- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Tonchi
aktív tag
-
Tarantula33
tag
-
sssz
őstag
szerintem azért nem engedi mert nincs benne a támogatott országok között Magyarország.
ebből kifolyólag nem nagyon fogod tudni használni itthon ha sikerül letöltened akkor se.
amugy ezt úgy tudod kiküszöbölni hogy ha rootolt a telód akkor letöltöd pl a market enable-t és átállítod a lokalizációt valami támogatott országra.
a másik módszer: beírod a google-be a progi nevét
-
petipetya
nagyúr
Az
Android Assistant(14 features) feltelepítése után a tools / battery use részben látod %-os arányban.
-
punky10
addikt
Én is sokáig használtam,hangzásban nagyon OK,de valami miatt néha akadozott.Illetve nem akadt,hanem mintha nem a legelejéröl kezdte volna a számot.Folyamatos lejátszásnál a számok között volt 2-3 mp csend,és lemaradt a kezdö akkord,ami a többi playernél nem jelentkezett.Pedig az EQ-ja ennek volt a legszimpatikusabb,nem volt olyan tulérzékeny,mint a PowerAmp.Ráadásul skinezhetö...Mindegy,már megvettem a PowerAmpot(is...)ugyhogy ez most csak tartalék:a telepitö van csak a kártyán
-
Csigusz 1
aktív tag
Nekem nem jött be annyira a Player Pro...
100 %-on pörgette a procit - ennek ellenére alaphangon is akadozott, ha másik program is futott mellette, akkor meg katasztrófa volt.
Aztán két hét után elkezdett sipákolni, hogy vegyem feleségül, és onnantól kezdve minden szám lejátszása után leállt. Fent volt a DSP pack is hozzá. A hangzásvilágával nem volt bajom, egész kellemes volt. De már letöröltem.
A teló Galaxy ACE.
Most MixZing megy újra, ezzel nincs baj - csak a hangja nem annyira jó.
PowerAMP lenne a tuti, de nincs olyan kártyám, amivel meg tudnám venni - így maradnak az ingyenes megoldások.
Ezeken kívül nem tudok olyanról, amiben lenne eq... -
-
sssz
őstag
Mennyit szeretnél rákölteni?
Ha nem túl szűkös a keret én ajánlom a HTC Desire S-t. Legújabb verziós android, nagy tárhely a programoknak (tehát azért nem kelll buherálnod hogy több helyed legyen, mert alapbál általában csak 100-140MB körül van szabad hely ezeken, de az S-en 1GB körül van).
Nem egy tepsi, tehát normálisan meg lehet fogni, ennek ellenére a kijelző szerintem megfelelő méretű, felbontású.
Függetlenül 90ezer körül van, t-nél pedig előfizetéssel is meg lehet venni, gondolom jóval olcsóbban.
És azért valljuk be...egy HTC nem gyakran hagy cserben
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest