- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
metaxa92
csendes tag
Na srácok,aktiváltattam a kártyámat,de a Market még mindig nem hajlandó működni.. :/
-
metaxa92
csendes tag
válasz
hodostamas #13804 üzenetére
Akkor lehet nálam is ez a gond? Mert el sem indítja a letöltést..
-
metaxa92
csendes tag
válasz
metaxa92 #13800 üzenetére
Már értem mi a probléma.Az új,előfizus kártyám nincs aktiválva,azért nem érzékeli a tablet.Viszont azt nem értem,hogy havidíjas kártya van benne,de a market így sem megy,rámegyek,hogy mit akarok letölteni,de nem engedi,nem indul el a letöltési sáv.Próbálkoztam,és a Hi-Spaceről viszont elkezdi letölteni a dolgokat. Gmailom van,be vagyok lépve.Problem?
-
metaxa92
csendes tag
Wifimmel valami baj lehet,előző telóm sem ismeri fel mostanában (samsung monte) de elötte meg igen.Viszont a szomszéd szobában lévő gép érzékeli a wifit USB stickel.
De most egyelőre azzal szórakozom,hogy valahogy érzékelje a SIM kártyát a tablet.. (huawei s7 slim)
Amúgy új,T-mobileos.
A többit majd kipróbálom,köszi.
(mondjuk ma van először használatban) -
metaxa92
csendes tag
Srácok,ma kaptam meg életem első Androidos telóját (tablet) és egy kis segítségre szorulnék.. Tudom,tudom,olvassak vissza,de azért hátha.
Tehát Akartam Marketről leszedni cuccot.. rámentem többször is,de nem találom sehol,és a program meg nem indult el magától telepítés után.Akkor most mi van?
Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő