- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Nekem egy olyan gondom lenne Pulse Minin ( GreenTiger 2.2 ROM), h ha keresek egy programot Marketen mindig azt írja ki, h a program nem található.
Szerk.: És tudtok ajánlani valami olyan programot amivel manuálisan tudom össze rendelni a facebook ismerőseimet a telefonkönyvemmel és után azt automatikusan tudom frissíteni?
-
ArchElf
addikt
Rendelj rendes netes csomagot a kártyához, ne a 15Ft / 10kB-ossal nyomjátok... Azzal nem is csodálom, hogy 2 óra alatt lerepl a pénz a kártyáról. Háromezerért már egy hónapig lehet akármennyit netezni (ennyiért szerintem már akár két telóról is)...
Legolcsóbb nem túlforgalmazi díjas csomagok:
Domino - 100MB / 1e Ft
Mobile Online (telenor) - 100MB / 1e Ft
Vodafon - havijegy - 3GB / 4e FtAE
-
-
Jadro
veterán
Viszont említette a wifit. Gondolom akkor elég azon netezni és facebookozni. a Miniben van a power menüben adatforgalom kikapcs. Ki kell lőni, wlan on és akkor nem fog 3G-n forgalmazni ha megszűnik a wifi.
Mondjuk én feltolnám még a netcounter nevű progit, abban látszik hogy mennyi adat ment el 3G-n és mennyi wifin.
-
sampe
aktív tag
google fiókba pedig be se tud jelentkezni, pedig van gmailje, 5 percig csak a töltőképernyő látszik, aztán kiírja hogy sorry, nem lehet csatlakozni a szerverhez, ezt wifin próbáltam ki neki többször is
amíg nem volt apn addig nem tudott facebookolni, miután wifin keresztül az apn- beállításokat letöltöttem, azután már jó volt a fb, és onnantól kezdődött a pénzesés
én az apnwidget on/offot töltöttem le neki, de az sem nagyon segített
így már elment 15 k telefonkártyára, ami a gtx 480 nak a negyede!!
kimenő hívásokat 0ftal nem tud intézni így azzal nincs gond -
sssz
őstag
válasz
Polllen #13085 üzenetére
de ha mobilinternet off, akkor nem megy a facebookolás sem.
azt írta fenn, hogy az kell neki.
ezért szerintem az apndroid widgetje + az automatikus szinkronizálás kikapcsolása az optimális.
alapból ki van kapcsolva minden, de ha facebookot akar használni akkor csak a főképernyőre kihelyezett widgetre nyom és máris megy a net arra az időre amig kell.
-
sssz
őstag
ha arra gondolsz, hogy letöltöget magától a telefon illetve felmászik a netre, akkor egyszerűen kapcsold ki a háttérben való szinkronizálást (valahol a google fiók menüpontjában van). ha drasztikusabb akarsz lenni, akkor egyszerűen töröld ki az internetbeállításoknál az APN beállítást (azaz a netbeállítási részt, amit a szolgáltatók automatikusan beraknak a telefonba).
vagy vannak programok pl apndroid, amivel mint egy kapcsolóval ki és be lehet kapcsolni a netet.de ha arra gondolsz, hogy az asszony túl sokat telefonál és elbeszélte a pénzt, akkor a szolgáltatónál korlátozd le a kimenő hívásokat
-
Polllen
nagyúr
1. nézd végig akkor, hogy mi van még beállítva szinkronizálásra és kapcsold ki
2. root-ld a telefont és tedd fel a droidwall-t. Minden blokk 3G-n, kivéve facebook.Vagy-vagy megoldások.
A mobilinternet használat minden más rom-ban is fennáll... Elég csak egy időjárás widget, ami óránként frissíti magát, de ugye hajlamos a névjegyzéket is, meg még sok minden mást is. Én csak 1.6-s android-t láttam x10 mini-n, de azon lehetett állítani, hogy mobilnet-t használhat-e szinkronizálásra vagy csak wifi-t.
-
sampe
aktív tag
Üdvözlet minden kedves fórumozónak!
Drága szeretett asszonykám, vett egy Xperia X10 mini prot, minden szép és jó volt addig, míg le nem kezdte szopkodni a kártyájáról a pénzt. Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e valahogy ennek a megakadályozása? Illetve hogy lenne-e lehetséges egy másik oprendszert feltenni a telefonjára?
Üdvözlettel
Sampe -
NoMagix
addikt
Most vettem észre, ha beírok egy új nevet a telóba és szinkronizálom a gmailra. akkor ott megjelenik az egyéb névjegyek alatt, onnan már átrakható a címtárba!
Bocsi,hogy előbb kérdeztem! -
NoMagix
addikt
Biztos nem jó helyen kérdezem előre is bocsánat, miért van az, hogy a telefonon új partnert írok be és szinkronizálom a gmail- fiókommal az nem jelenik meg ott?
persze visszafelé minden okés! -
buktagt540
senior tag
Sziasztok!
Két fajta progit keresek de nem találok megfelelőt,így hát ide írok,hátha ti tudtok segíteni.Tehát kéne egy olyan app,amivel Google fiókos személyeket lehet keresni név,e-mail,tartózkodási hely,stb alapján. Másik az pedig egy "videó-felvétel lassító" lenne.tehát felvenném a videót és az appal lassított felvételként tudnám lejátszani.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Skynet258
veterán
Új Market, ha valakit érdekelne...
-
-B-
senior tag
Másnál is meghülyült a hivatalos facebook kliens?
Nálam össze-vissza mutatja a bejegyzéseket, nem időrendben. -
Bada Bing
tag
Sok-sok keresgélés és próbálgatás után fordulok hozzátok. Olyan podcast alkalmazást keresek, amelyiknek
- tetszőleges rss feedet adhatok meg (pl. Google Listen-t kizárja)
- időzített módon képes magától letölteni a podcastot, lehetőleg az SD kártyára (nevetséges, hogy a legtöbb kipróbált program a belső memóriára tölt)
- a lejátszója reagál a bluetooth headset kezelőszerveire, rendesen le van benne kezelve, ha telefonhívást kell fogadni / vagy a gyári zenelejátszóval is le lehet játszani (SD kártya)
- ne kerüljön egy vagyonbaÉn nem találtam még ilyen alkalmazást. Segítsetek, ha tudtok!
-
mexel
veterán
Nincs itt valaki aki fejleszt androidra? Van egy progi amibe bele kellene nézni, nagyon fontos lenne. Azt szeretném tudni mit csinál, mit hová ment le, hogyan működik 1-2 funkciója. Ha valaki ért ilyesmihez akkor írjon legyen szíves privit.
-
aggleány
addikt
Fireman67
Nincs mit.
Elhiszem, hogy nem lehet könnyű. Holnap meglesem az ajánlott topikot.
St3ven
-
DonMedve
addikt
-
Fireman67
aktív tag
válasz
aggleány #13049 üzenetére
Nagyon köszönöm a megértésed!
A "Házigazda" én lennék.
Nagyon nehéz egy ilyen oldalt üzemeltetni.
A hírdetések csak melléktermékek. Itt a tájékoztatás, a szórakoztatás és a barátkozás a mottó. Csak lassan gyűlünk. De így legalább nincs annyi "ocsu" a búza között...
Még egyszer köszi!Ui: Ajánlom figyelmedbe a "Telefon csodabogarak" topikot!
-
DonMedve
addikt
Ha esetleg valakit érdekel a Google+ az szóljon.Tudok meghívót!Aki nem tudja miről van szó,az lessen utána Google-n.
-
Arween
senior tag
easy reminder miért nem emlékeztet a nem fogadott sms,és hívásokra?beállítva minden mégse nyikkan meg:-(((
-
aggleány
addikt
ST3ven:
Ugye hogy ugye? Ha lesz időd, kukkantsd meg a telefonboltos sztorit is, az még aranyosabb.
Fireman67:
Te voltál??? Az más, használd nyugodtan.
Gondolom, azért esett pont arra a választás, mert magyar rajta a szöveg. Meg azért az sem semmi, hogy egy csomó kép közül pont az enyém tetszett a legjobban.
Akkor mégsem sértődöm meg, és rendesen átnézem az oldalt.
Miért nem teszed be az aláírásodba az oldal címét, hogy mások is okulhassanak belőle? Szerintem az ilyen oldalaknál az lenne a lényeg, hogy minél többen meg tudják nézni.
-
Fireman67
aktív tag
válasz
aggleány #13019 üzenetére
Elnézést kérek Tőled, ha ez megtörtént!
Sajna, ha a Google keresőbe beírsz egy címszót, hogy illusztrálj egy cikket, akkor könnyen előfordul, hogy a "képek" kereső kidob (több száz magával) egy olyan képet, amire valaki ráismer, mint "sajátja". Még úgy is előfordul, hogy egy már másik oldal által "ellopott" kép kerül ily módon máshová is. Ennél az a cifrább, ha pl. az Iwiw-ről lehúzzák a családi fotót és azzal "illusztrálnak" valamit.
Ennek ellenére még egyszer elnézést kérek!Nem volt szándékos...
Ui: Ha privibe belinkeled, hogy melyik a Te képernyő képed, akkor engedelmeddel szívesen pótolom a hiányosságot!
Írd a javamra légyszi, hogy épp most is segíteni próbáltam.... -
akos727
senior tag
Melyik a legjobb alkalmazás amivel wifin keresztül lehet küldeni képeket,zenéket gépről telefonra, meg fordítva? Teamviewer? Dropbox? Remote desktop nem fontos, hogy legyen.
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #13040 üzenetére
Akkor mit jelent a kajabáló jel?
Éhes vagy???
Van egy kisméretű szőrös ismerősöm, ő kajabál, ha nagyon éhes.
Vasárnap este pipáltam be a publikálást. Elkészült végre!
-
mexel
veterán
Sziasztok! PC-n bele tudok nézni root-olt telefonon azokba a mappákba ami a rendszert tárolja? Pontosabban egy programba szeretnék belenézni, vagy megtudni mit és hová ment el, mit tárol, stb. Van itt olyan aki ért ilyesmihez?
-
canniball
nagyúr
válasz
Szabesz #13028 üzenetére
Ha erre gondolsz amennyiben a hívó nem szerepel a kontaktok között a Dialer One a beszélgetés végén megkérdi hogy akarod-e menteni.
MerLinh!
Tőlem mindig megkérdi a superuser (amennyiben olyan app indul) hogy engedélyezem-e, ezek szerint ezzel nincs külön dolgom. -
aggleány
addikt
Tud valaki olyan lelőhelyet, ahol klassz live wallpaperek vannak? Fizetős is jó lesz.
Konkrétan egy olyat keresek, ami régen megvolt, de eltüntettem valahova.
Téli hegyvidéki táj, szép kastély a dombon, néha tűzijáték. Nem találkozott vele valaki?
-
Breki
veterán
válasz
TazLeacher #13010 üzenetére
Ő tisztán is tartja :-)
-
Szabesz
őstag
Üdv
Nem tud valaki egy olyan alkalmazást/beállítást, hogy a bejövő hívás után, ha az még nem szerepel a mentések között, akkor ajánlja fel a mentés lehetőségét? Ne kelljen bemászni a naplóba, és onnan kikeresve mentegetni. Kerestem, de nem igazán találtam.
előre is köszi
-
canniball
nagyúr
válasz
aggleány #12989 üzenetére
"Elég, elég, de azt hogyan csináljam?"
Én K9-cel szoktam."SwiFTP-vel kapcsolatban..."
Ha nem haragszol ide írok, mert mióta telepítettem csak használom nem állítgatom, hátha valakinek eszébe jut még valami.
A használata szvsz pofon egyszerű, feltelepíted, van egy-két egyszerűbb beállítási opció (felhasználónév-jelszó páros, használni kívánt port stb.), ezeket elmented (később a [setup] alatt módosítható), ezután ráböksz a [start] gombra és kiírja milyen IP-címen tudsz hozzá kapcsolódni. PC oldalon csak egy FTP(zni képes) progi kell (pl. Total Commander).Koga777!
A Samba Filesharing-hez azt írják root kell és a Superuser nevű alkalmazás; no de a root-tal a superuser is települ/a root-tal superuser jogot kap az ember. Vagy ez a Superuser app. másféle superuser lenne? -
St3ven
addikt
válasz
aggleány #13024 üzenetére
Csinálj egy olyan szűrőt, ami automatikusan beteszi pl. egy "Vicces" nevű mappába, plusz archiválja is, utóbbival átugorja az email a bejövő mappát, így nem kapsz értesítést róla.
Vagy ha van olyan lehetőség a szűrők között, hogy jelölje olvasottnak, az még egyszerűbb, de most nincs előttem a gmail, h megmondjam, van-e ilyen.
-
Kakumix
senior tag
válasz
RootRulez #13020 üzenetére
Nahát, egyből lebuktatsz! Ez a program az előző hozzászólásomban is jelzett Market-es hibának tudható be, mert a BLN Pro-t használom már helyette (kb. 1 éve
). Ez SGS-en villogtatja a "billentyűk háttérvilágítását", ill. beállítástól függően egy idő után csak simán égve hagyja, ha esemény volt. Egyébként a kérdésedre a választ nem tudom, mert az SGS gyári ROM-jával semmilyen ledes jelzés sincs és ezzel is csak fehér színű (igen, az SGS-ről lespórolták az állapot- és eseményjelző ledet).
-
RootRulez
félisten
válasz
Kakumix #13014 üzenetére
Ebben az Easy Reminder-ben lehet eseményenként váltani a LED színét? Én Missed Reminder-t kultiválom és abban lehet.
-
aggleány
addikt
Fireman67:
Érdekes ez a dolog, amit küldtél. Ott figyel benne egy képernyőfotóm, amit kb. egy éve töltöttem fel az aláírásomban szereplő oldalra. Érdekes, a nevemet vagy az oldalt nem találtam meg, mint forrást. Nahát, nahát! Hogy mik vannak!
Kakumix:
Köszönöm, ez nagyon szép hosszú lista lett.
Majdnem írtál egy új cikket, mivel linkeket tettél be.
Legközelebb összedolgozunk?
Találtam egy pár újdonságot a listádban, ami szimpatikus, mindjárt nézem őket. Ebben a cikkben most csak a hasznosak lesznek, a testre szabás és a szórakozás rész egy másik irományban lesz, már az is készül.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Pete55555 #13017 üzenetére
Hardveres követelménye az lenne, hogy a másodpercenkénti 25-30 képnél többet tudjon rögzíteni a kamera, ez jelenleg nem túl elterjedt funkció - ez azt jelenti, hogy talán van ilyen kamerával szerelt teló, az SGS nem ilyen.
Ill. lehet trükközni, hogy a normál (25fps-es) felvételt "elnyújtod" egy videó szerkesztő programmal, de ez annyira agyament ötlet, hogy még nem kerestem ilyen funkciót, sőt be kell vallanom még videó szerkesztőt sem kerestem a telóra.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Érdekelne, hogy van-e olyan videófelvevő program, ami lassított felvételeket tud készíteni, egyáltalán lehetséges-e ilyen, vagy hardveres követelményei is vannak ? Válaszokat előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
Nézz szét itt, szerintem érdemes végiglapozni. Hogy van-e pont olyan, amilyet keresel, nem tudom, de hátha van.
-
Kakumix
senior tag
válasz
aggleány #12991 üzenetére
Nem nézem vissza ki-mit írt, csak a gyakran használtakat írom:
ES File Explorer
Voice Caller ID - Ad Free
Goldworm Remote Control
ezPDF Reader
Time Recording Pro
AutoConference
Rescan Media
Save my Attach
Calendar Notifier
Car Mode
Wyse PocketCloud Pro RDP/VNC
Multi Mount SD-Card
BLN control - Pro - Galaxy S-hez
Easy Reminder
Classic Text To Speech Engine
SVOX Hungarian/Magyar Judit
MyBackup Pro
Beautiful Widgets
QuickPic
ClockSync
CatLog - Logcat Reader!
Dialer One
DroidWall - Android Firewall
Handcent SMS
handyCalc Calculator
No Lock
Quick Settings
RealCalc Scientific Calculator
Root Explorer (File Manager)
Screen Filter
Android Terminal Emulator
Voodoo Control Plus - Galaxy S-hez
Widgetsoid2.x
mVideoPlayer Pro
Aldiko Book Reader PremiumHuh, ez sokáig tartott, de nagyjából ezeket szoktam hetente többször is elindítani, ill. használom napi rendszerességgel.
ui.:
LauncherPro
K-9 Mail
3G Watchdog Pro
AlarmDroid
SiMi Clock Proui.2: már csak egyszer van a Root Explorer
Valami bibi van a market-es fiókommal, mert egy tök régi állapotot mutat, nem azt ami jelenleg a telóra telepítve van, ezért a telefonról is meg kellett csinálni a kigyűjtést.
-
basaja
senior tag
sziasztok
tudnátok valami jó netes rádiót ajánlani?tunein,xiialive és aor kilőve,néhány másodpercenként pufferolnak,piszok idegesítő... -
basaja
senior tag
sziasztok
tudnátok valami jó netes rádiót ajánlani?tunein,xiialive és aor kilőve,néhány másodpercenként pufferolnak,piszok idegesítő... -
SteeWe
aktív tag
Szimpla txt readert/viewert keresnék, ami tudja kezelni, ha van egy link a szövegben és szimpla "rábökéssel" meg tudom nyitni böngészőben, nem kell kimásolni a linket majd bemásolni a böngészőbe.
-
Drachoo
senior tag
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
Tudtok ajánlani egy jó LIVE wallpapert, ami egy táját, vagy valami f@szább városképet ábrázol, és a napszaknak megfelelően változik? (Tehát nappal napos, estefelé naplementés, éjszaka sötét.) Valami olyan stílusúra gondoltam, mint az ACE-nek az alap gyárija [link], de nem muszáj ennyire ilyen, lehet rajta fa, vagy valami...vagy lehet akár város is.
DE, ha konkrétan nem is pont ilyen, tudnátok olyanokat ajánlani, amik a napszaknak megfelelően változnak?
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #13004 üzenetére
Lesz bizony.Van, amelyikhez rövidebb, van, amelyikhez kicsit hosszabb.
Nem mindegyikről, csak azokról, amelyeket a legjobban szeretem. Sőt, képek is lesznek itt-ott.
Egy témában egy progihoz lesz leírás, és mögötte fel lesznek sorolva az alternatívák, de azok már leírás nélkül.
-
Anulu79
addikt
Üdv!
A fentről lehúzható menüsort tudom szerkeszteni? A rezgő módot szeretném kicserélni repülő módra. SGS 2-ről lenne szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged