- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Véget ért a béta mára, nyílik a sztím mókatára
AE
-
ArchElf
addikt
4x2-es vagy 4x4-es tisztességes - és nem analóg kinézetű - óra widgetet tudtok ajánlani?
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Dyrtyho #22704 üzenetére
keresés opció Gyors átnézésre 2-3 használható is van...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
-=Vacsek=- #16612 üzenetére
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
atillaahun #16581 üzenetére
Sorry, hogy nem voltam egyértelmű... Igen, kb. úgy gondoltam, amint ahogy előttem bővebben kifejtette a kolléga...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
atillaahun #16578 üzenetére
Sehogy nem jön össze. Cellaméret számít...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
flushman88 #16205 üzenetére
Ügyes próbálkozás...
AE
-
ArchElf
addikt
-
ArchElf
addikt
válasz
Goatman #15922 üzenetére
Igen, le kell tölteni a talóra. Olyan lejátszó, ami tudja a HTTP-streaming-et a videót ugyan lejátsza, de azzal külső feliratot biztos nem tzudsz mellé betenni.
Amíg az android nem támogatja natívan a hálózati meghajtókat, addig ez így is marad.
Még egy megoldás, ha másik gépen játszod le, és streamelve nézed (VLC-vel).
AE
-
ArchElf
addikt
-
ArchElf
addikt
Nekem is nyűgöm van a skype-pal, tud segíteni valaki?
AE
-
ArchElf
addikt
Default mail kliensbe be lehet állítani, hogy válasz esetén ne az legyen a Subject előtt, hogy "Válasz", hanem ha van már egy RE: akkor semmit ne csűrjön elé (illetve, ha nincs, akkor csak egy RE legyen)? Borzasztóan idegesítő...
Ja, FW-re ugyanez...AE
-
ArchElf
addikt
Olyan android szoftvert keresek, ami logolja (gyakran, lehetőleg 1 / 5 / 15 másodpercenként) a GSM hálózat erőségét.
Sajna úgy tűnik a google keresésnél nem találtam el a megfelelő kulcsszavakat.AE
-
ArchElf
addikt
Olyan videolejátszót keresek, ami:
- támogatja az ogm formátumot (vagy más formátumot ogg hanggal). Úgy olvastam, hogy már a kezdetektől fogva tudja a vorbist dekódolni, mégis az alap videolejátszó eldobja magát az ogg hangcsatornától.
- hardveres a video dekódere (nemizombólCPU-val akarja kikódolni a videót). Találtam szoftveres lejátszót (mondjuk hang csatornát abban sem lehetett játszani), de egyrészt még az XVID sem folyamatos, másrészt kockáasodott rendesen.
- lehet benne hang csatornát és feliratot váltaniAE
-
ArchElf
addikt
Rendelj rendes netes csomagot a kártyához, ne a 15Ft / 10kB-ossal nyomjátok... Azzal nem is csodálom, hogy 2 óra alatt lerepl a pénz a kártyáról. Háromezerért már egy hónapig lehet akármennyit netezni (ennyiért szerintem már akár két telóról is)...
Legolcsóbb nem túlforgalmazi díjas csomagok:
Domino - 100MB / 1e Ft
Mobile Online (telenor) - 100MB / 1e Ft
Vodafon - havijegy - 3GB / 4e FtAE
-
ArchElf
addikt
Velem is előfordult mr egyszer (valami márkás class4-es 8GB-os kártya van benne). Lehet hogy érintkezési hiba: ledobtam a táskámat (amiben az eszköz volt) és lehet, hogy pont akkor akart írni rá valamit. Nem rögtön vettem észre, hogy gond van, kb negyed óra múlva - szóval lehet, hogy nem ez volt.
AE
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest