- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lall
veterán
válasz
negyedes #39653 üzenetére
Szintén zenész, HR után takarékos üzemmód kikapcsolva, így már elfogadható. Lehet pár töltés után teljesen beáll normál állapotra. Kiderül.
Való igaz a 8 kevesebbet evett, de ennyit még benyelek. Gondolom kisebb hibajavítások jönnek még, ahogyan a többi rendszernél is pl. hogy ne egyen ennyit a rendszer. Kezd a kis szívem elégedett lenni.
-
Partyface007
őstag
válasz
negyedes #39119 üzenetére
nekem is 8x-m van egy picit mintha jobban merülne 8.1-el de igazából ma pont nem mérvadó az összehasonlítás mert elég sokat telefonáltam és nyomkodtam a telefont....
másnál is bekapcsolódik a wifi magától?
este kikapcsoltam mind a wifi-t mind az adatforgalmat erre hajnalban hallom hogy jött e-mail megint kikapcsoltam de reggelre megint ment a wifi
másik kérdés hogy hol tudom engedélyezni és tiltani a battery saver-ben az egyes alkalmazásokat? valahol van rá lehetőség valahol nincs
konkrétan azt szeretném ha az e-mail szinkronizálna akkor is ha a battery saver be van kapcsolva
köszi előre is
-
Wyll
őstag
válasz
negyedes #30556 üzenetére
Épp a .pdf-ben leledző CV-met akartam csatolni, mikor belémhasított a felismerés, hogy ezt nem lehet.
Amúgy letöltöttem a SkyDrive alkalmazást is, gondoltam, azzal majd lesz egyfajta filerendszerem, igaz hogy felhőben lévő, de legalább lesz. Hát a nagy túrót. Bezzeg a képeket onnan is leszippantja.
Amúgy átküldtem bluetooth-on is telóra a pdf-et, hát az sem lett így se elérhető, bravó.
-
sinn
újonc
válasz
negyedes #29911 üzenetére
A megoldás ami nálam megoldotta a "nem indítható csevegés" problémát:
Hey Guys,
Try the following steps as it is mentioned below. Make sure the battery saver option is off before you try this.
1) Turn of Facebook Chat.
2) Set Chat status to Offline.
3) Go to Battery Saver option in settings.
4) Turn on Battery saver.
5) Go to Advanced Settings inside Battery Saver.
6) Tap on each of the three options there from bottom to top one after another.
7) Come back and turn off the Battery Saver.
8) Go back to messaging and turn on Facebook Chat.
9) Now set chat status to available. It should get connected.
Try these steps as it is mentioned. If still it fails, you can add a step between step 2 and step 3. This new step is nothing but switching your device off and then on. It should definitely work
@Microsoft, plz fix this bug ASAP. Its a problem with your Windows 8. This issue has nothing to do with NOKIA or Facebook.vagy magyarul:
1: Kikapcsolod a FB alapú chatet
2: Offline-ba teszed a Chatet
3: Beállításokban bekapcsolod a takarékos üzemmódot (ha be volt hagyd úgy) utána, ugyanott a speciális-ban a legutolsóra rákatt aztán a középsőre és végül a legfelsőre. Aztán kilépsz ebből és kikapcsolod a takarékos üzemmódot
4: Visszakapcsolod a FB alapú chatet
5: Online-ra állítod a chatet. -
zsamiatt
őstag
válasz
negyedes #29851 üzenetére
Pl az üzenet kezelő is be szokott ragadni. Sokáig resumingolni? olyan jó egy órát vártam és utána inkább reset...
De volt még más is ilyen szoftver is ami produkált hasonlókat. Most nem tudom megmondani neked fejből.Minek bezárni?
Egyrészt megszokásból, másrészt úgy látom az akkú időre is jótékony hatással van ha nincs megnyitva egy csomo program. Legalább is én ezt tapasztaltam a saját telefonomon. -
zsamiatt
őstag
válasz
negyedes #29842 üzenetére
ha elolvasod amit irtam szép dolog a vissza nyilazás de nem mindent lehet bezárni. Pl van ami egyszerűen beragad alkalmazás és most csak a resettel tudom eltávolítani. Én azt remélem, hogy ilyekor a kis piros X is kilővi a proceszt.
Egyébként meg kényelmi funkció. Ha meg van nyitva 8 alkalmazásod akkor ha vissza nyilat nyomogatod akor egyesével zárogatja be. Vagy válaszd ki mondjuk a 4. alkalmazást majd nyomj rá megint a vissza nyilra, plusz a start screen gombra. Akkor melyik az egyszerűbb? Kicsit gondolkodjál lépésekben. És ne azzal érvelj, hogy neked, úgy is csak egy van megnyitva. És ha 70 % embernek 8 van átlagban?
-
válasz
negyedes #29581 üzenetére
Kérdezett valamit, én pedig válaszoltam. Nem a legszarabb módot adtam meg neki, hanem egy választ a kérdésére. Nem kell rögtön megkövezni, mert előástam valamit, ami nem a legújabb.
Valami hasonló, csak én feldobom a szerintem értelmes lehetőséget, ami valószínűleg inkább egy használt régebbi üzleti, a saját példámból kiindulva, aztán a döntés már az ő dolga, nem az én problémám. Ha megveszi helyette az acer alsót, akkor legyen vele boldog.
-
válasz
negyedes #29574 üzenetére
A fejlesztő nem user?
(#29576) Oppenheimer
Kérdezte, hogy van-e fejlesztési lehetőség w7-re, én pedig írtam neki, hogy persze, van. Nem mondtam, hogy használja, nem mondta, hogy célja a minél nagyobb tömeg elérése. Elég sok speciális eset jut eszembe, amikor a 7.8-as környezet is megfelelő.
Az én esetemben pedig teljesen mindegy, mert az általam fejlesztett alkalmazás központi eleme egy adatbázis lesz, az pedig használható a wp8-ra írt alkalmazásban is -
válasz
negyedes #26249 üzenetére
(#26250) szoporiz Köszi, erre én is gondoltam, hogy nagyon ráérős lesz a bevezetése, de így akkor ezek szerint tényleg ráérek
(#26248) mbale Említettem, hogy a l720 a másik verzió, de ha olyan kedvem lesz, meg anyagilag is úgy állok, lehet, hogy megveszek egy l800-at, mert tetszik
(#26249) negyedes
Lazán, a sírás fele engem nem érintene, a másik fele meg nem zavarna
A mostani 610el sincs sok bajom, csak a 800 kinézetre jobban tetszik -
NGA
addikt
válasz
negyedes #20144 üzenetére
Nem értem miről beszélsz, ne haragudj.
1. Minden mellékletet tökéletesen letölt.
2. Az Office soha nem kezelte a PDF-et, ahhoz le kell tölteni a képemen látható valamelyik programot.Ha neked nem megy, törölt a postafiokot, majd rakd fel ujra.
Még1: Küld el az én emailomra (képen látható) a pdf-et, én megnézem, csinálok róla képernyőképet.
-
NGA
addikt
válasz
negyedes #20138 üzenetére
Tényleg nem értem:
1. elküldöm a pdf-et magamnak emailban
2. telefonon belépek a mailba
3. ott az email, mutatja a mellékletet gemkapoccsal
4. rábökök a mellékletre, elkezdi letölteni. A gemkapocs átváltozik nagyitos doc ikonná
5. rábökök a mellékletre ismét, és ezt dobja fel:
6. majd betölti a pdf-et -
pushalias
addikt
válasz
negyedes #20126 üzenetére
Az volt a feladat, hogy a beérkező PDF-et küldjem tovább.
Még szerencse, hogy a telefonra letöltött PDF-et valóban nem lehet csatolni (külön appal SkyDrive-ról bármit lehet), mert akkor jönne az, hogy oké, de küldés közben az egyik kezemet tegyem a hátam mögé, a másikkal tartsak egy traktort, és közben énekeljek ófelnémet balladákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest