- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android dual SIM okostelefonok
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
Sziasztok!
- voltam a t-nél; amilyen mákom volt a szervizes kezében kifagyott a touch, szétkapta, aksi ki-be, bekapcsolta, azt mondta:csere
; csak nincs készülékük polcon; talán holnap, de felhív, hogy mikor menjek be; az adatkábelt is cseréli
- viszont, mondott valamit, amit eddig (azt hiszem) figyelmen kívül hagytunk; mégpedig a sim-kártya
- azt mondta (nem tudom van-e valós alapja), hogy a régi sim-kártya miatt is előfordulhat a képernyő kifagyása; mindegy, mert díjmentesen azt is cserélnék.- járjunk a végére, ennek a sim-mizériának és szedjük össze, hogy van-e összefüggés; kérnék mindenkit - akinek kifagy a képernyője -, hogy írja már le, hogy mennyi idős, vagy mikor gyártott sim-kártyával használja.
- a gyártást a sim-kártyán lévő kód első két számjegye tartalmazza(legalábbis nekem még ilyen)- az enyém 1989.
Tigryss76: van valami típusa is?, kellene nekem is egy hasonló, vagy szilikon(is)
- úgy néz ki, hogy cserélik a telefont, így ha rendel valaki fóliát, beszállnék én is, csak szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest