- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Véget ért a béta mára, nyílik a sztím mókatára
AE
-
ArchElf
addikt
4x2-es vagy 4x4-es tisztességes - és nem analóg kinézetű - óra widgetet tudtok ajánlani?
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Dyrtyho #22704 üzenetére
keresés opció Gyors átnézésre 2-3 használható is van...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
-=Vacsek=- #16612 üzenetére
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
atillaahun #16581 üzenetére
Sorry, hogy nem voltam egyértelmű... Igen, kb. úgy gondoltam, amint ahogy előttem bővebben kifejtette a kolléga...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
atillaahun #16578 üzenetére
Sehogy nem jön össze. Cellaméret számít...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
flushman88 #16205 üzenetére
Ügyes próbálkozás...
AE
-
ArchElf
addikt
-
ArchElf
addikt
válasz
Goatman #15922 üzenetére
Igen, le kell tölteni a talóra. Olyan lejátszó, ami tudja a HTTP-streaming-et a videót ugyan lejátsza, de azzal külső feliratot biztos nem tzudsz mellé betenni.
Amíg az android nem támogatja natívan a hálózati meghajtókat, addig ez így is marad.
Még egy megoldás, ha másik gépen játszod le, és streamelve nézed (VLC-vel).
AE
-
ArchElf
addikt
-
ArchElf
addikt
Nekem is nyűgöm van a skype-pal, tud segíteni valaki?
AE
-
ArchElf
addikt
Default mail kliensbe be lehet állítani, hogy válasz esetén ne az legyen a Subject előtt, hogy "Válasz", hanem ha van már egy RE: akkor semmit ne csűrjön elé (illetve, ha nincs, akkor csak egy RE legyen)? Borzasztóan idegesítő...
Ja, FW-re ugyanez...AE
-
ArchElf
addikt
Olyan android szoftvert keresek, ami logolja (gyakran, lehetőleg 1 / 5 / 15 másodpercenként) a GSM hálózat erőségét.
Sajna úgy tűnik a google keresésnél nem találtam el a megfelelő kulcsszavakat.AE
-
ArchElf
addikt
Olyan videolejátszót keresek, ami:
- támogatja az ogm formátumot (vagy más formátumot ogg hanggal). Úgy olvastam, hogy már a kezdetektől fogva tudja a vorbist dekódolni, mégis az alap videolejátszó eldobja magát az ogg hangcsatornától.
- hardveres a video dekódere (nemizombólCPU-val akarja kikódolni a videót). Találtam szoftveres lejátszót (mondjuk hang csatornát abban sem lehetett játszani), de egyrészt még az XVID sem folyamatos, másrészt kockáasodott rendesen.
- lehet benne hang csatornát és feliratot váltaniAE
-
ArchElf
addikt
Rendelj rendes netes csomagot a kártyához, ne a 15Ft / 10kB-ossal nyomjátok... Azzal nem is csodálom, hogy 2 óra alatt lerepl a pénz a kártyáról. Háromezerért már egy hónapig lehet akármennyit netezni (ennyiért szerintem már akár két telóról is)...
Legolcsóbb nem túlforgalmazi díjas csomagok:
Domino - 100MB / 1e Ft
Mobile Online (telenor) - 100MB / 1e Ft
Vodafon - havijegy - 3GB / 4e FtAE
-
ArchElf
addikt
Velem is előfordult mr egyszer (valami márkás class4-es 8GB-os kártya van benne). Lehet hogy érintkezési hiba: ledobtam a táskámat (amiben az eszköz volt) és lehet, hogy pont akkor akart írni rá valamit. Nem rögtön vettem észre, hogy gond van, kb negyed óra múlva - szóval lehet, hogy nem ez volt.
AE
Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest