- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
ha cseréltetni akarom a telomat, akkor csak olyan téébe menjek, ahol szerviz nyitva van, vagy ez az üzlet részhez tartozik?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok valaki pls mondjon olyan ingyenes autós versenyzős játékot jó grafikával ami elfut a mobilon (GXI) kb olyant mind az NFS játékok.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Coolmat
őstag
válasz
sittes79 #12595 üzenetére
Szia!
Erre a bugra már én is felfigyeltem nextv2-nél, ha leválasztod majd visszamountolod az SD kártyát vagy újraindítod a telót, akkor már látni fogja az újonnan felmásolt fájlokat. Ezt elkerülendő inkább maradok az MTP módnál, még ha kicsit idegesítő is a sima windows intézőt használni...
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
SD kártyát csatlakoztattam mass storage-ként és pc-én total commanderrel másolgattam, hoztam létr könyvtárat stb., miután lehúztam a kábelt, nem láttam telóval a másolt fájlokat!?
Mitől lehet ez?
Köszi
-
w333
félisten
Jön az új Google Play Store 4.0 : Link
-
kfz81
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek megy a Trial Xtreme 3 játék? Mert nálam elindul, de utána ki is lép! És ha valakinek elindul és működik akkor leírná hogy hogyan sikerült rábírni a telóra hogy fusson rajta!
-
heidricha
őstag
válasz
snyper990 #12582 üzenetére
Sztem tényleg jó a 3m. Kevesen használják az ára miatt, és tényleg nehéz feltenni. Viszont mosható, csak folyékony szappanmentes anyaggal tisztitsd. Nem kicsit probléma a száritás sem sajnos... pedig maga a folia jó. A Blade-en 2.5 éve karcmentes, de még a Pulse minin is az első van, pedig az pálcikás érintő!
-
bubi92
őstag
na új probléma
olyan mintha por ment volna a kijelző és a burkolat közé, mert ha megnyomom valahol az érintő panelt, akkor elkezd színeződni...
-
snyper990
őstag
vettem rá egy vikuti dqc160 típusú fóliát. ([link])
ez egy rakás szar. először sikerült pormentesen felrakni, csak annyira precízre akarták csinálni, hogy akárhogy igazgattam, 2-3 sarkán mindig "felült", levegő volt alatta. aztán visszaraktam arra a fóliára, amin gyárilag volt, és óvatosan lejjebb vágtam belőle, így legalább felfeküdne, ha az igazgatás alatt nem ment volna alá a széleinél egy pár szösz, így tele van a széle buborékkal... nem tudjátok, le lehet szedni és meg lehet mosni? vagy már menthetetlen?
ja, egyébként gyűjti az ujjlenyomatot elég durván, és elég nehéz róla letörölni...
már bánom, hogy nem a gyári fóliát hagytam rajta, az alatt csak egy szösz volt...
és 2700 forintba került... -
Gasston
csendes tag
Arra esetleg van valakinek ötlete, hogy lehet megszünteti/letiltani a google play reklámait, amit rögtön behoz (mikor mennyit 2-4) mikor a GXI nethez jut?
-
TBG
senior tag
Jó a gyári rom. Sok szutyok van benne, de roottal irtható.
-
Ed3r_X_
nagyúr
UOT Kitchen-el készített dolgok működnének a CWM recovery alól? Nem merem kipróbálni, mielőtt még tégla lesz egy egyszerű módosításból
-
kelekyle
őstag
Ma használni akartam a GPSt... Nyílt terep 10percig sem talált jelet. Mobilnet aktív volt, Viberen jöttek az üzenetek.... WTF?! Egy hónapja 5 másodperc alatt talált jelet.
-
TBG
senior tag
Szerintem egyre jobb lesz a ZTE. Nyilvánvalóan azok a gyártók, akik sokkal régebb óta vannak a placcon, ezeket az apró?! problémákat már rég kifejelték...ráadásul ne felejtsük el, hogy halmozottan hátrányos a helyzet, mert egy tök új architektúrával jelentkeztek....
Szóval, nekem egyre inkább szimpi ez a ZTE...és az ár sem utolsó szempont...
-
w333
félisten
Hát reméljük hogy Play áruházban elérhető lesz
mert ha csak az új frissítésekben lesz benne mint pl. Jelly Bean 4.2.2 -ben akkor már most gyorsan felejtsük el ...
-
w333
félisten
Ilyen lesz az új Gtalk vagyis "Babble" : Link
-
w333
félisten
válasz
andyTM #12555 üzenetére
A ZTE-vel vagyis maga a hardver-el nincs gond ... azon kívül hogy picit porosodik az előlapi kamera, viszont a rom egy nagy rakás sz.r, nem is értem hogy mit akarnak
pl. nem adnak ki új frissítés a hibákra, és a forráskódot sem, de van egy olyan érzésem hogy aki megvette a Grand X IN-t az viszont már soha többé nem fog ZTE készüléket vásárolni még a nevét is messzire elfogja kerülni !!!
-
andyTM
őstag
válasz
szaszii #12553 üzenetére
- ez a telefon szoftveres/hardveres hibáira nem "magyarázat", tudom, hogy csak bemásoltad, de ettől még nem kell a Grand X In tulajoknak elfogadniuk.
- azért, mert egy SONY-nak is vannak hibái, attól még lehet egy ZTE is jó; de valljuk be őszintén, hogy ezzel a telefonnal "kicsit" mellélőtt a ZTE. -
Tigryss76
tag
válasz
k_imre #12545 üzenetére
Üdvözlet!
Nos hát akkor nem lettünk okosabbak, tekintettel arra, hogy én B04 gyári szoftvert használok, és a Reboot sincs meg, hogy az meg mi ...
Mindenesetre kellemetlen.
Valamint ha belépek a wifi menübe, hajlamos kérni azt a jelszót, amelyik wifi hálózaton éppen vagyok.
Persze ha nem írom be, és kilépek, akkor már hipp-hopp, nincs is wifi kapcsolatom.
Remek.
Mindezek mellett egy igen kellemes kis készülék ez továbbra is.Minden jót!
T
-
szaszii
tag
Csak lássátok, hogy egy 170 ezres telefonnál sem minden megy klappul:
" A legfrissebb beszámolók szerint az olcsónak nem nevezhető Xperia Z sem mentes a szoftveres hibáktól, egészen pontosan néha önmagától kikapcsol, melyen olykor a töltőre való csatlakoztatás és a hidegindítás sem segít. A Sony nemrég hivatalosan is elismerte a probléma létezését, melyre rövidesen elkészül a gyógyír is egy szoftverfrissítés képében." -
tonyqa23
senior tag
Írjátok ezeket a fájlduplikálásokat... Az miért van, hogy a telefonon minden ok, viszont nekem a kamera által készített képeket, amiket rögtön Dropboxba feltölt, azokat duplázza meg. Viszont nem mindet... :-\
-
feelurself
aktív tag
Nálam mostanában az b.ssza ki a biztosítékot, hogy a kijelző valami eszméletlen gagyin reagál az érintésre. Böngészésnél pl ha zoomolok olyanokat ugrál, hogy valami iszonyat. 1 hete még nem csinálta ezt..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #12547 üzenetére
Nekem úgy rá van gyógyulva a gyári, hogy ma megkérdeztem anyámtól miért szedte le... Azt mondja: "csak megtöröltem..." >>
-
callmeakos
veterán
Mi a tapasztalatotok a téren, hogy mennyire karcolódik a kijelző? Én most szedtem le a tokhoz kapott fóliát, mert idegesített már hogy teljesen fakó lett a matt fóliától....
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
curtis2 #12542 üzenetére
Figyelj
-Vettem egy Advance-t
-Abból a 768 RAM-ból, Task Killer után is max. 300 szabad volt, itt van vagy 600
-Sokat játszottam rajta, a Six Guns pl. játszhatatlanul akadt rajta, és nem voltam megelégedve a 3D-s teljesítményével sem annyira. Az a Mali 400MP1 egymagában nem túl combos.
-Ennek nagyobb a kijelzője, jobb a felbontása, nem ég be a kijelzője, igaz nem AMOLED, de így is nagyon szép szerintem.
-Kamera FULL HD-t vesz fel, az csak sima HD-t, fényképező részét még nem nagyon nézegettem, nincs hasonlítási alapom.
-A Samsung sz*rakodott nekem állandóan a KIES-el, amúgy se szerettem túlságosan.
-Játszani sokkal jobb ezen, és a többi feladatot is jobban ellátja
-Ami még jobb a ZTE-n. A Samsungnak volt beépített 4GB memóriája. Oda mentette a játékokat, root nélkül nem is tudtad felcserélni a belső tárhelyet az SD kártyára. Itt nekem hozzá se kellett nyúlnom, egyből tudta hova töltse a játékok data fájljait, stb.Samsungnál meg sz*rakodni kell/kellett vele.
Én nem bántam meg hogy lecseréltem, főleg úgy hogy még nyertem is rajta kb. 5k-t. Az ment a malacperselybe
-
TBG
senior tag
Nekem csak a Gorilla Glass hiányzik "belőle". A fólia az ördög találmánya
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12538 üzenetére
Még ha leosztjuk, a kb. 60Mflops-ot, az 1600Mhz-es órajellel, és beszorozzuk a 2000Mhz-el, még így is jóval kevesebb jön ki (75). De komolyan nem bírom elképzelni mi a fenében térhet el, mikor szinte majdnem megegyezik. Na annyira nemlényeg, jó a telefon így is, imádom amióta megvan. S Advance után azt mondom sokkal jobb
Ám épp ma gondolkoztam el azon, hogy van a telefonnak némi Nexus S/Nexus beütése. Lehet nekem ártott meg ma valami, de hasonlóságot véltem felfedezni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #12537 üzenetére
Nem túl sok lehet, mert gyakorlatilag átjárható a két board között az út, de őszintén: fogalmam nincs melyikben mi van részletesebben. Nem tartom kizárhatónak, hogy az órajel ekkorát dobna rajta, mert végülis a HT miatt majdnem dupla ugye. Tehát nagyon kisarkítva van 800Mhz tartalék benne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12535 üzenetére
Ám mindig is meg szerettem volna kérdezni: Mi a különbség a Razr i-ben levő processzor és az ebben levő között? Azt tudom hogy magasabb órajel (de szerintem nem ez miatt), de a cache is ugyanannyi, mégis a Linpack tesztben odaver ennek plusz 60 Mflopsot. És nem hiszem hogy csak ennyi lenne a különbség.
-
boxos23
aktív tag
Valamikor lehet ebben a telóban is húzni azt a kis intel cpu-t?
-
TBG
senior tag
válasz
Keeperv85 #12530 üzenetére
Nem is fogsz semmit kapni. Hiszen sosem segítettél itt senkinek, sosem tudtál érdemben hozzászólni és még vicces csákó sem vagy
Menj már a pichába...Te is qrva sokat teszel a közösségért és azért, hogy ne basszuk a falhoz a telefonunkat
Természetesen max. respect az említett kollégának is
Ahogy nézem, híg fosból képes aranyvárat építeni
-
Keeperv85
nagyúr
Mielőtt valaki eltámadna, mint anno, itt és most szeretném megjegyezni, hogy teljes egészében az úriember munkájáról van szó, amihez nekem az égvilágon semmi közöm azon kívül, hogy esetleg valami hülyeséget ugatok hozzá néha. Ugyanis volt már rá utalás nem egyszer, hogy mi kihasználva más munkáját magunkat fényezzük, vagy direkt úgy állítjuk be, mintha mi csináltuk volna. Úgyhogy én ettől már most elhatárolódom. Ha sikerül valamit segítenem, természetesen nem fogom magamban tartani, de ez NEM az én érdemem!
Én még eddig más segítsége és munkássága után nem felejtettem el feltüntetni, hogy érdemeben köszönhetem neki/nekik is, ha kész lett valami, ellenben néha kapom az ívet rendesen...
-
Tigryss76
tag
Ööö ... esetleg valaki találkozott már a fent említett problémával ... [link]
-
Jano_023
őstag
Ha valaki megtenné hogy felteszi az avastot és a vibert és magnézi hogy ütik e egymást azt meg köszönnén.
Aki használ más vírus keresőt annak nem jelezte még hogy a viberrel gond lenne? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #12502 üzenetére
Attól tartok akkor most apk vadászat következik. Mondjuk a Cut The Rope a legfrisebb a Play!-ről, ami a N.O.V.A esetén nem mondható el, mert egyáltalán nincs fent a Play!-en, még a megvett cuccaim között sem, mintha soha nem is létezett volna. A Gameloft oldalát meg nem tudom átvágni semmivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest