- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
válasz
Nova96 #13998 üzenetére
Jó, jó flac lejátszó, de szerinted ezt a minőséget egy gagyi fülhallgatón is ki tudod használni?
Arról nem beszélve, hogy nem minden számot tudok megszerezni flac formátumba, ha meg magam konvertálom a 192 kbps MP3-at, annak semmi értelem.
Max. ha egy lúzer vagyok és csak különcködöm a flac-el. -
DemonDani
addikt
Ezek a launcherek mennyire nyírják az akksit am?
-
Nova96
őstag
Üdv újra vagyok
, andless-nél jobb flac lejátszó nincs powerampot nem akarok használni.
-
Lassu, akadozik már a menü is. Kifagy lejátszás közben, stb. Nem vettem az X8-on semmi hasznot belőle. Le is törültem a kódek pakkjával együtt.
A SE X8-as az 1.1.139 verzió ( 8 MB ), fele akkora fájl nagysággal jobban fut. Több mint valószínű, hogy hardveresen kevés hozzá az X8-as, proci optimalizálás ide vagy oda.Délelőtt kipróbáltam a BSPlayert, ami egyre jobban tetszik, igaz, hogy 23 MB foglal a rendszer memóriából, de eddig nem sikerült kifagyasztanom, pedig nagyon ellenérzettel kezdtem tesztelgetni. Ráadásul többet is tud, mint a MoboPlayer pl. a filmekből egy pillanat alatt kimenti a képet, úgy mint a PC testvére.
-
drstupid
tag
Sziasztok! elég extrém kérdéssel fordulok hozzátok! Olyan programot keresek ami mindkét kamerán rögzít egyszerre (első hátsó). Létezik ilyen, vagy egyáltalán lehetséges? Elég fontos lenne köszönöm
-
ALI_G
veterán
Adott névjegyre rámegyek, és van alul egy "csatolt névjegyek" cím, ami alatt két ikon, egy zöld telefont ábrázol, a másik pedig egy google-t. Rá lehet kattintani: és itt felsorol tfh 2 névjegyet, egyik Telefon, másik Google felirattal. Alul van egy Másik névjegy csatolása gomb.
Itt esetleg csak két névjegyet lehet egyesíteni, semmi mást?
Viszont akkor azt nem értem, hogy ennél a névjegynél mit jelent a "google", hiszen oda nincs felvéve és a contacts-ok között se találom PC-n. -
supercharley
tag
Sziasztok!
Akartam nézni az m1-en a vízilabda közvetítést, gondoltam feltelepítek valami live tv programot, és megnézem. Hát megdöbbentem, mert nem gondoltam hogy ilyen kevés van ezekből. Próbáltam az SPB TV -t a Motorola Defy-men, meg egy Motorola Xoom tableten, de a kép nem megy, csak a hang,de az is akadozva. Van valakinek jól bevált on-line tv néző programja, amin magyar adók is vannak?
-
sssz
őstag
ez hol van neked?
esetleg arra gondolsz, amikor egy adott névjegynél a jobb felső sarokban van egy kis kapocs jel és arra bökve jön ki több lehetőség? Mert az csak azt jelenti hogy az adott névjegyet összekapcsolod egy másikkal. nekem ott feljön egyszer a telefonban lévő összes névjegy vagy választhatok a másik opcionál a facebookos kontaktjaim közül, hogy esetleg azok közül valamelyikhez akarom csatolni az adott névjegyet. -
Z0C!
őstag
ajánlom a MagicHour nevezetű fképező appot. rohadt sok "beállítás" van hozzá..
eszméletlen jó képeket csinál...
Megosztható a készült kép sok helyen (FlickR, Facebook, Twitter...) -
aggleány
addikt
Próbáld ki a GO Launchert is, az is nagyon szuper. Szintén van belőle EX végű változat is. Ha erős a telód, akkor érdemes megnézni a Regina Launchert, ez tök jó térbeli kockát tekerget a kijelzőn. Vannak olyanok, amiknek egyszerűbb a felülete, cserébe viszont nagyon gyorsak.
-
Mr X
veterán
-
sssz
őstag
-
válasz
orizsolt73 #13952 üzenetére
Valóban viszi a AVI-t is, most próbálgatom. Egyből két nagy hátrány a MoboPlayer szemben, hogy majdnem 23 MB a mérete, a MoboPlayer 1.1.139 csak 8 MB helyet foglal ill. ennek az alkalmazásnak van magyar verziója is.
Na majd kiderül, hogy melyik marad meg a továbbikaban. -
xnace
őstag
Sziasztok!
Nincs 24 órája, hogy visszaváltottam Androidra, és az a kérdésem, hogy szerintetek melyik a legjobb launcher? Most Launcher Pro van, de szívesen kipróbálnék mást is...
-
"Mobo Playerrel mi baj? Nálam nincs baja."
Melyik verziót használod, ill. milyen készülékkel?Még régebben letöltöttem az 1.2.145 verziót ill. hozzá való kiegészítőt is, de nekem is szarakodott a SE X8-on, arról nem is beszélve, hogy kétszer, akkor helyet foglal el a kodek csomaggal együtt, mint az 1.1.139 verzió.
Egyébként stefi68 magyarosította, itt: [link]
Visszatértem az 1.1.139 verzióhoz, nekem ez működik jól, és helytakarékosabb. -
ALI_G
veterán
Hello,
Szeretném lementeni a telefon könyvemből a contact-okat, majd vissza importálni.
2.3.3-as firmware-em van és van a telefonykönyvben import/export vcf-be. A gond ezzel, hogy amikor exportáltam SD kártyára, akkor az összes gmail-es névjegyemet is mentette.
Számomra csak a telefonszámmal rendelkező "real" contact-ok lennének érdekesek, hiszen a gmail-es fiókomban minden egyéb benne van.
Esetleg az is egy jó megoldás lenne számomra, hogy lehetne a Gmail fiókomba menteni az összes contact-ot (vcf helyett), majd onnan importálni később. -
Koga777
tag
válasz
Miamiquake #13934 üzenetére
Nem csilivili, de jó: Void Defence és Spira Defence (van fizetős verzió is belőlük). Tetszettek még: Guns'n'Glory, Grave Defense, Leave Devil Alone, Lord of Magic Free
-
Mr X
veterán
válasz
V8David #13940 üzenetére
ADW EX Laucher. Nem kell megváltoztatnod a homescreent, átszabhatod csak magát az app drawert is, gördítősre, lapozgatósra, 4D-re, ikonok laponkénti számát módosíthatod, satöbbi.
aggleány:
Nálam első indításnál fel is ajánlja a letöltését, dob is a marketre. A playerben beállításoknál be kell pipálni a szoftveres lejátszást Blade-en, különben nem indít el videót. Lehet ez a gond.
-
aggleány
addikt
-
V8David
tag
Üdv!
Tudtok valami programot javasolni az alkalmazás lista megváltoztatására? A Gingerbread-nek nem jön be ez a 3d-s, helypocsékolós nézete. Korábban LauncherPro-t használtam a Milestone-on, de most a homescreen-t nem akarom megváltoztatni.
Várom az ötleteket. -
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan lejátszó kellene nekem ami visz avit, de nem bugos mint a Mobo Player. Mit ajánaltok? ZTE Blade telóra kellene ha ez számít.
krypton
-
Mr X
veterán
válasz
Miamiquake #13934 üzenetére
Csomagot nem tudok, de nekem a Medieval Castle Defense tetszett. Viszont akkor én is csatlakozom hozzád és várok egy ilyen listát.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Tudtok nekem egy top 10 Tower Defense csomagot mondani.
Myht defense és Fieldrunners HD nagyon bejött eddig de kéne más is.Köszi
-
rjg
őstag
válasz
Viper26 #13771 üzenetére
Financisto, egy éve használom, elégedetten.
(#13871) porse
A Maps Brut nem volt offline, "csak" arra volt jó, hogy azokban az országokban is használhasd navigációra a Maps-et, ahol hivatalosan nincs erre lehetőség; de ettől még kellett hozzá az adatkapcsolat. Lehet, hogy ez az utolsó frissítéssel változott, de nem hiszem, mert az útvonal tervezés tudtommal a G szerverein történik, nem a telefonon, mint egy offline navinál. A kérdésedet nem egészen értem. De ha rendszeralkalmazásként akarod használni (akkor másold) vagy eltávolítani akarod (akkor töröld) a Root Explorerrel a System/app mappába/mappából. -
Mr X
veterán
-
dokee78
félisten
Valaki írhatna egy appot a mobilaréna fórumhoz.
-
aggleány
addikt
Nekem magától csinálta.
Azért át kellene nézni mindenhol a beállításokat, és a szinkronizálást automatára tenni. Esetleg megpróbálhatnád azt, ha máshogy nem megy, hogy leszeded a Jortét, és utána visszateszed, viszont így elveszik az, amit át akarsz tenni a Google naptárba.
-
hodostamas
addikt
válasz
elfelejtette #13915 üzenetére
na akkor nálad valami írtózatos nagy gondok vannak, mert alapból az üzenetkezelő progit lehet hogy bezárja, de a hozzá kapcsolódó service-t sosem.
amúgy a v845-nél 1-2 romban sajnos megvan ez az sms-es gond, én is találkoztam vele egyszer még régen.
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Idézem egy barátomat:
"Gépről ráraktam 2 képet a telóra, lecsatlakoztattam ahogy szokás, aztán próbáltam a Galleryt nyitni (hogy berakjam az új képet háttérnek). kb 2 perc töltés után - miközbe dobálta össze vissza a mappák sorrendjét - betöltött, de a képek kb 2/3-a hiányzott. minden mappából, főképp a régebbi képek, de az újonnan csináltak/rárakottak közül is random nem voltak meg. próbáltam újraindítással, nem változott, még mindig csak annyi kép volt, aztán csatlakoztattam a géphez, de ott is csak ennyit mutatott. és azóta is csak ennyit látok. mitől van ez, mit kéne tennem?" Acer Liquid 2.2
Köszi! -
Mr X
veterán
válasz
elfelejtette #13915 üzenetére
A folyton beragadó appot nem használom többet. De ha elolvasod a következő hsz-em, leírtam, hogy használni szoktam én is task managert, csak nem állítok be automatikus kill-t.
-
elfelejtette
veterán
Úgy szeretem, mikor ilyen linkekkel dobálóznak az okosok. Akik ezt állítják, azoknak biztosan olyan telefonjuk van, amire van hibátlanul működő 2.3-as android. Én is mikor felraktam a Voda845-re a 2.3.3-at, akkor örömmel vettem észre, hogy nem akar állandóan minden program bemászni a memóriába, amit kilövök, azt nem látom viszont a következő indításig. Viszont a rettenetes kalibráció miatt kénytelen voltam visszarakni a régi jól bevált 2.1-et. Azzal pedig újra elkezdődött a balhé, a Navitel folyton berakta magát a memóriába, és mivel már több program is ott tanyázott, emiatt állandóan pont az Üzenetkezelést állította le a rendszer. Emiatt rendszeresen előfordult, hogy csak órákkal később kaptam meg az SMS-eket, amit az asszony küldött, természetesen sürgős választ várva. Na ezért kell használni task killert...
-
sssz
őstag
válasz
baandii #13911 üzenetére
bökj rá a marketen, ekkor elkéri a kártyaszámodat, add meg és nyomj ok-t. letölti, telepíti és innentől kezddve van 15 perced hogy eldöntsd megtartod vagy mégse tetszik az alkalmazás. ha nem tetszik akkor menj rá a market my apps-ben a progira és nyomj rá a refund-ra. akkor visszakapod a pénzed.
ennyi, nem bonyolult
-
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Szoftverfrissítés után meg kell venni újra az alkalmazásokat?
-
baandii
senior tag
sajnos így sincs meg minden névjegy
de már rájöttem hogy azokat nem szinkronizálja amikhez nincs google társítva (csak facebook meg facebook a htc sense számára)
a telefon htc desire s
esetleg van vkinek vmi ötlete hogy azokhoz a névjegyekhez amikhez nincs google társítva hogy lehetne megoldani??a segítőknek előre is nagy köszönet!!
-
Canonfan
senior tag
Mr X, sssz:
Köszi a válaszotokat!Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy a sima ADW és az ADW EX között mi a különbség amúgy, csak a widgetek, vagy működési is?
-
ArchElf
addikt
Default mail kliensbe be lehet állítani, hogy válasz esetén ne az legyen a Subject előtt, hogy "Válasz", hanem ha van már egy RE: akkor semmit ne csűrjön elé (illetve, ha nincs, akkor csak egy RE legyen)? Borzasztóan idegesítő...
Ja, FW-re ugyanez...AE
-
aggleány
addikt
válasz
Narancs #13900 üzenetére
Csak a hívásidőbe számolja bele, ha beállítottad, hogy mennyibe kerül egy perc, és figyeled a számlálót, mielőtt és miután hívtad az ingyenes számot, azt fogod látni, hogy csak a percek pörögtek, az fizetendő díj maradt.
Legalábbis nekem így van
Én vennék egy átlagot, illetve az átlagosnál kicsit magasabb átalányt, és már meg is van oldva a dolog. Na jó, nem tökéletes, de egy kb. értéket megmutatni teljesen jó.
-
Haart
addikt
Tudtok mondani valami jó digitális óra widgetet amit kirakhatok a főképernyőre?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest