ki hogy gallery vagy nemtom mi van nálad és ott azt az ikont amit szeretnél a helyére.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a LauncherPro-nál hogy lehet a főoldalon az alsó ikonokat másra változtatni? a hátteret az tudom, de magát az ikonokat másra, hogy van-e valami akár fizetős kiegészítő? Ahol a hívás, névjegyzék, menü, stb van....
-
DemonDani
addikt
Senki nem használ itt fényképezőt, ahogy látszik a kérdésemre kapott válaszból
De azért leírom, hogy ez a progi elég szépen automatikusan rendbe teszi a színeket, részletvesztés alig megfigyelhető, inkább a színek alakulásából eredőHDR-t persze ki kell kapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #13467 üzenetére
Nálam pedig a Missed Call dolgozik.
-
kizcar
tag
8068) alexnowan
Nekem is most ugyanez a bajom, de most már tudom, hogy akkor be kell kapcsolni a demo fájlok telepítését. Nekem megnyitásnál egyből kidobja azt a menüt, ahol ezeket be lehet állítani. -
kizcar
tag
8068) alexnowan
Nekem is most ugyanez a bajom, de most már tudom, hogy akkor be kell kapcsolni a demo fájlok telepítését. Nekem megnyitásnál egyből kidobja azt a menüt, ahol ezeket be lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
flushman88 #13475 üzenetére
menj rá a telefonodban a frissitések keresésére és majd megmondja a teló, hogy van-e.
-
RootRulez
félisten
válasz
flushman88 #13475 üzenetére
majd a dhd topikban megmondják
-
flushman88
tag
Sziasztok Csak Pletyka hogy már elérhető a 2.3.4. ??? DHD
-
RootRulez
félisten
válasz
Winner_hun #13467 üzenetére
én missed remimdert használok, magyarul :-) [link]
-
PaFec
aktív tag
válasz
Psychonaut #13471 üzenetére
Ezt benéztem bocsi.
-
togadani
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek egy jó és megbízható tűzfal progija 2.1 droidra?
Üdv G
-
PaFec
aktív tag
Vnc viewer marketből letölthető. Ingyenes!!! itt megtalálod. Ez nagyon jó
-
Winner_hun
félisten
Van olyan beállítás / program ami adott időközönként jelez, ha van nem fogadott hívásom?
-
oli.98
tag
Hogyan lehet használni a Google Hitelesítőt?
-
(jan)
őstag
Köszi a válaszokat!
-
Cimi86
tag
Sziasztok!
Gondolom sokan ismeritek a CM7-et. Az ebben lévő notification barba beépített power control widgetre keresnék valami alternatívát. (Új telefon,és nincs rá még CM7). Működésben is hasonlóan kéne működnie,tehát ha notification baron rányomok a wifi ikonra,akkor kapcsolja ki/be,ne egy popupot dobjon fel,és ott kelljen még kattingatni. Lehet fizetős is.
Köszi -
(jan)
őstag
Létezik olyan ingyenes távvezérlő szoftver amivel interneten keresztül lehet vezérleni a pc-t ?
-
róland
veterán
válasz
Segnior_Barthez #13457 üzenetére
Fül-/fejhallgató.
-
Segnior_Barthez
senior tag
helló, hangerőt mellik progival lehet jobban árnyalni? éjszaka wifi-radiót hallgatok, de az egyes hangerőnél alacsonyabbra szeretném állítani. a 15 egységnyi hangerőszabályzástól nagyobb intervallumra lenne szükségem. van ötletetek? köszönöm
-
Narxis
nagyúr
válasz
Canonfan #13454 üzenetére
Rajtad áll, ha mindenképp akarsz akkor csekkold az ingyeneseket, olyat ami nem csak vírusirtó hanem pl. telefon elvesztésére is kínál megoldást. Lookout, Netqin 5.0 stb.
Az új Netqin elég jó lett és asszem 1250Ft-ért 6 hónapra adja a prémium szolgáltatásait, de az ingyenes is elég jó.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
kisdani #13453 üzenetére
mindenképp fogsz vásárolni, mert az SVOXhoz a magyar hang fizetős!
@Canonfan: szerintem felesleges! vannak vírusok az tény, már jó ideje, de semmi komoly...
és én is raktam már fel próbaképp vírusírtókat, de egy nullák voltak... lassítottak nálam is, és csak a fizetősök érhetnek vmit... all in all: nemkő -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, androidra valóban kell már vírusírtó, vagy sem?
Egy oldalon olvastam, hogy a google nem ellenőrzi a Marketre kerülő appokat, és már kerültek fel fertőzött appok, ezért érdemes vírusírtót használni.
Ezen felbuzdulva felraktam az avg-t, de már le is szedtem, mert megbolondította egy kicsit a telefont, + kissé be is lassította, de nem tudom, hogy valóban kell-e, szóval tényleg jobb, ha valami vírusírtót felrakok, vagy felesleges?Válaszotokat előre is köszi!
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13452 üzenetére
Köszi, elsőnek kezdem az ingyenessel aztán ha tényleg nem jó akkor veszem is az általad ajánlottat!
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13433 üzenetére
Van amelyik ezek közül ingyenes?
-
Nordik
őstag
válasz
CoolBoy323 #13447 üzenetére
Közbe olvasgattam, hát szerintem nem támogatott az SGS2. Csak 4 készüléket támogat.
-
Nordik
őstag
SGS2-vel megoldható a Skype-on történő videótelefonálás?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
petipetya #13441 üzenetére
Jól van na. Úgy látszik én is depis vagyok. Épp nézem mennyi az öngyilkosság most két nap alatt.
Tiszta hülye vagyok most két napja...na jó, több napja, de most különösen agresszív vagyok.
Most látom, lemaradt a szmájli...baz, akkor te hibáztál! tudod mit? b+
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz
#40993792 #13438 üzenetére
Ugye? Nálam is ez a favorit, pedig elég sokat kipróbáltam, de valahogy ebben nekem minden jó helyen van, kézreáll. Mellesleg pedig már elég jól ismerem a progit.
Sokan használják helyette az ES File Explorert, vagy más file managert, de én hűséges vagyok az Astro-hoz.
-
aggleány
addikt
gyuszmó
Ahogy thesound is írta, megcsinálhatod az Astro-val is, csak sokan nem is tudják, hogy erre is jó. Itt van a mentés menete. Ez még egy régebbi leírás, de jó, működik. SD-re ment, onnan lehet visszatenni a progikat.
-
baandii
senior tag
-
baandii
senior tag
hellosztok
van olyan progi amivel ikonok hátterét lehet átlátszóvá tenni hogy vmennyire illeszkedjen a háttérbe??
a válaszolóknak előre is köszönet!!
-
PaFec
aktív tag
válasz
apollo12 #13409 üzenetére
Erre a legtökéletesebb, ami nekem bevált, SVOX, mellé magyar nyelv tölthető, és a voice caller ID. A csörgés mellett mondja a hívott felet, ha nincs benne a telefonkönyvben, akkor a telefonszámot mondja, folyamatosan, ha jól tudom nekem 9-szer mondja, de lehet ez csak beállítás kérdése, de ezt még nem néztem meg. Hátrány: Ha bejövővő hívás jön, és lenémítod, hogy ne csörögjön, akkor ugyebár a telefon csörög tovább, csak hang nélkül, de a beszédet nem hallkítja el, azt mondja tovább. De lehet ez is csak beállítás kérdése, még ezt sem néztem meg. De egyébként így a magyar hanggal, teljesen jól érthető ki a hívó. Galaxy Tab-on tesztelve.
ja, és ha tudja az autós kiahngosító, vagy a BT füles, akkor képes átrakni a beszéd hangot arra is.
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
A Lookout Mobile Security programot szeretném letörölni egy ZTE Blade-ről, viszont Feladatkezelőben azt írja ki, hogy "Nem sikerült eltávolítani".
Ilyenkor mit lehet tenni?Köszi
-
Cyrin
addikt
válasz
supercharley #13391 üzenetére
Én már több programmal találkoztam, ami ezt a fehér alapon fehér betűt produkálja defy-n. Van amit javíttattam is a fejlesztőjével, ez valami defy specifikus dolog lehet.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #13410 üzenetére
Na mondjuk nekem nem illeszti be. Az engem is zavarna. Lehet hogy kikapcsoltam valahol? Csak akkor illeszt, ha rábökök a javaslatra.
-
-
apollo12
veterán
heló egy olyan progi érdekel ami ha hívnak akkor ki mondja nevét mint a nokia telefonoknál
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #13406 üzenetére
Nem találtam kikapcsolási lehetőséget, de miért baj ha fentebb megjeleníti a javaslatokat? Nem erőleteti rád a használatát. Nem használod és kész. Ha meg pont passzol amit ajánl, akkor csak ráböksz. Mondjuk egy hátrány eszembe jut azért, helyet foglal az a sor.
-
RootRulez
félisten
Használjátok a
SwipePadot? Mert elérhetitek magyarul is.
-
CoolBoy323
nagyúr
SwiftKey X-et aki használ, meg tudná mondani nekem, h hol lehet kikapcsolni a javaslatokat??
engem rohadtul idegesít, sose használom semelyik billentyűzeten sem, de ennél mintha ki se lehetne írtani -
-
Urak!
A lottózó nevű progit használja valaki?Megbízható?Előre is köszönöm a válaszokat.
Rákerestem volt róla szó a topikba,de azért hátha valaki bővebben kifejti,hogy jó e. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani egy jó védelmi progit? a valami olyasmit, mint a lookout, de ne azt, mert az pont b.szik működni.
Nem árt ha van neki mondjuk ilyen telefon lezáró része, víruskeresője és nem halok bele ha kicsit fizetős is.
Aktív témák
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...