- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Nem tudom, volt-e mar:
Sygic navigacios termekek learazva - egesz Europa 30 Euro, a minket erinto, de szukebb Kozep-Europa 20 Euro -
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
flash- #22750 üzenetére
Legtobb Marketen levo Task Killernek van ilyen funkcioja, hogy X idonkent automatikusan leallitja a futo folyamatokat.
Peldaul: Advanced Task Killer Pro, de ha "task killer" kulcsszora keresel, meg talalsz joparat... -
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
Nem.
SZERK: de fejlesztes alatt all. Forras: Hongfoglalo Facebook oldala. Kepeknel talalod.
-
Psychonaut
veterán
LauncherPro-ban nem lehet kikapcsolni az alkalmazasok neveit App Drawerben, ugye? Nem csak en vagyok vak...
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22253 üzenetére
Megprobalod Marketben letolteni. Ha nem kompatibilis a telefonoddal, nem fogod tudni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22076 üzenetére
Ha elolvasnad, hogy miert kapta azokat egy program, elorebb lennel, hidd el. Az egyik a folyamatos FC-zes miatt kapott 1*-okat, a masik meg azert, mert nem kattinthatoak a mailek. Elobbinel nem mindenkinel jelentkezett az FC-zes, azok rendesen is ertekeltek, mig az utobbinal nem mindenkit zavart, hogy nem "link" a levelekhez a widget, igy ok is jobb ertekelest adtak a programnak. Ebbol kovetkezik mindkettonel a kozepes atlagpontszam.
De ahogy olvastam mas widgeteknel, a Google a Mail egyik frissitesevel blokkolta a levelek hozzafereset kulso alkalmazasok szamara (julius 29-i Gmail update), ugyhogy lehet, hogy egyik sem fog mukodni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22071 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22065 üzenetére
Egy csomo van, pl. ez.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
nexusking #21967 üzenetére
Replay Gain -> hangerokorrekcio, normalizalja a zenek egymashoz viszonyitott hangerejet, igy nem lesz az, hogy az egyik szamot alig hallod, a masik meg uvolt. Replay Gain a Wikipedian
Alatta levo ket opcio is ehhez kapcsolodik, az elso a RG-es szamok erositesere, a masodik az enelkuliek erositesere. Preamp a WikipedianAudio Focus Change/Short Audio Focus Change -> notification eseten rovid ideig megallitja a zenet
Audio Focus Change/Permanent Audio Focus Change -> mas hanggal rendelkezo alkalmazas inditasa (pl. jatek, masik lejatszo) eseten leallitja a lejatszastKeep Service -> PowerAMP task nem fog automatikusan leallni egy ido utan, hanem a hatterben megnyitva marad
Show CUE image files -> ha egy zenei CD .CUE formatumban lett rippelve (lemezkep), es ezt felrakod a memoriakartyara, ezeket is meg fogja jeleniteni
-
Psychonaut
veterán
Azert jelenik meg ketszer, mert mar syncelve van, es az egyik a SIM-en levo, a masik a Google szerverein levo, nem?
Torlesre: nem lehet, hogy csak a Google accountodban levo szamot torolted, es nem a SIM-en levot?porse: Nekem nincs ilyen opciom. Valoszinuleg az altalad hasznalt ROM modositott Contacts.apk-t hasznal, mert tudtommal a Cyanogenmodban (amit en hasznalok) az eredeti van.
-
Psychonaut
veterán
En gyariban nem talaltam, de erdekelne hol van, mert akkor lecsekkolnam, hogy tenyleg ures-e a SIM kartyam vagy meg maradt rajta valami.
nexusking: Force English UI= mindig angol kezelofelulet (force: eroltetni). Ha a tobbit is idemasolod, akkor azokat is megprobalom leforditani.
-
Psychonaut
veterán
Hiaba szerkesztheti oket Google Contactsben, ha o a SIM-en akarja.
Met: ha jol emlekszem GO Contacts EX (vagy a sima) tudja. Kivalasztod, hogy csak a SIM-kartyan levoket jelenitse meg, es szerkeszted oket.
-
Psychonaut
veterán
Akinek gondja lett volna az 1.2.2-es Winamp-pel (akadozo lejatszas), annak jo hir: az uj verzioban javitottak ezt.
Resolved Issues:
Winamp 1.2.3 - Monday, October 31st
* Stuttering playback on some models from: LG, Samsung, HTC, & Sony Ericsson -
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #21698 üzenetére
Doodle Jump, Cut the Rope
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Kicsit furcsanak tuno keresem lesz: valaki le tudna nekem tolteni a Mega Jumpot, es feltolteni public tarhelyre? Ingyenes jatek, szoval szerintem nem szamit wareznek.
Az ok: az app szerint a telefonom nem kompatibilis vele (ZTE Blade), de kiprobaltam, gond nelkul megy rajta, csak mivel a Market nem jeleniti meg, ezert nem tudom letolteni/frissiteni.Elore is koszi, ha segit valaki.
-
Psychonaut
veterán
válasz
atillaahun #16459 üzenetére
Bár jogosan merül fel a kérdés, hogy a félig meddig készenléti értelemben vett GPS nem-e fogyaszt többet mint a WiFi.
Szerintem de, persze csak tipp. -
Psychonaut
veterán
válasz
clouse #15500 üzenetére
Ez nem olyan, mint amit a szallodak hasznalnak, hogy nincs kodolva a WiFi, de csak egy kezdooldalra mehetsz fel, es oda kell felh. nevet es jelszot beirni (es ezutan lehet bongeszni)? Mert ha igen, akkor szerintem arra nincs program, hogy ezeket a webbongeszo inditasanal automatikusan elkuldje.
k850: minek filmet nezni, mikor meg is csinalhatod?
-
Psychonaut
veterán
Így van, viszem magammal az egész Wi-Fi-is kócerájt?
Nem volt itt szo semmifele WiFi-rol...te alapvetoen a telefonon valo filmnezes letjogosultsagat vontad ketsegbe.SZERK: aaa, latom mar, elotte irt valaki ilyesmit, csak a valasz gombra nem boktel ra...igy tehat altalanos ervenyunek volt tekintheto a hozzaszolasod.
-
Psychonaut
veterán
A sajat erdeketekben ezt a temat privatban folytassatok, mert warez.
-
Psychonaut
veterán
válasz
edward2 #15334 üzenetére
Mire gondolsz? A jelenlegi legujabb a WP7-hez hasonlo dizajnnal rendelkezo Market, ami a 3.0.27 verzioszamot viseli.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Shrike7973 #15236 üzenetére
BF-bol nem jottem ra, leven BW a roviditese.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Shrike7973 #15232 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
Norbi14 #15154 üzenetére
Nem USB-n, hanem - meg jobb - vezetek nelkul: Connectify
-
Psychonaut
veterán
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
Ezen mar en is gondolkodtam - elso ot box megvolt harom csillagosra.
Szoval pluszegy a kerdesre. -
Psychonaut
veterán
válasz
zsolt19900 #13824 üzenetére
Wondershare MobileGo - nem probaltam, de egy probat meger.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
jer1cho arra gondolt, hogy a legtobb programnak van fizetos, de reklammentes valtozata is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Capricornus #13695 üzenetére
Plusz egy, ha meg keresel: SwiftKey X, en ezt hasznalom, egyszerre harom nyelvet is tud kezelni, illetve javaslatokat adni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
jigoki987 #13659 üzenetére
De akkor minek jossz ide meg egyszer? Ha mar lusta vagy:
1, hasznalni a forumkeresot
2, hasznalni a Google-t
...es valaki segit neked, utbaigazit, akkor vedd a faradsagot, hogy oda irod be meg egyszer a kerdesedet, es nem ide, mert itt ez:
1, offtopik
2, es hacsak valami Wildfire tulajdonos vagy onkentes Google-kereso nem teved ide, nem kapsz relevansabb valaszt - ergo csak feleslegesen teszed atlathatatlanna a temat.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest