- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
emberek, kis segítséget kérnék:
titanium backuppal, tölteném vissza a programjaimat, alkalmazásaimat a telóra, rá is megyek, hogy visszaállítás, de minden programnál -szinte mindnél- valamiféle jelszót kér ez a drágaságosságos program, én pedig nem emlékszem, hogy adtam volna meg ilyesmit, ilyenkor mit kellene beírnom?
valaki találkozott már ilyesmivel?
-
zsolt19900
őstag
válasz
atillaahun #26604 üzenetére
saját magamat szeretném felvenni
így nem látom a képét a telefonnak, szóval nem-nem értetted félre
-
zsolt19900
őstag
Csináltatok már olyant a telefonnal, hogy rá van kötve usb-vel a pc-re és a kamera képe a monitoron látható és közben a telefonnal, vagy a programon belül, tudsz felvenni, szóval az lenne a lényeg, hogy lássam azt amit rögzítek, megoldható ez?
Remélem nem csak a fogj egy tükröt oszt csókolom verzió van, köszönöm a segítséget előre is!
A telefonra kell esetleg valamilyen app ehhez a mutatványhoz?
-
zsolt19900
őstag
-
zsolt19900
őstag
ezeket a getjaros dolgokat, hogyan kell letölteni ill. használni?
letöltöttem getjarxy.apk-t erre valami oldalt hoz be nekem, pedig úgy csináltam, hogy telón töltöttem le, és csak az oldalt hozza be amint feltettem az apk-ját, bármelyikét is.
-
zsolt19900
őstag
feltettem az új marketet és már nem akarja kényszerűen letölteni az engrit
-
zsolt19900
őstag
ha esetleg leszedtem volna egy ilyen appot
biztonság kedvéért érdemes ilyenkor végigfuttatni egy víruskeresőt/írtót? ha igen melyiket
-
zsolt19900
őstag
van kártékony, dejóóóóóóó
még nem szedte le, de sosem akar települni
sssz: megnézem köszönöm, de egyenlőre a marketet is nagyon vékonyan tölti be
angry brids seansont szeretném leszedni, de szedi 1 napja és semmi, és megint csak azt látom marketen, hogy free és utána hogy ok, nincs semmilyen cancel sajnos
-
zsolt19900
őstag
nagy kérdésem lenne, mert már kezdi szétvinni az agyi állományom....
egy appot, ha tölt és tölt de sose jön le, nevezetesen engri börgsz, hol tudom azt mondani a marketnek, telefonnak, hogy köszi, de nem kérem
vagy negyedszerre próbálja letölteni, de eljut 100 százalékig és nem installálja fel, telefont újraindítom, újra elkezdi leszedni
köszönöm a segítséget előre is nektek
azért lenne fontos, mert eszi a telefonom akkuját mint a frász, hogy mindig le-le akarja tölteni az appot
-
zsolt19900
őstag
SwiftKey X Keyboard van qwertz kiosztási beállítás?
-
zsolt19900
őstag
hd widget időjárásos részénél, van olyan "effekt" "grafikai rész", mint a bw-ben, hogy esőcseppes, meg hópelyhes lesz a kijelző, ha épp esik ill. havazik?
-
zsolt19900
őstag
válasz
goodluck #25555 üzenetére
cm7 stablen, ha megnyomod hosszan a fenti gombot, van szkríínsát funkció
de természetesen marketon is van screen shot névre rákeresve
-
zsolt19900
őstag
és ha teszem azt megvásárolom a hd widgetet, akkor a beautiful widgetet, "felesleges" megvennem, mert a kettő majdhogynem fedi egymást?
-
zsolt19900
őstag
ezeket a launchereket lehet "magyarosítani" ? beállítások menüre gondolok leginkább
-
zsolt19900
őstag
akkor most melyik launchert érdemes feltenni, jó okés tudom, próbáld ki, de melyik a "szebb" darab?
-
zsolt19900
őstag
SwiftKey X Keyboard
nevű billentyűzetben belehet állítani a qwertz betű felállást, vagy csak a qwerty-t tudja a billentyűzet?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok tudnátok nekem valami olyasmi programot, alkalmazást amivel mint pl a htcknel soksok kép van a háttérre osszedobalva? vagy olyan is jöhet ami valtogatja egy megadott mappabol a képeket háttérnek köszönöm előre is.
-
zsolt19900
őstag
valamilyen telefonszám blokkoló programot tudnátok mondani? feketelista ilyesmi
ezeken a másik fél mit hall aki a listára kerül?
-
zsolt19900
őstag
valami olyasmi program létezik amely megnagyobbítja a kitett widgeteket?
-
zsolt19900
őstag
lenne egy fontos kérdésem, aaaa van nekem egy programom, ami néha néha, hogy regelje magát, vagy megmutassa, hogyan vehetem meg, elkezd felmászni a netre, hívás közben. Gyanítom, hogy a fullscreen caller lesz a bűnös, ezt a fergeteges opciót, hogyan tudnám kikapcsolni rajta?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
android alapú garmin van? létezik?
vagy másképpen kérdezem, turista, túra útvonalak érdekelnek engem, esetleg ilyen térképet tartalmazó androidos navigáció létezik?
-
zsolt19900
őstag
Sziasztok valamilyen reklám kikapcsoló progit tudnátok mondani nekem előre is köszönöm
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
egy olyan bacupolo progit mentő progit tudtok mondani nekem amit számítógépre teszek, nem app nem telós program, hogy megpróbáljam így lementeni az adataimat.
Sajnos nincsen "kezelőfelületem" a telón, így nem tudok progit feltenni.
Megpróbálnám még, hátha tudtok mondani nekem szinkronizáló programot.
Nagyon megköszönném, többet is lehet, hát ha valamelyikkel szerencsém lesz.
köszönöm előre is nektek
-
zsolt19900
őstag
még mindig fennáll a kérdés, változó háttér? álá diavetítős appot tud valaki, ami nem beleépített képeket diázik, hanem amibe én tallózhatom bele a fényképeket, amit látni szernték
-
zsolt19900
őstag
háttérkép "cserélő" program app stb
esetleg tudna mondani valaki?
-
zsolt19900
őstag
olyan progit tudtok mondani amivel lehet háttérkép váltós hetteret varázsolni?
és egy olyant amivel a telefonkontaktjaimat mint widget ki tudom tenni főképernyőre?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged