Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 1 VII Japán
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Hidd el, hogy előfordul. Tudom, hogy hülyén hangzik, de priviben egy csomóan kerestek meg azzal, hogy olvastak ilyen-olyan cikkeket, amikben fel van sorolva egy csomó app, ami mind "must have", és ha most azt nem töltik le, akkor nem is lesz jó a telefon? Vagy az appok csak akkor működnek jól, ha együtt vannak?

Nem fogok neveket írni, de 10 embernél több keresett meg ilyen típusú kérdéssel. Aki nagyon kezdő, és egyáltalán nem ért a témához, képes szó szerint venni akármit, ami segíthet neki - talán mert nem akar kérdezni, mivel az ciki, vagy nem is tudom miért.

Mellesleg a kedves kolléga lekoppintotta az én hsz-emet: én is linkeltem egy hasonló cikket, és az általa ajánlott progi másik, egyszerűbb verzióját ajánlottam. Mivel jóindulatú vagyok, biztosan nem vette észre, hogy én mit válaszoltam a kérdezőnek, utána pedig az sem tűnt fel, hogy neki írtam egy hsz-t. Nem úgy ismerem a kollégát, mint aki direkt nem vette észre a dolgot, inkább gondolom csak sikerült átsiklani felette. Vannak olyan egyének is, akikről pontosan tudom, hogy direkt nem veszik figyelembe, amit írok, de azokkal nem is szoktam foglalkozni, nincs miért. Ellenben CoolBoy323 szerintem jó arc.

-
aggleány
addikt
Igazad van, de egy kicsit túlzásnak érzem a "must have" kifejezést, lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. A "must have" tudomásom szerint a netes nyelvben valami olyat jelent, hogy kötelező, enélkül nem igazán lehet boldogulni. Szerintem "must have" progi nem igazán van, én összesen kettőt találtam, ami mindenkinek bejött, de már azok sem igazán aktuálisak (Astro és Quick Settings), mivel azóta már sok telefonon van gyárilag fájlkezelő és gyorsbeállítási lehetőség is.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.