- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Tonchi
aktív tag
-
Tarantula33
tag
-
sssz
őstag
szerintem azért nem engedi mert nincs benne a támogatott országok között Magyarország.
ebből kifolyólag nem nagyon fogod tudni használni itthon ha sikerül letöltened akkor se.
amugy ezt úgy tudod kiküszöbölni hogy ha rootolt a telód akkor letöltöd pl a market enable-t és átállítod a lokalizációt valami támogatott országra.
a másik módszer: beírod a google-be a progi nevét
-
petipetya
nagyúr
Az
Android Assistant(14 features) feltelepítése után a tools / battery use részben látod %-os arányban.
-
punky10
addikt
Én is sokáig használtam,hangzásban nagyon OK,de valami miatt néha akadozott.Illetve nem akadt,hanem mintha nem a legelejéröl kezdte volna a számot.Folyamatos lejátszásnál a számok között volt 2-3 mp csend,és lemaradt a kezdö akkord,ami a többi playernél nem jelentkezett.Pedig az EQ-ja ennek volt a legszimpatikusabb,nem volt olyan tulérzékeny,mint a PowerAmp.Ráadásul skinezhetö...Mindegy,már megvettem a PowerAmpot(is...)ugyhogy ez most csak tartalék:a telepitö van csak a kártyán
-
Csigusz 1
aktív tag
Nekem nem jött be annyira a Player Pro...
100 %-on pörgette a procit - ennek ellenére alaphangon is akadozott, ha másik program is futott mellette, akkor meg katasztrófa volt.
Aztán két hét után elkezdett sipákolni, hogy vegyem feleségül, és onnantól kezdve minden szám lejátszása után leállt. Fent volt a DSP pack is hozzá. A hangzásvilágával nem volt bajom, egész kellemes volt. De már letöröltem.
A teló Galaxy ACE.
Most MixZing megy újra, ezzel nincs baj - csak a hangja nem annyira jó.
PowerAMP lenne a tuti, de nincs olyan kártyám, amivel meg tudnám venni - így maradnak az ingyenes megoldások.
Ezeken kívül nem tudok olyanról, amiben lenne eq... -
-
sssz
őstag
Mennyit szeretnél rákölteni?
Ha nem túl szűkös a keret én ajánlom a HTC Desire S-t. Legújabb verziós android, nagy tárhely a programoknak (tehát azért nem kelll buherálnod hogy több helyed legyen, mert alapbál általában csak 100-140MB körül van szabad hely ezeken, de az S-en 1GB körül van).
Nem egy tepsi, tehát normálisan meg lehet fogni, ennek ellenére a kijelző szerintem megfelelő méretű, felbontású.
Függetlenül 90ezer körül van, t-nél pedig előfizetéssel is meg lehet venni, gondolom jóval olcsóbban.
És azért valljuk be...egy HTC nem gyakran hagy cserben
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest