Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidricha

    senior tag

    válasz kelzsoca #8275 üzenetére

    GPS téma.

    Szerintem egy adott hw vagy minden ROM-mal és (szinte) minden beállítással normálisan működik, vagy tartósan semmit nem tehetsz az érdekében.

    Egy darabig tök jól megy, mintha lehetne okosítani is a config hangolásával, aztán ugyanazzal a config-gal 12 óra múlva tetszhalott.

    Nekem pl. ma reggel még a villogó buborék sem jött be a status sorba, amikor a GPS-t használni akarta valami app. GPS ki/bekapcsolás néha változtat a helyzeten, most nem, Újra kellett indítani az egészet, utána a szokásos: első fix pár perc, utána (egy darabig) mp-ek kérdése, majd pár óra után visszatérés a több perceshez, vagy a reménytelenhez (ilyen ma nem volt, ilyenkor minden hold látszik, még sincs fix).

    Ja igen: mondjuk kinn vagyok a pusztában, van vagy 11 holdam,a legjobbak közel, vagy pont 40dB SNR-rel. Letakarom a szabad kezemmel a telefont, pontosabban fölé teszem, hogy azért lássam a kijelzőt, és majdnem az összes jel a felére esik vissza! Nem kicsit lesz kisebb, hanem szinte eltűnik. Szerintem ez sem normális, bár a Blade-en (mivel működött) sosem kísérleteztem ilyesmivel! Viszont érdekelne, hogy akinek jó a GPS, annál is ez a helyzet?!

    Ha van valaki Szegeden, akinek jó a GPS, és hajlandó lenne egy személyes összevetésre, privátban megkereshetne! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák