Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
linker92
csendes tag
Eszméletlen.. akárhányszor felnézek ide (2-3naponta azért megteszem) mert nagyon szeretem ezt a telefont. és igen fagyott nekem is, lehet lila de LESZ@ROM
nem hiszem el, akinek nem tetszik, rinya helyett menjen el adja el, vegyen másikat.. boldogabb lennék ha hibák helyett inkább az menne hogy "hu de fasza progit találtam, de fasza stb...) nem kell ez már.. nagyon rég ota ez megy, hogy mások által kedvelt telefont lehuzzák, és sok uj vásárlót elgondolkodtatnak.. átlag felhasználónak tökéletes.. csak sajna sok a "különleges" felhasználó akiknek tökéletes kell, a kis tökéletes életükbe 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem hiszem el, akinek nem tetszik, rinya helyett menjen el adja el, vegyen másikat.. boldogabb lennék ha hibák helyett inkább az menne hogy "hu de fasza progit találtam, de fasza stb...) nem kell ez már.. nagyon rég ota ez megy, hogy mások által kedvelt telefont lehuzzák, és sok uj vásárlót elgondolkodtatnak.. átlag felhasználónak tökéletes.. csak sajna sok a "különleges" felhasználó akiknek tökéletes kell, a kis tökéletes életükbe