Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
gaborh
aktív tag
Tudnak nekem valaki egy hálózat letiltás elleni garancia piszkozatot küldeni?
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. nekem meg olyan gondom lenne a skype alkalmazással hogy csináltam egy uninstalt majd mikor ujra telepitettem volna azt írta ki hogy nincsen elég hely a meghajtón. galaxy tab telorol lenne szó. több gb szabad hely van. esetleg valakinek ötlet?
-
gaborh
aktív tag
Valaki tud nekem olyan app-ot ajánlani ami hangosan felolvassa a pdf formátumot?
-
gaborh
aktív tag
Valaki tud nekem olyan app-ot ajánlani ami hangosan felolvassa a pdf formátumot?
-
gaborh
aktív tag
urak és hölgyek kis segítség kénne. adott egy galaxy tab 2.2 gyári fw fut rajta. fent volt a skype progi amit töröltem és most vissza raknám de folyamatosan azt írja ki hogy nincsen elég szabadhelyem. ami persze valotlan. esetleg van valakinek ötlete hogy miként tudom vissza rakni?
-
gaborh
aktív tag
válasz
buktagt540
üzenetére
nem hiszem mert bármit tudok telepíteni a skype kívül.
-
gaborh
aktív tag
sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. adott egy galaxy tab és felszeretném rá rakni a skype nevű alkalmazást, mikr installálnám akkor azt írja ki hogy insufficient storage available. esetleg van valakinek ötlete hogy ilyenkor mi a tehendő? gyári romos tab.
-
gaborh
aktív tag
pedig én találkoztam valahol ilyen app cuccal. csak azt nem tudom hogy hol.

-
gaborh
aktív tag
azt tudja valaki hogy a rádió1 miként tudom hallgatni a online rádióval?
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Z4root az oké?
nem tudom mire szeretnék használni, mert nem nekem van rá szűkségem.