Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz Fireman67 #9732 üzenetére
Énis egyetértek veled, nem a (nemlétező) észt kell osztani, hanem a tanácsokat és a tapasztalatokat kell megosztani.
másképpen: a lényeg az oktatás és nem a kioktatás kéne, hogy legyen.Egyébiránt megkérdezném, hogy ki bántott téged a Bléd forumon?
Hogy stilszerű legyek kirugod bléd ?Gyere át a Bléd Off topicba, ott normálisabb arcokkal találkozol és ottis választkapsz minden kérdésedre.
-
Breki
veterán
válasz Fireman67 #14224 üzenetére
hát én eddig nem tapasztaltam ilyet pedig a 3D Digital Weather Clock is fent van
Csak az időjárás helyének beállítása volt kicsit nehézkes
plusz a Fancy es Beautiful widget is fent van összedolgozva de azok órái nekem már unalmasak kicsit, csak időjárást meg effekteket használom.
Ez most jobban tetszik
illetve ez is
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
aggleány
addikt
válasz Fireman67 #14461 üzenetére
RazorGTR1 egy kicsit féltékeny, de nem kell foglalkozni vele, úgysem küldött még egyszer sem csokit.
Megnéztem a gugliban, beírtam azt, hogy "android programok", és az első oldal alján ott figyel a cikkecske! Feltörtem, mint a talajvíz!
Én is szeretlek Téged, Fireman67! Olyan jóképű fiatalember vagy!
-
TRob1
veterán
válasz Fireman67 #14760 üzenetére
Na a magyar zenékkel ne várj csodát, azokat csak elvétve ismerik fel.
(#14757) canniball: Erre passzolok. Nekem nincs automatára állítva a fogadás, de ha Indítom az appot és rányomok a Check Mail-re, gyakorlatilag azonnal elkezdi szedni a leveleket.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
MerLinh
senior tag
válasz Fireman67 #14883 üzenetére
Pontosan, betudod lőni mettől, meddig menjen a proci órajele, természtesen root kell hozzá, ha olyan a kerneled akkor, a tuning is megoldott, és különbőző profilokat is létre lehet hozni benne.
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
elfelejtette
veterán
válasz Fireman67 #14887 üzenetére
Az OC-s duma lényege az, hogy utánanézel, mennyi a procid gyári órajele, és ha ezzel a progival a gyárinál magasabbat is be tudsz állítani, akkor van tuning is az általad használt ROMban.
Egyébként hasznos program, én is használom a Voda845-ön. A gyári 528MHz helyett 691MHz-en használom a telót, viszont be van állítva, hogy kikapcsolt kijelzőnél (Screen off) 245MHz-re álljon vissza. De ha akarnám, ez 123MHz is lehetne energiatakarékossági szempontból, viszont így lassabban ébred fel a teló, ezért maradtam inkább a 245MHz mellett."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
atillaahun
veterán
válasz Fireman67 #14890 üzenetére
Régen sokan használták, de alap-, meg már a tovább főzött CM-ekben is eleve bent van az Extra beállítások között a processzor matatása, meg sok egyéb tuningolási lehetőség. A GB leak-eket ugye nem tudod tuningolni, alap órajel meg le van véve minimumra, úgyhogy ott megint nincs sok értelme. Esetleg 2.2 alatt lehet érdemes játszani vele.
-
Adamis
őstag
válasz Fireman67 #15092 üzenetére
Főképernyő... Megvan? Na akkor most lépj be a menübe. Sok kis ikon. Megvan? Na akkor most nyomd meg a menü gombot, felugrik egy lista, mit tudsz tenni. Alul. Megvan? Ott az első menüpont lesz a nekünk való, lesz egy lista, és ott kell lennie a Skype-nak! Megvan?
Nálam a menü gomb a jobb felső sarokban a vissza gomb mellett van (három vonal egymás alatt).[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Fireman67 #15342 üzenetére
Fireman67
Ez a letölthető és külön telepíthető nem hivatalos Market nekem is szaggatott. Remélem a hivatalos már nem fog.feketepeti
Ilyen nevű alkalmazást nem találtam a Marketen, pedig meglestem volna.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest