- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #27113 üzenetére
a kétirányu is ingyenes. én a dropsyncet használom erre. a mobilnet forgalmon kívül ne kerül semmibe.
-
sssz
őstag
a könyvkatalogus nevű appon keresztül ingyenesen elég sok könyv letölthető.
emelett bármilyen olvasót használhatsz, akár aldiko-t is.
-
sssz
őstag
válasz
hodostamas #26970 üzenetére
csak rootolt htc G3-on ha jól látom, de eléggé lehúzták.
de egy próbát megér biztosanpepe10.10:
1. játék előtt kapcsold ki a netet.
2. ha rootolt a telód rakd fel az adfree-t
3. ha nem rootolt a telód, rakd fel az adblockert (ez szimplán csak kikapcsolja hekyetted a netet a megjelölt appoknál, így nem kell manuálisan csinálnod) -
-
sssz
őstag
a gyári romra nincsen magyar nyelv, de a telefon forumán többet tudnak segíteni majd: Desire forum
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #26888 üzenetére
nem tudom, mert nem állandó, hanem időszakos a probléma, random jelleggel jön elő.
adam3: sajna semmi
begépelem a tárcsázóban és semmi nem történik.
-
sssz
őstag
válasz
EVOkaa #26886 üzenetére
adnám én a sört, de ezt én is megtaláltam, kipróbáltam és nem működik sajna (a legutolsó kód lenne az).
viszont ez találtam itt: (1. válasz)
Just an update; using monitoring tools we've discovered that part of the reason the wakelock occurs is to do with the sensor. After a call is made or received, it appears the Dialer will constantly poll the sensor (unsure which sensor) and will not stop. Sensor usage will over time approach 100% for the Dialer.
Several users have reported that if their ROM has the option to enable/disable 'mute incoming call when phone face-down', disabling this option will resolve the issue. However this behaviour appears to be coded in to the dialer and many ROMs, including some stock ROMs, may not give this option and instead have this enabled by default.
kikapcsoltam a lefordítással némítást. hátha ez segít. enélkül bőven megvagyunk szerintem.
-
sssz
őstag
válasz
kavics325i #26875 üzenetére
beállítás, névjegyek
attilahun: ez az alapprobléma, ezért kellene kikapcsolni. legalábbis egy időre, aztán szerintem szerviz lesz belőle
TRob1: végignyomkodtam mindent a tárcsázás menüpontban, de sehol nem találtam erre semmit se.
xSide: nem rootolt.
-
sssz
őstag
válasz
kavics325i #26867 üzenetére
ez egy htc wildfire s. sajnos ott nincsen ilyen...vagy csak én nem találom
-
sssz
őstag
válasz
kavics325i #26864 üzenetére
azt akartam,de nem találtam hol lehetne. van tipped?
-
sssz
őstag
kerestem itt de nem találtam, pedig tudom, hogy volt róla szó,, úgyhogy megkérdezem: olyan appot keresek, ami meggátolja hogy hívás közben kialudjon a kijelző. kipróbáltam már kettőt, de hiába választottam ki a phone appot, hívás közben, ahogy bekapcsolt a közelségmérő mikor a fülhöz került a teló, kialudt a kijelző.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #26754 üzenetére
nem az volt a problémája a kollegának, hogy nincsen üzenetkezelő a telefonján, hanem hogy - akár csak a legtöbbje - nem kezeli külön a bejövőket és a kimenőket, hanem ömlesztve, kvázi egy beszélgetésként tárolja.
Legalábbis ha jól értettem akkor ez a gond
Erre a handcent sem megoldás. Úgy rémlik, mintha a Gosms-ben lenne lehetőség mappákba rendezni, de erre majd az ad választ, aki használ ilyet, én a handcentet használom.
-
sssz
őstag
hivatalosan is frissült a dropbox. sok újitás van benne.
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #26405 üzenetére
nem kell újra szerkeszteni csak hozzáadni azt az egy programot
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #26403 üzenetére
tud, csak ott katalógusnak hívják. kvázi egy új app draert csinálsz. új katalógus, adsz egy nevet neki, bepakolod azokat amiket abban látni akarsz és kész. az nyílik meg auotomatikusan mikor az app drawert nyitod meg, amelyiket utoljára nézegetted (vagy az eredeti vagy amit csináltál). egymás mellett több ilyen új app drawert is csinálhatsz, pl játékok, alkalmazások, sport, stb. és váltogathatod is őket menet közben.
-
sssz
őstag
sokmindentől függhet, ilyen pl az adott telefonra történő optimalizálása az android verziónak.
pl. az is lényeges, hogy ha kevés a telóban a RAM, akkor megfelelően tudja kezelni a szoftver, ha nem elég jól van megírva a telóra, akkor ez is okozhatja a merülést.de ha a te telefonod fórumában ezzel a szoftverrel mindenki másnak több az akkuideje, akkor az is elképzelhető hogy rossz az akksid. ha még garanciás akkor szerintem érdemes visszavinni.
-
sssz
őstag
rakd fel az android assisstant app-ot (inygenes a marketen) és utána ott a tools menüben nézd meg a battery menüpont alatt hogy mi használja legjobban az akksit.
ezen kívül ha pl sok widgeted van a képernyőkön és állandó szinkronra vannak állítva azok is merítik. vedd ki a beállítások/fiókoknál az automatikus szinkronizációról a ipát.
-
sssz
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #25888 üzenetére
és ezt nem lehet jelezni a szolgáltató felé és másik számot kérni?
-
sssz
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #25879 üzenetére
ha új előfizut vettél akkor azt a számot még nem használta senki nem???
amugy DND call blocker
-
sssz
őstag
válasz
Fehércápa #25849 üzenetére
igen, szöveges üzenetet is lehet küldeni. van egy ugyanolyan "sms" felülete/kezelője mint a sima gyári üzenetkezelő.
Én szeretem, mert van 500 mb mobilnetkeretem és ha már azt úgyis ki kell fizetenem, akár lehasználom akár nem, akkor miért ne használnám ki ezt a lehetőséget akinél tudom. Persze nem csak erre hazsnálom a mobilnetemet, így azért figyelni kell, nehogy túllépjem a keretemet, de pl külföldön ez a legegyszerűbb megoldás a hazatelefonálásra.
Nem akarok hazudni, de úgy rémlik hogy egy óra beszélgetés ezen kb 15 MB adatforgalmat jelent. a szöveges üzenetek az kb a semmivel egyenlő -
sssz
őstag
válasz
vinikorn #25839 üzenetére
ha van mobilnet vagy wifi kapcsolatod akkor ingyen lehet azokat felhívni vagy sms-t küldeni, akiknek szintén fenn van ez az app a telóján.
Használata nem bonyolult. Ha feltelpíted ő rögtön megnézi a contact listádat és jelzi ha felismerte hogy közülük valakinek szintén fenn van ez az app a telóján.
Hangminősége szerintem sokkal jobb mint pl a skype-nak.Egyetlen hátránya - nekem - hogy külön contact listája van, tehát nem épül be a gyáriba.
-
sssz
őstag
válasz
zsolt19900 #25695 üzenetére
valószínűleg automatikus frissítésre van állítva. menj be a marketbe, menü gomb, saját alkalmazások, ott bökj az adott alkalmazásra, aztán a cancel-re (mert gondoloom akkor is tölteni akarja majd), utána vedd ki a pipát az automatikus frissítéstől.
esetleg mindezek után próbáld meg, hogy most böksz az update-re , hátha ezek után gond nélkül leszedi.
-
sssz
őstag
nekem hála az égnek a Desire S-en minden futott eddig.
legalább a pénzt visza tudtad igényelni?
na nem mintha az a 23ft olyan sok lenne, csak fölösleges elkölteni ha úgyse fut a telódon.
Bár ha abba gondolsz bele, hogy valószínűleg előbb utóbb lesz egy erősebb telód, akkor meg azon majd futni fog -
sssz
őstag
válasz
BigBlue69 #25399 üzenetére
használd az aircontrolt. ugyanez
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #25347 üzenetére
camera 360, vignette
-
sssz
őstag
válasz
bradam #25343 üzenetére
miért is kellene másolgatni ha a dropboxot használod?
a gáően az exe file-t megnyitod a dropbox mappában, ahova elmetetted, és ott szerkeszted. ha kész vagy elmented bezárod. a telón már a mentettet fogja lefrissíteni.telóra rakd fel a dropsync app-ot, jelöld ki azt a mappát amit szinronizálni akarsz vele. (célszerű a dropbox mappát), megnyitod abban a file-t a telón, szerkeszted, elmented, megnyomod a gombot, a dropsyn felszinkronizálja a PC-re és kész.
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25324 üzenetére
ezt még mndig nem értem egészen, mivel a GoSms az egy sms app míg az adw pedig egy launcher.a Go launcher elképzelhető hogy magában foglalja a gosmst-id, de a go sms-t launchertől függetlenül bárki használhatja. semmi köze nincs az adw-hez.
én pl adw ex-et használok és mellé handcent sms appot, amit szintén alapértelmezetté tettem ugy ahogy te a gosms-t és nekem se jön fel a gyári és nem jelez. ennyi.de mindegy is. a lényeg hogy működik neked. -
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25320 üzenetére
Hm... és alapértelmezett programot is csak "gányolással" lehet megoldani....
ezt hogy érted?
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25312 üzenetére
csinálsz az app drawerben egy új katalogust és abba csak azokat rakod be amiket látni akarsz
szerk: talán ne az alapot indítsd el hanem a Gosms appot rakd ki a homescreenre és azt indítsd el ha smst akarsz irni.
-
sssz
őstag
válasz
flushman88 #25213 üzenetére
menjen be a beállítások, fiókok és ott vegye ki a pipát az automatikus szinkronizáció és a háttérben való szinkronizációból.
de amugy lennie kellene egy olyan menüpontnak a beállításokban, vezetéknélküli hálózatokban egy olyannak, hogy mobilhálózatok. azon belül pedig a hozzáférési pontoknak.
Phone network
You should not need to change any network settings.
Contact your service provider for help.
Touch Menu > Settings > Wireless & networks >
Mobile networks to show options for roaming
networks, network selection, operator selection, and
access point names.Vagy valami főzött romot használ??
-
sssz
őstag
válasz
magyar777 #24975 üzenetére
miért ne tudnál? belépsz a PC-n a azzal a gmil címeddel, amivel a telón is be szoktál jelentkezni és megveszed. max akkor fog majd települni mikor újra bereggelsz ezzel a címmel a telódon (ha visszakaptad a szervízből) és felmész a netre.
szerk: upsz, megelőztek
Petie: akkor sajna magában az app-ban van valami úgy megírva, hogy csak ekkora lehet az 1×1-es widgetje. Még annyit hogy esetleg cseréld le a widget ikonját (képét) valami kisebbre.
-
sssz
őstag
állítólag még ezek is lesznek ma:
- Toki Tori
- TETRIS
- Deer Hunter 3D -
sssz
őstag
ejnye, látom te nagyon szeretsz kötekedni.....ok, akkor lássuk
először, amit a dockról írtam, azt Tyer kérdésére írtam válaszként, mert nem tudta milyen változás van az új adw-ben a dockoknál. egy szóval nem írtam hogy én ezt használom. ezt csak te gondoltad oda hozzá
a másik, a GO-t használtam kb 2 hétig (nem két percig), mindenféle verziós beállítást kipróbálva, nekem nem jött be. mondom ezt úgy hogy most is fenn van a legújabb hogy ha megjelenik a frissítése ki tudjam próbálni mi változott.
szóval, ha kérhetem, ne kötekedj légyszi....főleg mivel úgy látom főleg engem tüntetsz ki vele
azt hogy 2 perc után dönt valaki arról hogy milyen launcher, azt arra írtam, hogy dokee itt írta nemrég valamelyik szólásába, hogy nem jött be neki és vissza is állította a Go-t alapértelmezettnek. Én ebből azt szűrtem le, hogy kb 2 perc alatt kipróbálta most egy beállítását, nem tetszett és ennyi. De lehet hogy félreértelmeztem én is ezt.
de ennek a launcher vitának amugy sincs semmi értelme, nekem a Desire S-en az ADW EX a gyors, másnak meg lehet nem...ennyi.
-
sssz
őstag
a dockban annyi változás van, hogy konkrétan annyi ikont raksz bele amennyit akarsz és nem kell ikonokat keresgélnek, aminek van árnyéka, hanem alapból megadja ezt az adw ha kéred. ami nem változás, hanem régebben is benne volt, hogy "szinezni " is lehet a dock ikonjait. olyan módon mintha ráömlött volna felülről egy festékes bödön
ez mondjuk nekem annyira nem jön be, de valakinek tetszik
amugy nem akarok meggyőzni senkit, csak azt nem szeretném, hogy kb 2 perc használat és rossz beállítások alapján mondjon valaki véleményt egy appról.
majd megpróbálom levideózni az enyémet és felrakni, bár egyelőre fogalmam sincs hogyan vigyem ezt végbe
-
sssz
őstag
amugy a fejlesztő oldalán olvashatjátok milyen változások történtek és azt is hogy várhatóan benne lesz az adw ex is ebben a 23 ft-os akcióban valamelyik nap. link
hunfatal: én mindig megnézem a legújabb GO EX-et is hogy miben fejlődött, de mindig visszatérek az ADW EX-hez mert sokkal lassabbnak érzem a GO-t. az app drawerben az adw ex sebessége verhetetlen. pont olyan sebességet gyakorol mint az iphone. van egy olyan lehetőség hogy horizontal fling. az valami enbertelen gyors.
a homescreen váltás, jól beállítva nagyon gyors és a "visszapattanás" effekt nagyonn jó. nekem most pluszban a "cube" van beállítva így "kockában fordul. -
sssz
őstag
dockhoz én ezt használom, de persze a homescreena többi ikonjára is jó: metrostation
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #24648 üzenetére
már hogy érted hogy nem találod? le kell tölteni a marketról azt a témát amit szeretnél, utána pedig az adw ex beállításainál a sablonok beállításaiban ki tudod választani. itt akár több témából is tudsz egyet mixelni, mert külön ki lehet választani hogy a dokkot és az ikonokat melyik témából vegye ki.
hunfatal: nem, azt valóban nem lehet. csak színeket és annak azt hogy mennyire legyen áttetsző. de pl ha teljesen áttetszőre rakod, akkor ugyanolyan mint a homescreenen lévő kép
TRob1: nem mondtam hogy a go nem tudja. itt dokee78 problémája az volt hogy ő nem alálja ennek a beállítását. az ingyenességet meg hagyjuk szerintem, mert aki itt van az tudja hogy ez megoldható...de ez már warez úgyhogy nem szóltam
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #24636 üzenetére
gondolom a sima ADW mert az ADW EX fizetős és az warez lenne.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
CrAzY88 #24499 üzenetére
elvileg be tudod állítani a beállítások/vezeték nélküli hálózatok és.../wifi beállítások/nyomsz egy menü gombot, aztán speciálisra böksz, ott wifi alvó mód irányelvek és kiválasztod a soha-t. így nem fog kialudni a wifid alvó képernyőnél se, csak ha te magad kapcsolod ki.
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged