- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Rosep
senior tag
Van egy otthoni NAS-om. Szépen bekonfiguráltam, portokat beállítottam. Elérem bárhonnan a netről, az IP címem kb. félévente változik csak. Tudtok egy olyan progit ajánlani, amivel mobilnetről is elérhetem a megoszott (sima Samba) mappákat? Root nélkül.
-
Rosep
senior tag
Tudtok mondani egy olyan battery calibratort, amihez nem kell rootolni és tényleg jó is?
Ez a magyar progi azt mondja az első indulásnál: Root your first! -
Rosep
senior tag
válasz
Butcher-HUN #13761 üzenetére
AVG-ből van free.
-
Rosep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #13193 üzenetére
-
Rosep
senior tag
Ez a külön fájlként letölthető új Market mennyire hivatalos? Buherált, hackelt, összerakott, vagy ez végleges gyári?
-
Rosep
senior tag
Ha kijönne a DEFY-re a hivatalos magyar 2.3, úgy hajítanám el az O1-emet.
-
Rosep
senior tag
Én a RocketDial-t fordítottam le, most tesztelem, ez elvileg bekerül a hivatalon szoftba. Illetve a külön leszedhető languages fájlba.
-
Rosep
senior tag
Viszont nekem ritkán kell a tárcsázó, és sokszor az, hogy minél többet lássak a híváslistából.
Nem egyformák az igényeink, ezért van ennyiféle program.
Egyébként a hívásnál a rákérdezés is kicsit "telefonosabb" a piros/zöld gombbal, mint egy standard Androidos ablakkal. Nem beszélve arról, hogy sokszor véletlen benyomtam a pipát, és így kikapcsolódott a rákérdezés, bóklászhattam újra a menüben hogy visszakapcsoljam. Ezek másnak szőrszálhasogatásnak tűnnek, de mindenkinek más a fontos. Így hát az én igényeimhez jobban illik a RocketDialer. 675 Ft-ot kifizetek érte ha magyar lesz és olyan amilyen nekem kell. -
Rosep
senior tag
válasz
atillaahun #12059 üzenetére
Nem láttam benne hang rögzítési opciót.
Viszont sok apróságot tud, amiket más progik így egybe nem (van amit egyáltalán nem):
- ki lehet kapcsolni, hogy a híváslistánál alapból megjelenjen a tárcsázó
- hívás előtt rákérdez (zöld/piros gombokkal)
- hívás után mit csináljon (legjobb a lockscreen - főleg ha hívnak)Szóval nemsoká mindez magyarul.
-
Rosep
senior tag
Megtaláltam a legjobb tárcsázó/névjegykezelő progit: RocketDial Pro. Mindent tud amit pár napja kérdeztem itt. Felvettem a kapcsolatot a készítővel, csinálom a fordítását, bele fogja rakni. Azt mondta minden újításra nyitott. Egy jó angolos jeletkezését várom, hogy az én javaslataimat le tudjam írni neki!
-
Rosep
senior tag
Kipróbáltam jó pár telefonkönyv, tárcsázó, sms alkalmzást, de nem találtam meg a számomra ideálisat. Ami mindegyikben zavar, hogy ha indítóképernyőnek a hiváslista van adva, ne foglalja már el a tárcsázó a fél képernyőmet és mindig le kelljen csukni. Ez baromi zavaró.
Az elképzeléseimhez legközelebb a Youlu Adress Book áll. Mivel egyben kezeli az sms-eket is. Viszont a GO SMS-ben nagyon tetszett, hogy mappa nézet is volt, de idegesített, hogy nem lehetett beállítani, hogy azzal is induljon mindig (csak ha a home gombbal léptem ki).
Szóval mit tudtok még ajánlani?
- egybe kezelje a telefonkönyvet, híváslistát, sms-t, tárcsázót
- híváslistánál ne legyen tárcsázó
- sms-nél legyen mappanézet
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest