- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
llaszlo #23297 üzenetére
Hmmm... végülis három-négy postodból jött össze az az infó halmaz, amit egy rendes kérdésbe elsőre illik beleírni... de mindegy...
Ha keresgéltél - márpedig minden bizonnyal ugye... akkor nem akadtál bele pl. egy Selective Silence appba? Mert rögtön ott van a többi mellett... én nem kerestem tovább - nem ennyire bonyolult a telefonálási szokásom, hogy whitelist---némamód---és még abból is egy kicsi whitelist... te hát ez már a te problémád... a lényeg, hogy egyetlen pillantással sikerült újabb appot találni a nehéz feladatra, szerintem lesz több is. Én nem tudok helyetted kipróbálni efféle programokat, ugye tudod?
OFF: az mit jelent az adatlapodon, hogy: * A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük! ?
-
domerator
veterán
-
dokee78
félisten
válasz
llaszlo #20717 üzenetére
Cellainfók alapján megjegyzi hol csatlakoztál Wifi hálózatra és ott bekapcsolja a Wifit magától.
Használtam,de leszedtem,mert nem hagyta kikapcsolni otthon a Wifit,csak ha az Y5-öt kikapcsoltad.
Vissza is rakom
Írásos cikk.Y5 - Battery Saver
-
Jadro
veterán
válasz
llaszlo #17302 üzenetére
Ja mindjárt a google a hülye, nem ám user error.
Ezt ne is feltételezzük. Felnégyelni a guglit azonnal.
Te azért jártasabb android user vagy már, mintsem hogy ilyet hibázz.
Egyébként telepítéskor felajánlja a képfeltöltést, nekem is megtette. Viszont nem osztja meg, csak te látod alapesetben. Kényelmi szolgáltatás, hogy könnyebben meg tudd osztani (+biztonsági mentés), de szerencsére nem kötelező használni, nekem sem szimpatikus.
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #17212 üzenetére
Nekem FE-nél rögtön a doksit nyitja meg, és csak kilépésnél kell az FE-ből kilépegetni. Nekem a gyári launchernél egyik telepített appot sem ajánlja fel, a másik launchernél viszont rögtön a gyárival nyitja meg, kérdés nélkül.
Most gyorsan megint leszedtem az Astro-t is, mert amikor megtaláltam a File Expertet, az jobban tetszett, és az Astro-val is kiraktam a doksit, így simán megnyitja, és visszanyílra rögtön be is zárja, minden lépegetés nélkül, próbáld ki.
Akkor most lesz telepítve több fájlkezelő is, mert az egyik erre jó, a másik meg arra.
Astroval úgy tettem ki, hogy hosszú nyomás a Home-on, Parancsikonok, Astro, kikeres és nyom. Meg lehet változtatni a fájl nevét is, ha akarod, simán nyílik-záródik.
-
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo #10246 üzenetére
Van rá 15 perced, és visszautalják.
JA és ide is:Hehe, ez ku..va érdekes. NÁlam is vannak fizetős appok, DE!! Amiket már eddig megvettem azok nem látszódnak
Tehát ha rákeresek pl. a Root Explorer-re, nem találja. Viszont ha Marketacces-el megyek akkor igen. Az olyan appokat amiket nem vettem meg, de fizetősek, azokat egyből látja
-
coyote55
őstag
válasz
llaszlo #9855 üzenetére
User manualt elolvastam...
Az előző PDA-mon egyszerűbben lehetett megoldani a dolgot, külön kis progi intézte. Megvan a csengőhangra a megoldás, csak manuális.
Nem a lustaság tart vissza a Marketen történő böngészéstől, hanem a korlátozott net-kvóta.
Köszönöm segítőkész hozzászólásodat. -
dokee78
félisten
-
schmo07
tag
válasz
llaszlo #9139 üzenetére
az általad linkelt oldalon írják
"A geocaching lényege, hogy egy jól lezárt ládikát a vállalkozó kedvű játékos elrejt egy általa kiszemelt, valamilyen szempont szerint megismerésre, felfedezésre érdemesnek ítélt helyen, és egy erre alkalmas GPS készülékkel a megfelelő módon rögzíti a rejtekhely (ez a "cache") pontos koordinátáit. Ezeket az adatokat eljuttatja hozzánk és a geocaching nemzetközi honlapjára (szükség esetén utóbbiban segítséget nyújtunk, így egy kis késéssel valamennyi nálunk szereplő koordinátát feltöltünk a nemzetközi lapra is). Mi is, a nemzetközi lap is mindenki számára elérhetővé teszi az adatokat. Elég ezek után meglátogatni az oldalainkat, és már indulhat is a GPS-es kincsvadászat!
Maga a kincsesláda nem más, mint egy vízhatlanul záródó háztartási dobozka, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy napló-füzet, egy kétnyelvű üzenet a megtalálónak (akár a véletlenül odatévedőnek is), egy íróeszköz és valami apró kis ajándék, ami a megtalálót illeti. Ebből persze az is következik, hogy a kincsvadásznak egy másik apró ajándékot kell magával vinnie, és a rejteket megtalálva a dobozban lévő tárggyal kicserélni, hogy a következő sikeres játékosnak se kelljen üres kézzel távoznia." -
-
sssz
őstag
válasz
llaszlo #8908 üzenetére
csak viccnek szántam
ne harapd le a fejem lécci
tudom, hogy segítesz ha tudsz, de sajnos tényleg vannak olyanok akik nem azért nem keresnek mert lusták, hanem mert nem tudnak. És ezt nem úgy értem, hogy nincs netük, számítógépük , stb. hanem nem tudják konkrétan mit kellene beírni a keresőbe, hogy azt kapják amit keresnek, vagy csak tényleg nincs idejük keresgélni vagy csak nem tudják kiszűrni a sok találat közül mi az ami nekik jó.
Persze vannak lusták is aláírom, de azért nem biztos hogy mindenki az
(Én egy nagyon optimista ember vagyok
)
-
Gork
tag
válasz
llaszlo #8797 üzenetére
Szomorú vagyok...
Azzal kapcsolatban esetleg tudsz infóval szolgálni, hogy ha jól tudom, akkor a Google Maps letölti az adott hely koordinátáit, majd ha később ugyanazon a helyen vagy, akkor nem újra letölti, hanem a nagy részét a gyorsítótárból szedi elő. Ez tényleg így van? Illetve ha igen, akkor gondolom, hogy nem javallott a Cache Cleaner használata, ha csökkenteni szeretném az adatforgalmat. 100 Mb-os net van a telefonomon és nincs kedvem átlépni, ha nem muszáj...Előre is köszi a segítséget!
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #8689 üzenetére
Köszönöm llaszlo!
Már nézegettem, de valahogy túl bonyolultnak tűnt, pedig nagyon jó leírást találtam hozzá. Lehet, hogy megpróbálom.
Köszönöm hodostamas!
Ezt a verziót nem igazán ismerem. Tudnál javasolni valahol egy tudatlanoknak is megfelelő leírást?
Segítség! Eltűnt az SDK-s leírás! Akkor arra is kérek szépen egy javaslatot
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
llaszlo #8430 üzenetére
Ha már úgy is ott van a hiba akkor azt le is szedem. Néztem a wordpress blogodat. Gyanúsan egyszerűnek tűnik a custom rom módosítása.
Ezeket mellesleg kilehet valahol próbálni ha én otthon gányolok egyet? Fent van az adroid sdk. Kicsit szeretnék elmélyülni az androidban, appot azért nem akarok készíteni. Bár kitudja mi lesz. A linux része az megy.
-
Luissimo
veterán
válasz
llaszlo #8208 üzenetére
ÉNMEG Olyan programot szeretnék:
Amivel:
Nyilván tudom tartani, hogy mennyi készpénzed van
- mennyi pénzed van a bankszámlá(i)don
- mikre és mikor adtál ki pénzt
- mennyi van megtakarításban
- mennyi az addósságod (bár most nincs)Az se gond, ha mindezeket minéltöbb személyről megtudná mondani
.
EXCELL Vazze, szépen vezeted vele a cellákban a napi kiadásaidat, oszt jónapot...
-
-Maci-
addikt
válasz
llaszlo #8194 üzenetére
Jó, igazad van, jogos!
Kerestem, találtam, csináltam. Mondjuk úgy, hogy sikerült is, de szar az egész....
378 névjegyet ír ki, amibő csaknem 300 "ismeretlen". Ha rá megyek, felül kiírja a nevet, meg a két telefonszámot, de a címlistában mégis ismeretlen... Szóval a Noki kontra Android szinkronizálás nem jött össze.
Azok a névjegyek lettek jók, amelyek emailcímük alapján már korábban benne voltak a gmail címtárban. Persze ezek közül is, ahol 3 emilcím volt, 3 névjegyet csinált...Ilyenkor mi van?!
-
TRob1
veterán
válasz
llaszlo #8082 üzenetére
Ahogy mondod. (X8-ra már mások is írták ezt a játéktelefon-os dolgot) Nokia meg valszeg nagyon elcseszte hogy aláírt az MS-el, és 5 évig tuti nem fog Androidos tel-t gyártani (lehet neki is itt a vég, mint anno az Ericsson-nak). A HTC egyértelműen jó (pár éve ugyanazt mondták rá mint most a ZTE-re, hogy miaz, honnan jött), lehet hogy még jobb is mint a ZTE (csak ugye az ára kicsit másabb, ezért az ár/érték győztese a ZTE) HAbár Desire-re azt mondta vki a Blade fórumban (van neki mind2), hogy a Desire-t eladja, mert gyakorlatilag csak a fényképezője jobb a Blade-nél...
-
dr_ace
aktív tag
válasz
llaszlo #8057 üzenetére
"De be lehet kapcsoltatni valami alap netcsomagot aminek nincs havidíjja. Viszont ha másik oldalt nyit meg akkor nagyon keményen számláznak."
ezt én is tudom, de az a baj, hogy az android akkoris generál adatforgalmat, ha nem nyitsz meg semmilyen oldalt. pont ezt szeretném kiküszöbölni.
egyébként meg sztem rendben van az X8. -
hecktor
aktív tag
válasz
llaszlo #7867 üzenetére
user manualt sose szoktam olvasni mert kb olyan mintha egy nagymamának irtak volna, szájbarágós, 'triviális' dolgokkal van tele, ráadásul elég hosszú tanulmányozni, - nem tudom hogy vagytok vele - fél órát nyomkodja az ember a telefont és nagyjábol tudja mi merre hogy mukodik, szvsz felesleges. egy-ket dolgot amit meg nem tudok , inkabb itt megkerdezem , aranyos segitokeszek az emberek
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest