- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Elméletileg ADB Tools-al (amit a PC-re telepítesz, vagy lehet elég ha csak felmásolsz) bele lehet nyúlni a telóba, ha Recovery módban indítod, és a megfelelő parancsot begépelve a parancssorba (ha rákeresel arra, hogy ADB parancsok biztos, meglesz mi a törlés) kitörölni a /data/system/batterystats.bin-t.
Szerintem az akksikalibráló appok se csinálnak többet, bár egyiket se használtam még. És ez az egész folyamatot érdemes 100%-os töltöttségi állapotban csinálni.
Olyan appok meg szvsz nem fogsz találni, ami rendszer alól root nélkül tud törölni, vagy ha mégis akkor az kérdéses, hogy tényleg csinál-e valamit.Meg ugye van még a saját Recovery telepítős módszer is, amiben kicsit kényelmesebben egy gombnyomással ki lehet adni a batterystats törlését, de azt hiszem az ugyanúgy garivesztős téma, mint a root-olás. Már ha emiatt aggódsz.
Vaagy némelyik program nem véglegesen, csak következő újraindításig root-ol, de nem tudom, hogy garancia szempontjából ennek mennyire marad nyoma.
-
TRob1
veterán
Beállítani nem, de egy azaz 1 katt és kész (Ha be lehetne, akkor meg a tárcsázóért kellene kattintani, vagyis - számomra - ez teljesen mindegy hogy ezért, vagy azért kattintok egyet
)
(#12070) DonMedve: Örülök hogy tetszik
(A magyar kérdést meg már meg is válaszolta a korán kelő/későn fekvő M3oH kolléga)
(#12069) RootRulez: Mik voltak a hibái ? Mivel kevesebb mint az ES File Explorer?
-
TRob1
veterán
GoContacts-nál:
- Tárcsázó ikonra katt és csak híváslista, újabb katt akkor bill is, megint katt akkor csak...
- Be lehet állítani hogy rákérdezzen-e hívás előtt
- Hívás után... - Na ezt nem, de a Romba - amit használok-, lehet állítani hogy ne a hívásnapló jöjjön visza.
Ergo: nem érdemes fizetnem ezért, ha ingyenesen is tud mindent a Go(egyéni vélemény)
-
atillaahun
veterán
Belenéztem a leírásába, tényleg nagy tudásúnak tűnik. Két dolog van ami rendkívüli mód érdekelne. Tud-e hívást kétoldalúan rögzíteni? Milyen minőségben? Illetve elég érzékenyre állítja-e a teló mikrofonját ahhoz, hogy kihangosítás esetén pl. fél méterről is jól halljon a hívó fél - ?
Függetlenül ezektől angol fordításban megpróbálhatok segíteni, ha átküldöd mit szeretnél írni neki.
(#12057) szaki04
Nagyon köszönöm a programot, már 1 órája keresem Marketen a megfelelőt, de mindegyiknél sok volt a negatív feedback, ennél viszont alig van, csak dícsérik.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged