- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelzsoca #8275 üzenetére
GPS téma.
Szerintem egy adott hw vagy minden ROM-mal és (szinte) minden beállítással normálisan működik, vagy tartósan semmit nem tehetsz az érdekében.
Egy darabig tök jól megy, mintha lehetne okosítani is a config hangolásával, aztán ugyanazzal a config-gal 12 óra múlva tetszhalott.
Nekem pl. ma reggel még a villogó buborék sem jött be a status sorba, amikor a GPS-t használni akarta valami app. GPS ki/bekapcsolás néha változtat a helyzeten, most nem, Újra kellett indítani az egészet, utána a szokásos: első fix pár perc, utána (egy darabig) mp-ek kérdése, majd pár óra után visszatérés a több perceshez, vagy a reménytelenhez (ilyen ma nem volt, ilyenkor minden hold látszik, még sincs fix).
Ja igen: mondjuk kinn vagyok a pusztában, van vagy 11 holdam,a legjobbak közel, vagy pont 40dB SNR-rel. Letakarom a szabad kezemmel a telefont, pontosabban fölé teszem, hogy azért lássam a kijelzőt, és majdnem az összes jel a felére esik vissza! Nem kicsit lesz kisebb, hanem szinte eltűnik. Szerintem ez sem normális, bár a Blade-en (mivel működött) sosem kísérleteztem ilyesmivel! Viszont érdekelne, hogy akinek jó a GPS, annál is ez a helyzet?!
Ha van valaki Szegeden, akinek jó a GPS, és hajlandó lenne egy személyes összevetésre, privátban megkereshetne! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged