- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Nordik
őstag
A Swiftkey X pedig mintha magát kalibrálná. Van benne egy ilyen statisztika szerű, ahol meg lehet nézni, hogy az adott billentyűket kb. hol érintem meg és ehhez igazítja a gépelési stílusom.
Nekem eddig jobban bejön mint a Smart Keyboard, egyszerűbbek a beállításai, nem szeretem ha egy programba ezer féle beállítás van.
-
Nordik
őstag
Tudtok ajanlani valamilyen jo billentyuzet programot? Olyanra lenne szuksegem ami egyszeru, tehat nem kell nekem szotar stb. vagy konnyen kikapcsolhato legyenek ezek a funkciok. A lenyeg, hogy pontos legyen, kicsi legyen a melleutesek szama.
-
Nordik
őstag
Az Opera Mini és az Opera Mini next web browser között mi a különbség?
Úgy néz ki, hogy a verziószámok egyeznek. A next esetleg valamilyen teszt verzió volt és majd leveszik a Google Playről? Mert ahogy nézem a sima Mini is megkapta ma a frissítéseket.
-
Nordik
őstag
Milyen appal vagy melyik bongeszovel tudok a kulonbozo fajlmegoszto oldalakrol normalisan letolteni? Nagyon sokszor el se kezdi vagy csak toredeket tolti le a tartalomnak...
-
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #30481 üzenetére
Mobilnetem termeszetesen van, korlatlan.
Csak azt nem szeretnem, hogy egyeb rejtett koltsegek felszamolasra keruljenek... -
Nordik
őstag
A Google Talk ingyenes telefonrol? Csak "chatelesre" lenne hasznalva...
-
Nordik
őstag
A Google Talk automatikusan bejelentkezik élő netkapcsolatkor ha bekapcsolom a telefont?
Esetleg ha mégsem, akkor a chat-es üzeneteket hogyan kapom meg? E-mail formájában?
-
Nordik
őstag
Melyik az a program ami kiírja widgetbe a töltöttségi szintet, memóriát, hőmérsékletet stb. Olyan kellene ami jól néz ki.
Valamilyen képernyőképen láttam már, ilyen szélesebb volt átlátszó alappal.
-
Nordik
őstag
Az Opera Mini vagy a Mobile kíméli jobban az akksit? A gyári böngészővel nem nagyon vagyok kibékülve, igaz, hogy hihetetlenül jó csak még az 500 megás keretbe se nagyon férek bele és az akksit is nagyon zabálja.
A Mini egyébként annyira nem smooth, kicsit akadozik, pedig SGS2-en vagyok. Azért gondolom, hogy ez akksikimélőbb lehet, mivel külön szerverekről tölti le az adatokat, nem a teló szenved az oldalak "kirajzolásával". Van valakinek tapasztalata?
-
Nordik
őstag
Google Chrome beállítottam a könyvjelzők szinkronizálását, de a készüléken nem jelennek meg. A böngészőbe kellene lenniük gondolom. Kell még valamit beállítani, hogy működjön a dolog?
-
Nordik
őstag
Viber-t hogyan tudom ujra hasznalni, ha egyszer deaktivaltam egy telefonszamon? Azt hittem eloszor deaktivalni kell majd uninstallalni a programot. De most hogy ujratelepitettem nem enged ujraregisztralni. Mit tegyek?
-
Nordik
őstag
Aki használ Viber-t az mit tapasztal akksi fogyasztás terén? Nekem mintha miatta állandóan ébren lenne a telóm, előtte nem volt ilyen és az android rendszerre is kb. 35%-ot mutat. Ez soha nem volt ennyi.
-
Nordik
őstag
Létezik olyan program amivel képeket tudnék rejtetté tenni?
-
Nordik
őstag
válasz
Nordik #18128 üzenetére
Még arról nem tud valaki aki használja, hogy ugye Contacts-ba rámegyek valakire, hogy Free Message, váltunk néhány üzenetet, ezeket összesíti. Ha innen írom a további üzeneteket akkor se küldheti hálózaton keresztül, vagy mindig ugyanugy rá kell menni a kontaktok között a free message opcióra?
Úgy gondolom minden esetben az adatkapcsolaton keresztüli dolgokat veszi elsődlegesnek, a többit pedig kiírja ha mégsem így lenne. Mit gondoltok?
-
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #18127 üzenetére
Értem, köszönöm!
Barátnőmmel CsaládBaráttal ingyen beszélünk, de nem mindig megoldható a telefonhívás, ezért okoskodtuk ki ezt az SMS-es megoldást. Tudnánk beszélni más chat progival is, de ez annyira egyszerű, hogy észre se venni, hogy egy programról van szó.
Ahogy észrevettem, arra minden esetben figyelmeztet ha a szolgáltatót akarja használni akár hívásra, akár SMS-re.
-
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #18122 üzenetére
Értem a program lényegét, csak mivel telefonszámmal kell regelni, ezért kételkedem kicsit...
Meghát a sok ingyen hívás, "SMS" miatt gondoltam, hogy a szolgáltató korlátozhatja vagy felszámolhat valamit. Valahol nincs esetleg atombiztos leírás, tapasztalatok erről?
-
Nordik
őstag
A Viber nevű alkalmazás 100%, hogy ingyenes? Mind az SMS része, mind pedig a hívások?
Kicsit félek tőle, hogy esetleg nem így van vagy korlátozott ideig, korlátozott számban engedélyezi csak a hívásokat, sms-eket mivel tel.szám alapján regisztrálsz... -
Nordik
őstag
TeamViewer képes arra, hogy gépről a telefonra tudjak fájlokat másolni?
Ezt eddig úgy oldottam meg, hogy TeamViewer-ben mikor látom az asztali gépem, ott belemásolom a fájlokat a DropBox mappámba, ami ugye megjelenik mindenhol, így a telóról is eltudom érni és letölteni.
Valami közvetlenebb megoldás nincs erre?
-
Nordik
őstag
válasz
CoolBoy323 #13447 üzenetére
Közbe olvasgattam, hát szerintem nem támogatott az SGS2. Csak 4 készüléket támogat.
-
Nordik
őstag
SGS2-vel megoldható a Skype-on történő videótelefonálás?
-
Nordik
őstag
Kinek melyik időjárás szolgáltató vált be? AccuWeather, WeatherBug, Google Weather? Melyikük tudja a legpontosabb infókat?
-
Nordik
őstag
Keresek egy fájlkezelőt, ami könnyen használható, egyszerű és kezeli a legtöbb kiterjesztést, beleértve a tömörített fájlokat is, be illetve kitömörítést.
Próbálkoztam az Astroval, mivel elég sokan használják, de mintha nem kezelné a tömörített fájlokat, legalábbis elég rosszul. Jelenleg AndroZip-el próbálkozom, erről mit gondoltok? Vagy ajánlhattok mást is!
A másik problémám pedig az lenne, hogy leginkább a gyári böngészőt használom, viszont nem minden kiterjesztésű fájlt enged letölteni. Erre van valami alkalmazás/megoldás esetleg?
-
Nordik
őstag
Mit jelent az az opció 3G Watchdog-ba, hogy "Auto-reenable 3G when usage back under limit"?
Jól értelmezem, hogy visszakapcsolja a netet ha letelik az 1 hónapos limit? Persze ha idő előtt elfogyasztom a havi forgalmam és lekell lőnie... -
Nordik
őstag
Call Meter NG-vel ha kivetelek koze teszek egy szamot akkor a hivasidejet annak is szamolja? Nekem pont az lenne a lenyeg, hogy a hivasidoket ne szamolja. De ha jol ertelmezem a programot erre nincs lehetoseg.
-
Nordik
őstag
A Call Meter NG progiban betudom azt állítani, hogy egy bizonyos személlyel történő beszélgetéseket ne számoljon? Jelen esetben a barátnőmmel Családbarát kedvezménybe vagyunk és ha azt is hozzászámolná akkor nemfogom tudni hány percet beszéltem le a MediaMánia csomagomból.
-
Nordik
őstag
Nincs arra valamilyen megoldás, hogy a Martkertől leszedett programok alján-tetején stb. ne jelenjenek meg ilyen különféle Google hirdetések?
-
Nordik
őstag
A 3G Watchdog program számolja az EDGE-s adatokat is? Úgy veszem észre igen, de erősítsetek meg.
Esetleg jobb alternatíva van?
Illetve MSN-re kellene nekem valamilyen program, jelenleg Ebuddy-t használom. Szép, letisztult, egyszerű felülete van.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged