Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Aktív témák
-
tomej
aktív tag
Üdv.
Dialer One -ban hogy lehet beállítani, hogy a telefonkönyvben ne telefonszámonként listázzo, egy tételt, hanem nevenként? (Ha egy kontakt mellé 3 szám van elmentve, akkor a név a listában 3× jelenik meg.) -
stangli
senior tag
Sziasztok,
T-mobile mini pulse-om van és egy olyan progit keresek, amivel a telon keresztül tudnék, a laptopon netezni. Tudtok valamit ajánlani?
-
róland
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Accuweather Quick - s annyi widgetet teszel ki a képernyőre, ahány várost szeretnél látni.
-
róland
veterán
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Gmail szinkronizálás. (Android rendszernél ez a legegyszerűbb út.)
Esetleg MyPhoneExplorer, bár jó lenne legalább Outlook.os címjegyzékként kezelni a Nokiáról kinyert tartalmat.
-
flash-
veterán
sziasztok
én arra lennék kíváncsi hogy pontosan hogy működnek az okostelefonokhoz letölthető fémdetektor,távolság és magasságmérő programok?
a telefon mivel képes ezeket mérni? -
Rickazoid
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
és (#14189) dokee78: a végeredmény ugyan az, tehát a célnak megfelel, ha nincs más, és még hasznos is. Erőforrást szinte nem is igényel. Települ a program, majd pár másodperc múlva már le is adja a hangjelzést az antivírus.
CoolBoy323: "mondjuk én még mindig nem hiszek az androidon élő vírusokban"
Ez a vírusok íróit nem érdekli különösebben... -
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Telepítek egy progit pl a PC-market-ről, és közben más oldalakat is olvasok és el szoktam felejteni
,hogy épp appot is telepítettem. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
nem hinném h ilyen létezik...
mire kell amúgy? a leghosszabb idő amit telepítéssel töltött a telefonom 1 perc se volt, pedig látott már igencsak nagy apk-kat

@lordfreyr: szerintem nem ilyenre gondolt

mellesleg ha leellenőrzi a progi a progit (
) akkor vmit biztos keres benne, vagy tudja, melyik alkalmazás xar... jó lenne tudni, melyek azok, és akkor nem lehetne vírusos 
(mondjuk én még mindig nem hiszek az androidon élő vírusokban)
-
Rickazoid
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Antivirus Free. Beállítható (illetve alapbeállítás), minden frissen telepített programot ellenőriz, majd lead egy hangjelzést.
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan appról ami hangjelzést ad ha egy telepítés befejeződött?
-
basaja
senior tag
sziasztok:-)
hogy lehet a gyári gmail klienset kikapcsolni?k9 jobban bejön:-) -
MeghaL0L
addikt
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok , hogy lenne egy HTC Touch Diamond-om, amire szeretnék Androidot rakni!
Megoldható ez? Találgattam neten ezt azt de érdemlegeset nem igazán csak Youtube videókat használat közben!
kis leírást kaphatnék?Előre is köszönöm!

üdv.
-
AXisBOLD
addikt
köszi a segítséget urak.
letöltötte és nagy nehezen install is megvolt.
hiába nem mai darab a teló(GT540). nem bírja már a tempót a 600-as proc
. -
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
megvettem ezt: [link]
illetve megvettem volna, de valami errort írt ki, a pénzt meg levette.
ilyenkor mi lehet elkövetni?
szerk: kis helyesbítés, letöltötte, de most meg nem installálja. telón se találom...
-
DemonDani
addikt
hangnyomásmérő létezik? dB+- ilyesmi
meg ilyen napirendes program kéne, gyors figyelmeztetések jegyzetek, időponthoz rendelve csipogna, nem ébresztő, mert az tulkomplikált, naptárat meg felesleges arra használni hogy kezdődik a sorozatom, vagy menj le kenyéré a boltba...

remélem van vmi frankó ilyesmire
meg még 1
gyári rom mellé létezik proci vezérlő cucc? feszítés meg mhz állítás is jó lenne -
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csak olyat ismerek, ahol scrollozni kell, ha várost váltasz. Kb mindegyik ilyen (én a Go Weathert használom)
-
TazLeacher
nagyúr
Tudtok olyan időjárás programot, amibe be tudok állítani több különböző várost, és ha megnyitom, akkor ott látszik, egymás alatt, hogy melyik városban milyen idő van?
-
dewil666
őstag
Értem!
Köszi a segítséget
Marad a WiFi -
Mr X
veterán
válasz
dewil666
üzenetére
Android tudtommal csak saját netet tud osztani pc felé, visszafelé nem működik. Routerrel esetleg?
szerk:
Ezek szerint rosszul tudom, van, amin lehet.
petipetya:
A kép előtt ott volt, hogy "most ezt használom ezen kívül", ebből gondolom, hogy a második képen lévőt keresi.

-
dewil666
őstag
Úgy nem lehet valahogy megoldani hogy nem a telefon hálózatot használom? Őssze van kötve a pc-vel és kicsit olcsóbb a letöltés.
-
petipetya
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
Teljesen automata. Le kell tölteni a hosts fájlt és kész
Ha viszont sd-ext-et is használsz, és a /data az /sd-ext-re van mountolva, nem fog menni (ha csak linkelve van, akkor működik).dewil666: Market -> ES File Explorer / Astro / File Expert
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sony Ericsson X8-ra hogyan lelet fájlkezelőt telepíteni? Néhány programot felmásoltam a micro sd-re de a telefonban nem találom. Hogyan találom meg azokat a fájlokat amiket a kártyára tettem?
Köszönöm a segítséget! -
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
ADFree
Csak rootolt készüléken fut.Ehh, Mr X megelőzött

-
Mr X
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Bumm, alien-speed!

-
zsolt19900
őstag
Sziasztok valamilyen reklám kikapcsoló progit tudnátok mondani nekem előre is köszönöm
-
Mr X
veterán
Segítség!

Zenelejátszó programot keresek. Eddig nem is gond. De nekem olyan kellene, amiben meg tudom oldani, hogy a mappákba csoportosított zenéimet akár mappánként tudjam lejátszani. Tehát ne abc sorrendbe rendezze, hanem mappa szerint csoportosítsa. Illetve ha csak egy mappa zenéit akarom hallgatni, akkor ne kelljen playlisteket szerkesztenem.
A legjobb megoldás valami olyasmi lenne, mint windowson a winamp. A lejátszóból tallózok a zenék között, és egy mappára rábökve csak azt játssza le.
Eddig MixZinget használtam, de nincs kedvem mindig a beállításokban turkálni, hogy átállítsam az alapértelmezett zenemappát.
-
aggleány
addikt
nonames
Olvass vissza egy kicsit, be is van linkelve a magyar nyelvű verzió. A Marketen egyelőre nincs.Megint lemaradtam.
k850
Még ott a nyakamnál igazíthatnál egy kicsit, hogy ne fázzon. Piros Neo már nincs.
Privi ment. -
lvnt
őstag
válasz
nonames
üzenetére
Alapból nincs, de RootRulez magyarította.
-
nonames
tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Es File Explorer proginak van-e magyar nyelve?Köszönöm előre is!
-
basaja
senior tag
-
Segnior_Barthez
senior tag
Hello,
A Symbianos (E52) naptári bejegyzéseim exportálására (ZTE) milyen orvosság van? -
aggleány
addikt
Ajjajj, azt én nem használhatom, mert nem vagyok menedzser!

Már ott ül a memóriakártyán az ES File Explorer RootRulez-féle verziója, de még nem telepítettem. Naponta max. két progit telepítek, és utána egy ideig figyelem, hogy eszi-e az akksit. Ha nem, maradhat, és jöhet a következő.

Találtam most a droidrajongók oldalán egy csomó szuper cuccot, de csak kipróbálás után írom be ide, nem szeretnék vacakot javasolni senkinek.

Egyet leírok: Magic Mirror - frizurázkodó program!!! Van egy csomó hajszerkezet, fogsz magadról egy képet, és rábiggyeszted a fejedre. Eszméletlen jót lehet vele szórakozni. A főnököm egy 50 körüli, nem túl magas, gombócforma ember. El tudod képzelni a fején a hupilila loknis felcsatolt, diadémot hajzatot?
Ráadásul ezeket a képeket el is lehet menteni, ami jól fog jönni a szülinapján, csinálunk neki egy poénos montázst. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
aggleány
üzenetére
Eddig nem nagyon foglalkoztatott a dolog, mert az általad leírt módszerrel használtam app mentését az Astroval. Most, hogy előkerült ez a probléma, kipróbáltam a másik kedven fájlkezelőmet az ES File Explorer, ez is tudja. Menedzser mód, alkalmazás kezelő, biztonsági másolat.

Örülök, hogy felvetődött a dolog, mert most már az Astrot teljesen mellőzhetem. Az ES File Explorernek van magyar verziója, köszönet ezért RootRulez (PH! nagyúr)-nak
. [link]
Nekem külsőre is jobban tetszik, átláthatóbb, jobban személyre szabhatóbb.
Próbáld ki ezt is! -
flash-
veterán
sziasztok
kérdésem lenne system programokkal kapcsolatban
törölhetem ezeket?nem okoz semmi problémát a telefon müködésébe ha ezeket törlöm?
(google mapsot úgysem használom)utcakép,thinkfree office,yahoo finance,zenék,
-
nggabi
félisten
mi a rákot keres itt az off topik?

am titánium jó, csak nem szabad a rendszer alkalmazásokat visszaállítani...
-
válasz
róland
üzenetére
"S minek is az .apk-kat menteni?"

Nem érted a problémát!
Biztos jártál már te is úgy, hogy megfrissítetted valamelyik programodat a Marketről, de nem jött be. Vissza szeretnéd állítani az előző verziót, de a Marketről már nem fogod tudni, mert ott csak a frissített változat van.
Itt jön az Astro által felkínált lehetőség, a frissítés előtt készítesz egy mentést az app-ról, majd innét vissza lehet állítani.
Aggleány egy olyan fájlkezelőt keres, ami ugyan ezt tudja.
-
kisdani
csendes tag
Eddig mindig jelzet a yahoo mail minden egyes yahoo-s levél érkezése esetén. Elviekben nem állítottam el semmit, de most semmit nem jelez . Ötlet mi lehet a gond?Valaki esetleg szintén használja ezt és volt már ilyen gondja?
-
Nova96
őstag
Üdv titanium backupba mire nyomjak hogy minden adat le legyen mentve?Játék stb.

És azt majd hogy tudom telepíteni? -
flash-
veterán
sziasztok
olyan androidos programot keresek amivel meg lehet találni a telefonom.
androidos telefonomon rajta letgyen a program.és ha elhagyom a telefont akkor egy másik telefonról sms-t küldve az elhagyott telefon felcsatlakozik a gps-re, és elküldi a PONTOS koordinátákat.
tudtok ilyet ami jól,pontosan működik?
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Sgs-re feltettem a MIUI-t és a kamera szerintem borzasztó. Valaki tudna ajánlani egy? Lényeg,hogy jo minōségû kèpet/videót csináljon. Lehet fizetōs is.

Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az a fél perc semmiség
)
,hogy épp appot is telepítettem.

Amint látod, elég segítőkész társaság van itt, kérdezz nyugodtan, ha tudunk, válaszolunk. (Én azért nem linkeltem, mert valamiért időnként nem megy - talán a mobilnet miatt, nem tudom.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)