- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Jacak
senior tag
válasz
IkszIpszilon #20883 üzenetére
Aham...nálam kb. 160-170 db app van telepítve. :p
-
Jacak
senior tag
válasz
bakos1 #19933 üzenetére
Üdv. Mondjuk,lehúzod a Marketről a Bluetooth File Transfert,no para,már magyar is van benne.Egy üres helyen hosszan nyomod a képernyődet.Elem hozzáadása,rányomsz,majd könyvtár,rányomsz,lemész a "BlueFTP-Home-ra,rányomsz,erre megnyílik a Bluetooth File Transfer,megkeresed azt a mappát,amelyiket ki akarod rakni,rákopp,s ennyi.
-
Jacak
senior tag
A 2.2-es Defy szoftját nem ismerem,de a /root nem lehet üres szerintem,ott vannak az alapvető főmappák nálam,mint pl. a system is.Ha adsz mailcímet,átküldhetem a Root Explorert,én még akkor szereztem be a Marketről,mikor még nem volt fizetős.
Szerintem a műfajában a legjobb fájlkezelő.V. feldobjam inkább tárra?
-
Jacak
senior tag
Én csípem a Link2SD-t,mert minden át lehet vele helyezni a memkari külön partíciójára(ext2),az apk,a lib,és a dalvik-cache-fájlokat is,akár a widgetes appokat is,minden szépen műxik oda áttelepítve,s mindent megtalálsz a /root/system/sd-mappában,én erre Root Explorert használok.
#19877 Istvan:
-Akkor meg minek Android? :p Ha telepítesz egy launchert,s alapértelmezetté teszed,a gyári el se fog indulni,tehát nem eszi a RAM-ot sem.Nekem Vodafone 845 van,főzött ROM-mal.Ennél a telónál kisebb RAM-mal rendelkező droid nincs.De a helyzet mégse annyira siralmas,mert folyamatosan takarít az Android Assistant,a Swapper 300 megára van belőve,s a SeePU szerint a RAM mindig a zöld sávban van,a prociterheléssel együtt. -
Jacak
senior tag
válasz
rokirobi #19852 üzenetére
A statusbart úgy tudod mondjuk megváltoztatni,ha a telód rootolod,rátolsz egy custom ROM-ot,egy új recovery-t,lehúzol egy,a telódra való framework-ot zipben,a memkari gyökerébe,teló reboot recovery menüben,flash from update.zip-opció,majd kiválasztod a framework.zip-et,amit lehúztál,rányomsz,majd teló restart.
-
Jacak
senior tag
http://mobilarena.hu/dl/upc/2011-06/23/213389_kj3htcnv3jlb46g3_screenshot.jpg
-
Jacak
senior tag
Üdv!
Nem tudom,írta-e már vki,de én a napokban találtam ezt a jónak tűnő kis progit,a neve Internet Scheduler,Marketen fent van.Ha az 'application enabled'-nél nincs pipa,akkor aktív a forgalmazás időkorlát nélkül,ha ki van pipálva,kikapcsolja,az APN átnevezésével.Lentebb megadhatóak az aktív forgalmazás időkorlátai,ill. a mobilhálózati (3G-nek írja,de ez nem lényeges)forgalmazáson kívül ugyanígy e paraméterek beállíthatóak a wifihez,b.tooth-hoz is,legalul pedig ezek az opciók (wifi,b.tooth,mobil adat) azonnali bekapcsolására van mód több időintervallum szerint ( pl. 1 percig,5 percig,stb.), de ha ezt bekapcsoljuk,s később mégsem akarjuk az épp aktivált időtartamot teljesen kihasználni,a progit előtérbe helyezve kikapcsolja az aktív forgalmazást.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest