- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Velem ilyet nem csinált...csak olyat hogy két auto szundi után már hanggal nem ébresztett.
Ezért váltottam az Alarm Clock Xtreme Free-re.
pockos13!
Csinálsz az egyik képernyőn egy mappát és bepakolod oda az ikonokat. -
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Lehet olyat csinálni mint a szifonban hogy egy helyre lehet gyűjteni a játékokat ,és az alkalmazásokat?És onnan megnyitni őket?
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Android témákban még teljesen járatlan vagyok, ezért hozzátok fordulnék egy kérdéssel. Több helyen olvastam, hogy az androidos telóknak szokása, hogy elfelejt ébreszteni, hiába be van kapcsolva a készülék. Az lenne a kérdésem, hogy ha gyári alap rom van fenn, illetve semmilyen task killert nem használok és nincs széthekkelve a teló, akkor is előjön-e ez a bug néha vagy akkor minden oké. Lehet mondani, hogy vegyek ébresztőórát, de én már így szoktam meg, hogy telóra kelek, és nem szeretném falhoz vágni hirtelen, ha egyszer nem ébreszt időben
szerk.: bocs, ha esetleg lerágott csont, de nem követem igazán az androidos dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
zolikaDB #13291 üzenetére
A Gio = Samsung Galaxy Gio.
A HTC Desire-t csak ajánlani tudom, van benne fém is, és abszolút nem recseg-ropog sehol. A Sense felülettel tökéletesen kiszolgálja a gazdáját - mondom ezt én, aki más telókon főzött romok után kellemes felüdülésnek érzem ezt a vasat.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz
DemonDani #13290 üzenetére
Köszönöm.
Tkp nem nekem lenne a telefon, a pepecselés már nem nagyon hiányzik, illetve akinek lenne, az nem piszkálgatja. 3GS-em van nekem is, de az itt kint is 4-500€.
Nem kell stapatelefon, csak valami egyszerű, de nagyszerű, és nem használtan, ez fontos, továbbá szolgáltatós sem rossz, de független jobb lenne, mert nem lennék egy adott kínálatra korlátozva.
Mivel nem ismerem az Androidot, és az alattuk lévő hardware-felhozatalt, ezért kértem konkrét típus-ajánlatot.
Mi az a Gio?[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz
zolikaDB #13288 üzenetére
Nem jó topik!
T-Mobilenál Motorola Defy...
De Rootolni szinte kötelező, viszont vas van alatta, szóval best buy csak bizony kell vele pepecselni, de strapa telefon is, szóval tényleg hihetetlenül jó vétel amúgy, maga a cucc.
Szoftver szívás.
Ha ez nem jön be akkor Samsung Galaxy Ace vagy ha sok akkor Gio[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
Üdvözletem minden Android felhasználónak!
Nem biztos, hogy a legjobb topicban járok, de ti, mint felhasználók, gondolom sokféle készülékkel rendelkeztek.
És itt jönne a kérdésem:
melyik Androidos telefont ajánlanátok nekem olyan ~50-60e ft körüli áron? WIFI, viszonylag nagy és jó kijelző, gyors, akadásmentes működés és ne recsegjen-ropogjon az elsődleges feltételek.
Esetleg HTC Chacha, Salsa szóba jöhetne? Vagy valami bestbuy?[ Szerkesztve ]
-
pockos13
aktív tag
Már majdnem olyan a telefonom amilyennek szeretném.
-
gaborh
aktív tag
urak és hölgyek kis segítség kénne. adott egy galaxy tab 2.2 gyári fw fut rajta. fent volt a skype progi amit töröltem és most vissza raknám de folyamatosan azt írja ki hogy nincsen elég szabadhelyem. ami persze valotlan. esetleg van valakinek ötlete hogy miként tudom vissza rakni?
-
Luissimo
veterán
válasz
CoolBoy323 #13284 üzenetére
jajaja, régi, jólbevált aranyszabály :-)
"Ha sehogysem akar működni, olvasd el a user manualt" :-) -
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-ben gyárilag benne van ez a kettős óra: [link]. Hogy kell megoldani, hogy csak egy óra látszódjon?
-
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut #13276 üzenetére
bubble blast
-
canniball
nagyúr
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Melyik progival tudom beállítani pl. megfordításra elnémul a teló vagy egyéb hasonló opciókat ?
köszi
-
dekanov
tag
Sziasztok!
Létezik-e olyan app, amelyik képes a webkamera képét átvinni, monitorozni a telefonra?
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Tudnatok mondani nekem par szorakoztato "ketperces" jatekot? Olyenekre gondolok mint a Fruit Ninja, NinJump, Doodle Jump, Cut the Rope... lehet fizetos is, de 3 dollarnal ne legyen tobb. Tippeket elore is koszonom.
-
Narxis
nagyúr
Korábban ingyenes keyboardok között "kikiáltottam" a Go Keyboard-ot a legjobbnak, akkor most had ajánljak egy fizetőst: SwiftKey X
Nagyon durván tudja, hogy mit akarok írni(és nem csak szavakban hanem még az utána következő szóra is ajánl példákat), de emellett 2 féle írás módot is választhatunk + 3 féle nyelvet használhatunk egyszerre. Emellett érzékeli a gesztusokat, pl. ha ki akarjuk törölni az utolsó szót akkor jobbról-balra végig húzzuk(gyorsan is akár) az ujjunkat a billentyűzeten. Szerintem nem lenne rossz ötlet ezt a progit beépíteni az Android 4.0-ba.
-
maszi99
őstag
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Tudja valaki,hogy melyik progi kell hozzá,vagy hol kell beállítani galaxy 3-on,hogy telefonálás alatt ne kapcsoljon le a képernyő?Előre is köszi,ha valaki felvilágosít...
-
noxon
őstag
Hello!
Érdeklődnék, hogy melyik az a progi amivel a gépemen lévő filmeket a telefonnal meg lehet nyitni, lejátszani? -
V.Stryker
nagyúr
Nem tudja valaki,hogy nálam mi a gedvárért nem megy a lookout security? a honlapon hiába megyek arra,hogy csöngesse meg a telót, csak connectingnél ott szarakodik oszt semmi. Meddig kell várni?
Viszont küld sms-t , hogy csatlakozott vagy mi a franc. Az mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Letöltöttem ezt az óra appot: [link]. Hogy kell elindítani, hogy kikerüljön az indítóképernyőre?
-
zso73
veterán
Valaki tudja mi a neve annak a launchernek, témának, ahol középen egy részban átlátszó óra van ? Javarész fekete, és zöld háttérrel .
-
aggleány
addikt
válasz
zsolt19900 #13251 üzenetére
Kontaktok kirakására: Contact Widget.
-
SZATA
senior tag
válasz
cassius.clay #13248 üzenetére
Vagy vedd ki belőle a microSD-t, vagy kösd össze usb-n, mert a telefon nem látja a mappa tartalmát csak a PC.
-
zsolt19900
őstag
olyan progit tudtok mondani amivel lehet háttérkép váltós hetteret varázsolni?
és egy olyant amivel a telefonkontaktjaimat mint widget ki tudom tenni főképernyőre? -
DemonDani
addikt
Erre valakinek ötlet?
Nexus S az alany -
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-re a főmenüben és mindenhol máshol is világosabb hátteret és sötét betűket szeretnék. Ajánlani tudnátok ilyet letöltést? Kösz.
-
SZATA
senior tag
válasz
cassius.clay #13243 üzenetére
Én is így jártam mikor adb-vel akartam áthelyezni appokat SDre. A megoldás:
http://www.mobilarena.hu/tema/re_htc_desire_a_vagy_nem_titkos_targya/hsz_29072-29072.html
-
petipetya
nagyúr
válasz
cassius.clay #13243 üzenetére
Olyankor is ezt műveli, ha az egyik alkalmazást visszateszed a telefon memóriájára majd ott ráfrissítesz? Ha így működik, akkor utána visszateheted sd-re. Persze ez csak félmegoldás, de jobb nem jut eszembe.
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Lg Optimus 2x android 2.2.2 . A probléma az, hogy több, már a készüléken lévő marketről telepített alkalmazást nem hajlandó frissíteni az eszköz. ( Pl. Shaky tower). A jelenség a következő: letölti a frissítést, majd elkezdni telepíteni, ami végül nem sikerül és azt írja ki, hogy "couldn't install usb storage or sd card"
Nem értem mi a probléma, mert mikor a kérdéses alkalmazásokat feltepítettem,akkor is átraktam őket egyből SD kártyára APP2SD segítségével,tehát feltelepítéskor gond nélkül felmásztak az alkalmazások, a frisstéseket azonban nem lehet telepíteni.Tud valaki esetleg segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
aveos
tag
Sziasztok!
Ma reggel kíváncsiságból hát ha....., frissítettem a telefont (Motorola Software update) és elkezdte telepíteni a szoftvert, sajnos nem tudom mi az eljárás .....
- nem volt 100% az akku!
- vegyem ki a sim kártyát?
- meddig kell várni?
Most ez látszik a kijelzőn >SW Update, In progress... kb. 15 perce
Help! Help! Help!
Motorola Defy!!!!!!!!!!!
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
van kettő kis tabletünk (huawei s7 slim), és szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan játékokat, amivel össze lehet kötni a tableteket? bluetoothon vagy wifin keresztül egymással játszani.
-
sparks
senior tag
válasz
flash- #13201 üzenetére
Szia!
Az valami profilállítgató progi lenne? Arra én a LLAMA nevű appot használom. Szépen be lehet állítgatni a profilokat, hozzá lehet rendelni a mobilhálózathoz, így, ha otthon vagyok akkor mást csinál, mintha mondjuk az irodámban vagyok. Időzíteni is lehet. Pl. azt mondom, hogy tárgyaláson leszek 1 órát, akkor belövöm, hogy néma legyen 1 órán át, majd ezután visszaáll az alapra. Nagyon pöpec.
Ha nem ilyet keresel, akkor sorry. -
bigrock
addikt
Nem tudja valaki esetleg, hogy időközben jelent-e meg olyan hangtárcsázó app Android-ra, amihez nem kell mobilnet, vagy wifi?
-
válasz
helixP #13232 üzenetére
Most nézem a beállításokban. Naptár választás Jorte vagy a Google naptár. A Google naptárt összelehet szinkronizálni a teló saját naptárával is. A teló saját naptárát a MyPhoneExplorerrel is.
Már az előző hozzászólásomban is azt boncolgattam, hogy egy naptárt használj, ez a célszerű. Ha a Jorte nem tetszik, akkor ami bejön, de teljesen fölösleges egyszerre több naptárt párhuzamosan használni.
Én a Goole-t használom, ezt a Jorte is összetudja szinkronizálni, de így a készülék saját naptárában is ugyan az található. A Goole naptárt bármelyik PC-ről elérheted, ha van internet kapcsolat, sok oldalú, ingyen SMS értesítést is küldhetsz a telódra az eseményekről. Személyre szabhatod a hátteret stb. Ezt a naptárt tudod a Jortéval is szerkeszteni ill. használni.
Többet nem tudok segíteni. -
Bada Bing
tag
-
csontho
tag
Sűrgősen kellene segítség!!
X8 amra kellene olyan program vagy valami hogy videoklipp zenéjét lezárt képernyővel is tudjam hallgatni!!! pls -
VINIKOR
senior tag
Hogy lehet olyan hátteret választani Galaxy S-nél, ahol a háttér világos, vajszínű és a betűk sötétek?
-
Nova96
őstag
Üdv lenne egy kérdésem hogy állitsam be hogy csak go sms pro jelezzen ha sms-t kapok?Mert így soha nem tudod leokézni hogy jött sms go sms be igen de a simában nem.
Remélem érthetően fogalmaztam -
Cholard
tag
Hali!
A PC-men lévő filmeket szeretném megnézni a telómon wlan-on keresztül. Jelenleg, ha elindítom a lejátszást, akkor kiírja, hogy nem tudja streamelni, hanem át akarja másolni. win7 van fenn a gépen. Hogyan lehetne megoldani, hogy ne másolja át, vagy mit kell beállítani a streamhez?
-
Kakumix
senior tag
válasz
TazLeacher #13216 üzenetére
Ha net-en van a teló, akkor mire kézbe veszed, már rajta is lesz
-
TazLeacher
nagyúr
Ha a számítógépen a webes marketen rákattintok valamelyik programnál az install-ra, mi történik? Nincs nálam a teló, nem tudom kipróbálni.
-
válasz
Nova96 #13206 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy a Power AMP zenelejátszót ismered-e, de nálam ez vált be legjobban, tudásra is, és külsőre is.
Egy gond van vele, ha sajnálsz rá 991 Ft, akkor csak próba verziót tudsz használni, az meg kéthetente, kilövi magát, hogy vedd meg a teljes verziót. Innentől kezdve állandóan felugrik ez a panel, úgyhogy elég idegesítő, ha letörlöd és újra, telepíted a Marketről ugyan ez a helyzet.
De erre is van megoldás, a free letöltés után az Astroval készítesz egy mentést az alkalmazásról, majd ha lejárt a próba verzió, törlés és telepítés az Astro mentéséből.
Ha innen telepíted nem fog krákogni, és megint használhatod két hétig. A törlés és a telepítés nem tart tovább 3 percnél, de ezt csak akkor ajánlom, ha sajnálsz rá 991 Ft.
Lehet, hogy valakit sérteni fog, de mesze ez a legjobb zenelejátszó program Androidon.[ Szerkesztve ]
-
Fireman67
aktív tag
válasz
Skynet258 #13197 üzenetére
Skynet258
Én tegnap letöltöttem és azóta használom. Kicsit, első látásra talán bonyolultabb, de okosabb.
Még nem tudtam visszatesztelni, de ha jól értelmeztem van egy funkció, amivel le lehet tiltani a frissítéseket. Én ezt a GoogleMaps-al megtettem, mert utálom, csak a helyet foglalja.
Ha innentől a le dúrt frissítések nem töltődnek vissza, az kész haszon. -
TRob1
veterán
válasz
gyuszmó #13203 üzenetére
Próbálj olyat, ami nem csak dísznek van, hanem ér is vmit, mint pl. köpönyeg.
(Aki dizájnra megy --> Fancy. Aki hasznosságra --> köpönyeg)
(#13205) gyuszmó: De figyelmeztetlek, nem lesz olyan "szép", csak jó
(Egyébként netes előrejelzésnek is az egyik legjobbnak mondják a koponyeg.hu-t)
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Fancy weather most .Bp.28 c és esik az eső,na ennyit az időjárás progiról.
Van v.mi megbízhatóbb?
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Timeriffic nekem nem működik rendesen:
lenémiítom a telefont este 10 kor.
elinditom a timerifficet és beállitom hogy reggel 5:58 kor álljon vissza normál módba.
kilépek a timerifficből és a program autómatikusan egyből visszahangosítja a telefont.
pedig beállitottam hogy csak reggel tegye meg.valami alternatívát tudtok timerifficre?mindenki isteniti,nekem nem működik.
Aktív témák
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...