- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
Olyan QR-kód olvasó appot nem tudtok amivel függőleges telefonnal is le lehet olvasni a kódot? A legtöbbet letöltött verzió csak vízszintes telefonnal használható. Kényelmetlen.
Köszi.
-
VINIKOR
senior tag
A 2.3.3. Gingerbread rendszernek vannak hátrányai a 2.2.1 froyo-hoz képest? Pl. a kamera képminősége nem rosszabb?
-
VINIKOR
senior tag
iPhone 4 és az én Galaxy S-em között Skype-val próbálunk videótelefonálni. De a Galaxy S-en nem tudom használni az előlapi kamerát, csak az 5Mp-es főkamerát.
Hogy kell használni az előlapi, másodlagos kamerát? 2.2.1 és froyo van fenn.
-
VINIKOR
senior tag
Az android market valahonnan tudja, hogy Vodafonos vagyok: [link].
Ha átmegyek a T-Mobilhoz akkor mit kell átállítani az Android Marketben?
Köszi!
-
VINIKOR
senior tag
Ha egy androidos program az indításakor ilyet kér akkor mit tegyek: [link]?
Engedjem? Nem veszik a garancia? Nem lesz úgymond feltörve a telefonom? Esetleg valaki a távolból adatokat jelszavakat tud megszerezni a telefonomról?
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-ben a Layar, a Koordináták, a Navigáció és a Helyek programok nem a google maps-ra épülnek? Valaki azt írta, hogy az útvonaltervezés pénzbe kerül. Ez igaz?
-
VINIKOR
senior tag
A Google Maps-ot hogy lehet így beállítani, hogy térhatású térkép legyen:
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S eladó és Galaxy Tab P1000-re cserélhető: [link]
-
VINIKOR
senior tag
Szeretném megnézni Galaxy S-ben és szerkeszteni a csengőhangokat. Odáig eljutottam, hogy root explorer kell hozzá. Segítsetek a továbbiakhoz. Van ingyenes root explorer ami jó? Linkeljetek be légyszi.
-
VINIKOR
senior tag
Nyitottam egy QR kódos off topikot. Lehet bármiről írkálni csak QR kódban: [link].
Bármit lehet írni, csak QR kódban! Ne szövegesen légyszi. Kösz.
-
VINIKOR
senior tag
bocs, törlés.
-
VINIKOR
senior tag
Androidra Malomjátékot és Windowsos pasziánsz játékot tudnátok mutatni?
Ezen az oldalon találtam malmot, csak nem tudom mennyire megbízható: [link]. Létezik androidra vírus? Vagy más károkozó, adat és jelszógyűjtő? Nehogy valamilyen szutyok oldalról töltsek le dolgokat.
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-ben gyárilag benne van ez a kettős óra: [link]. Hogy kell megoldani, hogy csak egy óra látszódjon?
-
VINIKOR
senior tag
Letöltöttem ezt az óra appot: [link]. Hogy kell elindítani, hogy kikerüljön az indítóképernyőre?
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-re a főmenüben és mindenhol máshol is világosabb hátteret és sötét betűket szeretnék. Ajánlani tudnátok ilyet letöltést? Kösz.
-
VINIKOR
senior tag
Hogy lehet olyan hátteret választani Galaxy S-nél, ahol a háttér világos, vajszínű és a betűk sötétek?
-
VINIKOR
senior tag
Állítólag az SGS2 kamera programját külön le lehet tölteni SGS-re. Hallottatok erről? Be tudnátok linkelni ezt a programot?
-
VINIKOR
senior tag
Szégyen, de nem tudom, hogy kell vásárolni az Android Marketen és a többi ilyen oldalon. SMS-sel vagy banki átutalással is lehet vagy csak bankkártyával?
-
VINIKOR
senior tag
Ilyen HTC óra/időjárásjelző app-ot tudnátok ajánlani:
-
VINIKOR
senior tag
Androidos magyar Biblia. Ez a webcíme:
http://www.mobilbiblia.hu/android.php
Marketben a Károli Biblia keresőszavakkal található meg (egy másik ingyenes Bibliával).
Kipróbáltam és nagyon jó.
Az ingyenes verzió is bőven használható, de plusz dolgokért fizetni kell 15 nap után. Van hozzá Héber és Ógörög kiegészítő. Ezekért fizetni kell. -
VINIKOR
senior tag
Miért van az, hogy az iPhone-ra elkészült a Skype, videótelefonálással, de az Androidra, Badára, stb nem?
Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest