Hirdetés
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Breki
veterán
Új verzió: GO Launcher EX v2.51 (magyar)
Közben kijött a GO Launcher EX 2.52 beta1 is
What's in this version:
1. (New) No cut mode for custom icon
2. (Improve) Efficiency of home screen folder
3. (Fix) Lag issue caused by home screen folder
4. (Fix) Bugs of GO Store -
ArchElf
addikt
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Létezik droidra olyan médialejátszó,ami tud .srt formátumú feliratokat kezelni?
-
hallerlaller
addikt
BootManager-t használ itt valaki? Jól kezeli a több rom-ot?
-
jubilleum
senior tag
Hello!
Nem tudom erre létezik e megoldás: A telefont angolul szeretném használni, de a Google Navigation meg más nyelven,esetleg magyarul. Nem lehet valahogy állítani a nyelvet?
-
petipetya
nagyúr
válasz
slice14 #15691 üzenetére
Persze, minden gond nélkül. Csak arra figyelj, hogy ha az "A" telefonon az "xyz" email címet aktiváltad, akkor a "B" telefonon is ugyanazt az "xyz" email címet add meg elsődlegesnek. A Market-ben ott lesznek a megvásárolt programok a saját alkalmazások között, csak rá kell nyomni és ingyen telepítheted.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Sziasztok, olyan kérdésem lenne holy amiket marketen vásároltam alkalmazásokat, azok áttelepíthetők másik telóra marketen keresztül?
-
atillaahun
veterán
válasz
supercharley #15686 üzenetére
Erre még esetleg az jutott eszembe, hogy nálam pl. AnySoftKeyboard, meg gondolom más programok is mentik a kívánt kifejezéseket a szótárba, és legközelebb márt azt is felajánlják a javaslatok között gépelésnél.
(#15681) andrás47
Google Navin kívül nem nagyon tudok más ingyenest.[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
válasz
petipetya #15683 üzenetére
Hááát, megnéztem egy csomó alkalmazást, és érdekes módon egyik sem tudja egészen azt amit szeretnék! Mindegyik meg tudja csinálni hogy felvesz a vágólapra elemeket(clipboard history), de azt már egyik sem tudja, hogy beviteli mezőben beszúrás(paste) kiválasztásakor feldobjon egy menüt amiben az előzőleg vágólapra tett elemek vannak, és abból egyszerűen választhassak. Mindegyiknél csak az megy, hogy az értesítési sávról kiválasztom a clipboard kezelő programot, majd azon belül a clipboard history-ban kiválasztom a nekem kellő elemet, és azután már az lesz a vágólapon, amit már be tudok illeszteni a beviteli mezőbe. Ez így eléggé kényelmetlen! Tehát az a baj, hogy a PASTE -ra nyomásra nem tudnak egy a rendszer alapfunkciójától különböző másik funkciót kiváltani. Ez miért van? Esetleg olyan programot tud valaki hogy a PASTE megnyomás funkcióját át lehessen programozni, vagy úgy egyáltalán az ilyen alapszintű funkciókat át lehessen programozni?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
supercharley #15679 üzenetére
Igen néztem, de az Android Losthoz hasonlón az sem csinál semmit webes felületről net nélkül, ráadásul még fizetős is. Komolyan nem értem mért használják ezeket ennyien.
Te pl. végigtesztelted rendes fizetős smsekkel, hogy minden opciója működik-e?
Meg az a dolog is, nemelyikbe, hogy adjak meg egy másik számot aztán majd oda küldi a GPS koordinitákat, meg az új SIM számát, hát nincs még egy telefonom, sajna csak egyre tellett, mért nem lehet, hogy szimplán emailben küldi meg az adatokat, vagy még ott helyben a webes felületen kiírja?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
supercharley #15680 üzenetére
Kimondottan vágólap alkalmazást nem ismerek, de ettől függetlenül biztosan találsz ha rákeresel a Market-en.Közben találtál, látom. Mi a neve? Légyszi ha megtalálod az igazit, akkor írd be a nevét mert kipróbálnám én is.Hasonló célra az ingyenes
Passdroid-ot használom. A progi kóddal nyitható meg, és minden oldalhoz két adatot tárol el (felhasználói név ami lehet email cím vagy bármi és jelszó), melyeket rábökésre egyből a vágólapra tesz.
[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
válasz
supercharley #15680 üzenetére
No, már találtam is ilyen vágólap(clipboard) programokat. Csakhogy azóta megnőttek az igényeim, jó lenne ha beviteli mezőbe beszúráskor(Paste) felhozná azt a listát, ahol a vágólapra helyezett szövegek listája van, és abból tudnék választani! No, ilyen van-e?
-
andrás47
senior tag
Defy-re tudnátok ajánlani,olyan ingyenes navigációt ami net nélkül megy,és tökéletes a hang is Magyarország,és Budapest is nagyon jó térképészetileg,valamint teljes képernyős?
Köszönöm -
supercharley
tag
Eléggé hosszú az e-mail címem, és unom már hogy naponta esetleg többször is be kell pötyögnöm a telefonba ilyen-olyan okból. Van valami olyan alkalmazás, ami alapból el tud valamit helyezni a vágólapon, esetleg több vágólap tételt is tud kezelni?
-
supercharley
tag
válasz
atillaahun #15656 üzenetére
A Cerberust nézted már? Nekem 2 telefonon is működik, elégedett vagyok vele. Magyarul beszél a kliens, és a szerver része is.
[ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
válasz
delbarta #15614 üzenetére
hali:-)
hát a fene tudja...felraktam,sim csere nézegettem,tényleg nem férsz hozzá az adatokhoz.erre én barom zutty,kivágtam a progit a telóról...mire eszembe jutott,hogy a másik sim van benne...naná,hogy nem ismerte fel az eredeti simet,kódbeírás nuku,mert ugyi app nincs a telón...aludtam vagy 2 órát akkor...láss csodát másnap mintha misem történt volna,simán ment a régi simmel...én a lost phone-t favorizálom,a lookouttal együtt,nekem ezek tűnnek a leghasznosabbnak...:-)[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
kissadam22 #15676 üzenetére
Elsőre is értjük, de nem idevaló téma.
Szvsz kérdezz a telefon saját topikjában, vagy a szervízben. -
kissadam22
tag
sziasztok nekem van egy Htc Desire s-em (2 hónapos). villog kijelző hívás közben. eldobta az email fiók beállitást. reseteltem és így nincs magyar nyelv.... mi a gond.. tudd segítene valaki köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok nekem van egy Htc Desire s-em (2 hónapos). villog kijelző hívás közben. eldobta az email fiók beállitást. reseteltem és így nincs magyar nyelv.... mi a gond.. tudd segítene valaki köszi
-
válasz
gyuszmó #15649 üzenetére
Alapprobléma!
"Olyan progit ismertek amivel sms-t tudok küldeni interneten keresztül,de a másik félnek nincs internet hozzáférése,tehát normál módon kapja meg?"A Google Naptárnak van olyan lehetősége, hogy egy rövid SMS üzenetet lehet vele küldeni egy megadott számra, természetesen ez a figyelmeztető üzenet ingyenes, miután beállítottad a naptár beállításokban. Nem kell hozzá semmi informatikai alapismeret. Megadod a telefonszámot, majd OK, kapsz egy regisztrációs SMS a Google-tól, amiben benne lesz a visszaigazoló kód. Ha ezt beírod majd újra OK, és már működik is a rendszer.
A türk itt van, hogy nem a saját számodat adod meg, hanem pl. a barátnődét, akkor nekimegy az SMS, természetesen ingyenesen.
"Olyan progit ismertek amivel sms-t tudok küldeni interneten keresztül"
Szerintem ez a lehetőség kielégíti az alap kívánságodat.
"Ez nekem jelez vagy smst is tudok küldeni vele?" Lásd a felső sorokat!
"Egyébként van fizetős sms küldés is a g.mailban" Nem tudom, a Google-nál minden előfordulhat, de az e-mail a fő profijuk, nem az SMS. Mért nem jó a hagyományos fizetős megoldás, nem kell minden túl bonyolítani.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
kutkut #15669 üzenetére
Mindkettőt próbáltad? Mert ugyanolyan néven két különböző van, bár működésüket tekintve nincs nagy eltérés.
Több angol szolgáltatóval is?Ha sehogy sem jó, esetleg még próbáld meg mobilnetről, mert akkor valszeg wifin, IP alapján mért be. Plusz még egy lokalizáció is szóba jöhet, hogy a teló nyelvét angolra állítod, bár kétlem, hogy ez utóbbi sokat számítana.
Vagy valamiféle proxy server programokkal lehetne még mókolni ha nagyon fontos, hogy angol ip-jű serveren keresztül látszódj, bár ehhez sajnos részletesebben nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Nincs mit!
Az online felületre is szoktam menteni vele, de ahhoz béna voltam és egy másik telón nem sikerült előcsalni vele az adatokat.
2 nap alatt 4 androidos telón kellett ugyanazt a híváslistát, mms-t, sms-t, könyvjelzőket és a kontaktokat használnom ("A" telefont eladtam, de a "B" csak másnap lett az enyém, ezért az 1. nap végét a "C" jelűvel töltöttem, míg a 2. nap elejét kíváncsiságból a "D" jelűvel. Az online mentésnél belezavarodtam a pin kódokba (telónként más), de direkt volt egy tükör mentés egy sd-n, azt cserélgettem a készülékekben.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz
atillaahun #15655 üzenetére
Köszi, de sajnos nem jött be.
-
Istwan
tag
válasz
jegenye77 #15661 üzenetére
Sticky Memo Widget
Van belöle "Pro" változat is. -
beteg
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlen olyan progit, amivel egy +régi androidos (samsung) telefontról át lehet szinkronizálni legalább a mentett sms-eket egy új (htc) androidos telóra!? -
atillaahun
veterán
válasz
lorcsi #15658 üzenetére
Én IM+-t használok, csak ajánlani tudom. Kezeli az összes messenger-t egyszerre (msn, facebook, gtalk, skype, icq, miegymás), és van benne Push mode, amivel kíméli az akksit, mert bezárhatod a programot, mégis megjönnek az üzenetek, és folyton online is vagy.
Előtte Ebuddy-val toltam, de nekem elég bugos volt, nem mindig jöttek meg rendesen az üzenetek, és az online listát is igen ritkán frissítette, meg néha nem is volt hajlandó magától újracsatlakozni ha megszakadt a net, vagy váltottam wifi és mobilnet között.
(#15664) beteg
Én Backup to Gmail-t nagyon szeretem, híváslistát meg mms-eket is feltölti Gmail-re, meg ha kell vissza. Viszont fizetős. De majd valaki javasol szerintem ingyenest is.[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
-
jegenye77
addikt
Egy olyan alkalmazást keresek,hogy egy kis jegyzetet írok azt ki tudjam rakni a kezdő felületre,hogy pl. egész nap lássam.
Nem egy adott időben figyelmeztessen,hanem legyen ott egész nap. -
lorcsi
veterán
az android marketban van oylan program amit úgy ill. arra lehet használni mint az msn?
arra gndolok, hogy csatlakoznék wifi-hez, elindítanám ezt a progit és bejelentkeznék mint az asztali msn-be
ez tűnik olyannak...próbálta valaki ?ennek meg a felülete is oylan
ezek szerint ez nem is oylan lehetetlen feladat
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15656 üzenetére
Mondom hogy a Sygic -et használd az offlinemódban működik csak legyen bekapcsolva a gps net nemkell hozzá és mindenműködik. direkt erre a célra
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Azt meg lehet csinálni, hogy egy
alkalmazás azt higgye, hogy Angliában vagyok?
(hogyan?) Egészen konkrétan az itv player-
hez kéne, hogy tudjak meccset nézni...Aki
tud segíteni, dobjon egy pü- t. Köszönöm. -
canniball
nagyúr
Egyszer sikerült beállítani a LauncherPro-ban hogy az app drawer-ben 5 app legyen egy sorban, de most hiába keresem nem találom ezt az opciót. Tudja valaki hogy merre van?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
sagit
veterán
üdv uraim
olyan appot keresek amivel megtudnám nézni hogy a telefon stabil-e az aktuális frekvencián...
UV és OC miatt is
előre is köszönöm
-
jegenye77
addikt
Tudtok nekem ajánlani egy olyan alkalmazást,amibe jegyzeteket írok bele,és ezt egy jelszóval lehessen megnyitni?
-
naksys
senior tag
Hol vagy hogy lehet a telefonról törölni a mentett bankkártya információkat?
Vásároltam marketen és tárolta a kártya adatait..
-
vlevi
nagyúr
Én még akkor "szoktam" rá a gugli naptárra, amikor nem volt okostelóm, pont az SMS küldés miatt. Sosem került semmibe, pedig heti 2-3 SMS értesítő be volt állítva. Mostmár csak azért nem használom az SMS értesítőt, mert az Andoridos teló együttműködik a gugli naptárral, ezért feleslegesség vált.
Beállítani pedig az interneten lehet, a google naptár beállításainál.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Bal oldalon alul sms írás opció kéri a számot,megadom,mondjuk én 06/30-at írtam,
át dob a jobb sarokba chat felületre és akkor írja ezt az üzit + még azt,hogy 50 smst lehet küldeni.Meg eleve usa contactot ad magyar nincs is a menüben.
Ez neked telóról megy?[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz
gyuszmó #15639 üzenetére
Ezt hol írja: Mert megnéztem de sehol nincs ilyen infó.
Egyszerűen meg kell adni az országot, mobilszámot +36......... meg a szolgáltatót.
Erre küldenek egy sms-ben egy kódot azt meg be kell pötyögni a megadott helyre.
Ennyi. És innentől működik az SMS küldése. Mivel ők küldenek SMS neked így ez nekik költség és nem neked.
Én már évek óta használom ezt de még eddig egy fillért sem vontak le tőlem ezért a szolgáltatásukért.
És használom is mert nagyon jó hogy jön egy üzenet amire beállítom így sosincs semmi elfelejtve. Évekre előre is be vannak állítva dolgok amiket így nem felejtek el. (Névnap, születésnap, házassági évforduló, számla befizetése, villanyóra leolvasása, stb.) -
Sify
senior tag
válasz
gyuszmó #15636 üzenetére
Hello!
Én is használom ezt.
Például minden nap reggel SMS-ben megkapom az aznapi naptári bejegyzéseket.
Tuti nem kerül ez semmilyen költségbe.
megadod a teloszámodat. Arra elküldenek egy kodot amit itt meg be kell irnod. Legalábbis azt hiszem hogy igy van.
Utánna amit beállitasz arról meg kapsz egy SMS-t. -
Sziasztok! Tudok mondani egy olyan programot, ami a többszöröződött contactokat illetve a contactokba többszörösen beírt (de ugyanaz) számokat kiszedi? Köszi előre is!
-
gyuszmó
őstag
Köszi
És ez + pénzt nem szed le tőlem,csak a net forgalmat ?
Eddig nem mertem megadni a számom ,nehogy fizetős legyen és ráfázok.Ez telóról is tudom? Vagy pc inkább?
Ezt írja:
Valahányszor lenyomja az Enter billentyűt, a felhasználót mobilszolgáltatója SMS-díjjal terhelheti.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Megjelent a legújabb iGO Myway v8.4.3.179971 verzió ami így elsőre gyorsabb menükezelést és kisebb-nagyobb hibajavításokat tartalmaz. A TopMap térképeket használja amiből van 2011 Q1 3. havi kiadás.
Sajnos nem ingyenes de a neten biztosan találni próba verziót. -
válasz
gyuszmó #15618 üzenetére
"Olyan progit ismertek amivel sms-t tudok küldeni interneten keresztül,de a másik félnek nincs internet hozzáférése,tehát normál módon kapja meg?"
Pl. a Goole Naptár figyelmeztető funkciója kiváló erre, ingyenes és időzíthető. Feltétel, hogy csak egy előre beállított telefonszámra lehet küldeni.
Nem kell hozzá internet kapcsolat a partnernek, ill. normál módon kapja meg, csak a feladó címe a Google lesz.
Ez egy ötlet, biztos van jobb megoldás is, de én ezt használom, ha nagyon szükséges.[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz
Mcfery #15625 üzenetére
Én találtam neked egy ilyet
Sygic GPS Navigation 3.0
én ezt használoMnagyon jo
offline működik a gps-is csak töltsd le a dolgokat és működikpersze ha egész európát leakarod tölteni az sok helyet foglal de nagyon jó mert 3d-s épületek is vannak
sajnos ezt nemakarom bemásolni mert warez-os cucc ingyenes megha jóltudom nincsbelőle -
Istwan
tag
Üdv!
Van egy ilyen prog. 47 Mb. Amit a telóra tölt. Meg lehet oldani hogy a katalógust a memokártyára tegyük és onnan figyelje.?[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
válasz
Mcfery #15625 üzenetére
Ingyenes offline navigáció Androidra
A MapDroyd kifejezetten erre való, amit szeretnél, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Mcfery
tag
Hi!
Offline Európa térképet szeretnék de nem navigációra, hanem olyant,
ami a sima papíralapút tudná helyettesíteni.
Lehessen benne nagyítani(főbb utak,helységnevek), jobbra-balra görgetni. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #15621 üzenetére
-
DemonDani
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #15621 üzenetére
Majd írj, hogy milyen.
(#15620) delbarta :
Kicsit rosszul fogalmaztam, igazándiból a tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy jó-e (ha használja valaki), vagy épp ha nem hasznája valami hibái miatt, mik azok?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Hát csak annyi, hogy azóta már megfeledkeztem róla, de ezúttal nem teszem, már rakom is fel.
Most olvasom egyébként a funkciókat, ha ez tényleg mind működik, akkor az lenyűgöző.
Főleg ez: * make your phone speak with text to speech, csak elképzelem, ahogy a tag széles vigyorral a képén számolgatja mennyit fog ezért kapni a sufni GSM-be, mire beszól a telefon mondjuk egy olyat, hogy látlak cigány ne bújj el! -
gyuszmó
őstag
Olyan progit ismertek amivel sms-t tudok küldeni interneten keresztül,de a másik félnek nincs internet hozzáférése,tehát normál módon kapja meg?
köszi
-
bubi92
őstag
hejhaho.
egy olyan progira lenne szuksegem, ami ilyen eberseg figyelo. mondjuk random megkell nyomni egy gombot,ha nem nyomom, akkor vonyit es megprobal felebreszteni. vagy legalabbis valami hasonlo. -
TRob1
veterán
válasz
delbarta #15614 üzenetére
És mi a baj a már többek között általam is linkelt Android Lost-tal? Webes felületről lehet intézni mindent. Ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #15613 üzenetére
Szakmai artalom, h a negativumokat is figyelem, es belegondolom magam a masik fel helyebe... Nekem van, volt olyan szitum, h pesten, utcan nem talalt jelet semmi az istennek sem...
A legjobb megoldas, h nem hagyjuk h kizsebeljenek
-
delbarta
senior tag
válasz
atillaahun #15613 üzenetére
Nagyon jó kis progi. Alapból nem látszik a telepített alkalmazások között, egy kóddal lehet előhozni a beállításait. Sms-ben kell aktiválni a különböző funkcióit: sziréna, törlés, lezárás, stb. Sim csere esetén elküldi az új sim adatait egy előre beállított számra sms-ben, a névjegyzéket, utoljára hívott számokat, aktuális gps koordinátákat.
Nagyon sokrétű funkciói vannak, érdemes belemélyedni.
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #15599 üzenetére
Lehet, bár szerintem inkább visszafelé. Miért te mikor tesztelted a Lookout-ot? Én kb. fél éve, akkor már működött a webes felületről GPS aktiválás.
Hát ha a tolvaj bemegy egy házba, az még nem feltétlen kizáró ok, nekem épületeken belül is talál jelet a GPS többnyire. Bár nyilván kell neki pár perc.
Az hogy csak 10 perccel később megint csak nem akkora nagy hátrány, mert este-éjszaka lefuttatod párszor, és máris jó eséllyel megtudtad hol lakik a tag.Vagy hogy éppen hova jár inni.Tényleg vannak hibái, de most ennél többet mit tehetsz?
(#15602) Tesztelo.hu
Erről most hallok először, mármint a tartózkodási hely ilyen jellegű megosztásáról a Latitude-ben, de tényleg nem hülyeség. Bár a mobilnet azért erősen korlátozza a használhatósági fokot. Sokan vannak még akik nem használják, náluk a szimpla távolról GPS aktiválós megoldás jobban beválik, nem is beszélve arról, hogy jó eséllyel a tolvaj első dolga, hogy kihajintja a SIM-et a telóból, és akkor feldughatom a mobilnetem. Ezért kell olyan program, ami új SIM kártya esetén is képes GPS koordinátákat küldeni. Ami azért annyira még nem elterjedt ebben a körben sem.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15605 üzenetére
Futásban, ha neadjisten' megszerezném a telefonod
(szori, dupla... jómunkásra gyúrok
)
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
Balaton körbetekeréséhez keresek offline navigációs szoftvert. Ötletek?
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15603 üzenetére
megtervezem, legyártom, és milliomos leszek
Én meg levédetem és beperellek
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
DemonDani #15600 üzenetére
szerelek én riasztót bárki zsebére, szóljatok
vagy riasztóval ellátott tok...nem adok inkább 5leteket, majd megtervezem, legyártom, és milliomos leszek
RazorGTR1: megoldom a tesztet egyedül, nagyfijú vagyok már köszi
van 2 telefon kéznél, szal nem fog ezen se múlni
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #15576 üzenetére
Attól függ. Nem biztos, hogy kell külön program. A Google Maps-ben (Térképek) benne van a Latitude (Koordináták), amivel a bejelentkezett partnereket lehet követni. Aki nem is ért hozzá, az nem is tudja, hogy megosztja a tartózkodási helyét. Elég egyszer megszerezned a mobilját, és bekapcsolni, majd megosztani veled a tartózkodási helyet. Illetve még a Gmailben spamnek kell jelölni a Latitude havi figyelmeztető levelét (hogy megosztja a koordinátáit), így nem is lesz gyanús semmi az illetőnek... Persze mobilnet kell ehhez, és korlátos csomagnál esetleg gyanús lehet, hogy valami fogyasztja a kvótát... (Bár ehhez nagyon kis mennyiségű adat kell, attól függ, mennyit mozog az illető.)
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15599 üzenetére
Tesztelhetünk, csak mondd meg, hol van a telefonod
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest