Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mateo91

tag

válasz Keeperv85 #14876 üzenetére

no én is kivettem a ma beletett "tömést" ráztam mint a hülye gyerek de nem kapcsolt ki... akkor vmi más lesz gondolom de pl ma nem produkált kikapcsolást

• GvFh

csendes tag

Egy próbát tegyél meg a kedvemért, ha már a tiéd kitömött példány. Vedd ki kicsit a tömést és bekapcsolva izomból rázd meg!

Nekem is van elméletem a dologról... Én voltam a második a fórumon, aki megcsinálta a papírdarabkás kitámasztást (még januárban). Előtte nekem is naponta 4-5-ször kikapcsolt, többször bekapcsolás közben, meg PIN kód kéréskor. Kitámasztás után egy hónapig semmi probléma, majd kétszer kikapcsolt. Ekkor papírt cseréltem. Azóta (ca. 3 hónap) semmi gáz... Mostanában az uptime rekordra gyúrok. Most épp 820 óra... :)

Sztem valami nyák hiba lehet, vagy minimális smd forrasztási, esetleg a nyák rétegek közötti átvezetés, amit a papír általi feszítés orvosol. Természetesen nem az akksi csatlakozók nem érintkeznek, hisz 2-3 mm-t nyom be rajtuk az akku, amikor berakjuk. Vagy ez a kis rugós érintkező túloldala mégsem érintkezik a papír nélkül ezen problémás daraboknál...

Screen lock fagyásra is van agymenésem. Itthon, és az irodában is csak mac adress szűrés van a routeren, titkosítás nincs. Sosem fagyott még. Két hete tanfolyamon voltam Bp országban, volt free wifi a tanfolyamszervezőnél, ki volt írva a tanteremben a jelszó. Néha unalmamban neteztem, nem kapcsoltam ki a wifi-t. És egyszer le is fagyott. Legalább 6-8 ssid-t láttam, akár a sok router is zavarhatja a GXiN-t... Akinek gyakran fagy, milyen titkosítást használ, illetve sok hálózat van-e a körzetében?

És egy harmadik, ami még felmerült nálam hibaként (más még nem jelezte). Telefonáláskor, ha bejön egy újabb hívás, hallom a hangot, hogy hívnak. Nem váltok át, majd visszahívom. Ha az illető megunja a kicsöngést, és leteszi, rendre el szokta dobni az aktuális hívást is. Akinek dobált már hívást, nem hívásvárakoztatáskor jött ez elő? (Ez még B.04, lusta voltam eddig upgrade-elni.)

• 89BDave89

tag

Pont ma jártam úgy hogy mérgemben ledobtam az ágyba és kikapcsolt. De amúgy amikor nagyon kikapcsolgatott (bekapcsolni se tudtam mert pin kódnál kikapcsolt) akkor meg se mozdítottam. Szóval nem tudom... szvsz ha nagyon nagy ütést kap, lehetséges hogy attól kapcsol ki, de tuti van valami geb@sz ami nem ezzel függ össze, nem az akksival, és állandó kikapcsolódást okoz egyes készülékeknél. Amúgy amikor nekem előjön ez a kikapcsolgatás, kiveszem az aksit, és megjavul 1 hónapra, aztán megint előjön, és kiveszem az akksit, vissza, és megjavul. Bevált módszer, még ezt is elnézem a telefonnak.

Új hozzászólás Aktív témák