- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Számtalan esetben kértük már, hogy legalább az első héten ne telepítsenek az új készülékre SEMMI külső app.-ot, használják. Mindhiába.
Mernék fogadni, hogy ha az oldalsó táblázatba bekerülne az is, hogy a "hibás" darabokra mi van telepítve, lenne legalább egy közös app közte...
-
Mate
nagyúr
Aki ide téved fórumra azt hiszi, hogy egy használhatatlan készülék, amiből minden darab hibás.
Közbe lehet, hogy valóban valami program öli meg, vagy hasonló. Ez magyarázná, hogy akinek egyszer rossz, annak miért lesz rossz a cserekészülék is és azt is, hogy miért nincs hiba jó pár embernél.
Össze kellene írni, hogy akinek rossz miket telepített a telefonra, hátha lenne egy méretes nagy közös halmaz
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Ma megjött a telóm, szépen használatba is vettem, eddig elégedett is voltam vele, viszont kb fél órája látom hogy a kijelző alsó sarkában megjelent 2 db pixel hiba.
Most mit csináljak vele, ezzel bevihetem a T-hez? Tudom nem nagy hiba de engem zavar, hogy egy alig fél napos telónak már vannak ilyen hibái...
Vagy van esetleg progi rá ami segíthet? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13283 üzenetére
SCL_XA242_100 # 1
Nov 19
Szerintem ez a Macedón stock...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13281 üzenetére
Igen. Macedónom van fenn. Nekem megfelel így. Bár a kernelt a 4 közül most nem tudom pontosan melyik kiadású romból szedtem elő...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13278 üzenetére
"Ja meg egy fontos kérdésem lenne: mik azok a folyamatok teljesen kilőhetek és mivel lőhetem ki végleg vagy mivel fagyaszthatom úgy, hogy csak akkor csináljon bármit amikor megnyitom? Valami még mindig eszi a akksit de nem tom mi"
Gyorsan felejtsd el ez a kilövöldözős, fagyasztós témát és semmi baja sem lesz. :n
-
sil3ntbeatz
tag
Nem idézgetek mindenkitől
Zelly Bean mi? Ha lesz Next v3 abba csinál valaki egy hotfixet a Z betűmre? XD Amúgy Modderek, valaki alkotásban van valami rommal? a Mélyvizet de olyan érdekelne ami adott, tehát van vagy lesz valami új mod vagy rom? Ja meg egy fontos kérdésem lenne: mik azok a folyamatok teljesen kilőhetek és mivel lőhetem ki végleg vagy mivel fagyaszthatom úgy, hogy csak akkor csináljon bármit amikor megnyitom? Valami még mindig eszi a akksit de nem tom mi
-
bajaki
őstag
Én sem látom sok értelmét annak a launchernek... Igaz sokszor felmegyek én is facebookra de aztán rájövök, hogy feleslegesen nyitottam meg, mert nincs semmi olyan dolog ami nagyon érdekelne. Egyedül az osztályon belüli kommunikáció ami miatt azt mondom, hogy nekem hasznos a face...
-
TBG
senior tag
-
sittes79
addikt
Én is szeretem a "kihivasos" telefonokat előbb a wave most meg ez....
Nalam lock screen fagyásal egybekotott wifi eldobas és
képernyő erzeketlenseg. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13259 üzenetére
Nekem már mindhárom lenn van róla. Sajnos az nem az erőssége...
-
Mate
nagyúr
válasz
Lett egy TE grand x In-ed?
Örülj, legalább egyedi
Jelly bean nem hiszem, hogy visszarakja a Z betűt
-
bubi92
őstag
válasz
jól kicseszel velük
-
sil3ntbeatz
tag
De ki vagyok akadva...kifizetek 60.000 forintot és a telefonom hátuljáról leesik a ZTE Z betűje...xD Jó tudom óccsó de soha egyik telefonomnál sem fordult elő ilyen és ez idegesít..Remélem egy Jelly Beannel kiengesztelnek minket mert ha nem nem veszek új hátlapot!
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13249 üzenetére
Attól hogy nincs meg a telefon, még amiben tudom (főleg ha lenne időm) abban segítem Keep. kollegát, tehát senki nincs magára hagyva.
Illetve amíg tudom, addig hajtom a ZTE-t a forrással, frissítéssel kapcsolatosan, hogy Nektek ne legyen kidobott pénz a készülékért kiadott összeg.
Viszont én több Androidos készülékre is dolgozom, azt már hozzá se teszem, hogy még a saját készülékem (SGS3) is el van hanyagolva romozás szempontjából.
Én is bíztam már sok mindenben, főleg a forrás kiadásában, de ehhez a ZTE nem volt partner, reméljük észhez kapnak, és a jövőben ez a hozzáállás megváltozik.
-
gonorrea
senior tag
Sajnos ezt benéztük (nekem eddig 2,5 hónap alatt csak wifi fagyás jött elő
), hogy nem jön frissítés, sem pedig JB, de ha a telefonom így marad azért megtartom még 1-2 évig
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca #13230 üzenetére
Hogy látod most, a Next2 az utolsó romotok a GXI-re, vagy ha esetleg kijön egy újabb frissítés (ICS hibajavítás) akkor abból csináltok új Next verziót még?
Az enyém most kb 5 hónapos, eddig cask a mobilnet szakadozás, néha hálózati gondok és a kikapcsolgatás jött elő, de ez utóbbit az aksi kitámaszás eddig megoldotta, ha marad így akkor nem fogom cseréltetni. Szóval ezeket a dolgokat leszámítva nagyon elégedett vagyok vele, de szomorúan olvasom, hogy egyre többen annyira kiábrándultak a GXI-ből hogy inkább megszabadulnak tőle.
Tényleg ennyire rossz a helyzet?
-
kelekyle
őstag
Én is már váltanék... Nálam mondjuk szerencsére nem ennyire gáz a dolog. De egy L9 nem lenne rossz
Trével le kell ezt zsírozni...
-
Mate
nagyúr
Arról tudni, hogy körülbelül hány eladott grand x in van Mo-n és ebből hány embernek volt hibás?
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubi92 #13240 üzenetére
Nyilván ez is kényelmes, hogy cserélik, és aki valamilyen szinten elégedett, az kitart az adott modellnél.
A történet akkor kezd érdekes lenni, ha a T-Mobile a ZTE nyomására majd nem a csere mellett dönt (itt azért tudni kell, hogy a ZTE bevizsgálja a visszahordott készülékeket, és nem fogja a T-Mobile helyett benyelni, hanem azt leverik a szolgáltatón)
-
Beci9595
tag
Nekem is most megint minden baj van a telefonnal, már 4.-jére kellene cserélni, Szóval ha lehetőségem nyílik rá akkor én is váltanék. Csak nem tudom hogy lehetséges-e ha előfizetéses vagyok. Nem akarok többet ezzel bajlódnim
-
kelzsoca
félisten
Lehet nem olvastad el, de már korábban leírtam, hogy nem lesz se most, se máskor forrás.
(#13236) TBG
Nem vitás hogy jó ár/érték aránnyal rendelkezik a GXI, és ami megmenti még a készüléket az elégedetlen userek "haragjától" az a T-Mobile miatt van, hogy cseréli a telefont, és nem javítja, így akinek elege lett, és ki tudja cseréltetni, az jó eséllyel már fel is dobja valahová eladni, majd tovább áll.
(#13238) TBG
Így igaz, nem látok a jövőbe, viszont az eddigi tapasztalatok alapján a kínaiak soha nem fognak forrást kiadni, mint ahogy eddig se tették, (felrúgva ezzel minden szabályt) ebben az árkategóriában biztos nem, lásd a jóval drágább Motorola készülékre azért kikerült valami.
-
TBG
senior tag
Ez azért nem ennyire egyszerű. Nyilván a memóriakezelés úgy működik, hogy ha van memória, akkor amit lehet, belepakol. Tehát ha van 512MB ram, akkor alapból mondjuk 250MB foglalt lesz..ha 1GB, akkor 500MB....szóval, az oprencer okos, ha van memória és szabad is, akkor miért ne használná? Nem kell ezt a memóriafoglalást annyira túlmisztifikálni. Nekem root és takarítás után is a normál 500MB-s memóriafoglalásból 380MB lett...ami rohadtul mind1...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13224 üzenetére
Jó ez az Intel proci, de alig van főzött ROM, én meg szeretek romolgatni.
Ez biztos hogy nem fog változni, a gyári romokból minden értelmes módosítás ki lett hozva, forrás nélkül minden további módosítás értelmetlen és időpazarlás.
Lényegében a külföldiek (xda, modaco stb..) is hozzánk járnak át a módosított romok miatt, illetve ugye a külföldieknek is mi készítettük el a gyári recovery-t, hogy egyáltalán ki tudják próbálni a custom romokat, és ha szükséges vissza tudjanak állni gyári állapotra.Időközben már én is megszabadultam a GXI-től, és teljes mértékben megértem azt is, aki szintén így dönt.
A kijelző érzéketlensége, és a többi szoftveres probléma biztosan orvosolható lenne, ha ezzel foglalkozna a gyártó.
-
-
w333
félisten
De most tényleg minden héten ezzel kell majd szórakozzak hogy cseréltessem a telefonomat
Semmi megoldás? frissítés? főzött rom ? forráskód ? vagy akármi ?
Ez a telefon most már nagyon undorító, és így kiadni egy telefont és forgalmazni hogy ez egy használhatatlan hulladék
Nagyon megbántam hogy megvettem, ettől már tényleg akármi jobb, mert azzal legalább telefonálni lehetNe haragudjatok de most már egy kicsit felhúztam magam hogy mindig akkor van valami baj ezzel a telefonnal amikor használni szeretném ...
-
w333
félisten
-
morfeus08
tag
Aki írta hogy külföldről rendelne telót, azt nem teljesen értem ha rendelsz kintről egy ZTE-et pl Angliából és van rá gyártói gari akkor azt itthon nem lehet érvényesíteni csak ha visszaküldöd Angliába? Tényleg még olyan kérdésem lenne hogy ezek a hibák amiket írtatok csak T-mobilos verziónál jelentkezik vagy függetlennél is? Mert 2 ismerősömnek is van ilyen telója egyiknek Szlovákiában vette a másik Angliában és semmi ilyen gondot nem tapasztaltak.
-
piltom83
csendes tag
Nekem ugyanez volt a jelenség SIM csere és két készülékcsere után is. Számos hibabejelentés és az előzőek figyelembevételével tegnap sikerült elintéznem a T-nél, hogy más készülékre cserélhessem. LG L9-re váltottam némi ráfizetéssel és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Más. Köszi a válaszokat a vonal és net szakadás helyét illetően. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e olyan tulaj, aki nagyvárosban használja a telefont, ahol - hasonlóan mint vonatozás közben - sűrűbben kell tornyot váltani és mégsem észlelt ilyen hibát.
-
Mate
nagyúr
válasz
kelekyle #13205 üzenetére
Nem bírtam várni reggelig és felraktam a Nova-t.
Hát egy szó van rá, tökéletes
Mindent megcsinál amit kell, magyar nyelvű, gyors, egyszerű és keveset eszik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A gyári feladatkezelő mennyire megbízható? Mert a memória használat az erőforrásfülön és a folyamatoknál írt memóriahasználatok összeadva igen messze vannak egymástól.
-
Mate
nagyúr
Holnap teszek vele egy próbát, ha jól működik maradok a gyári launcher-nél.
-
Mate
nagyúr
Azért tényleg vicces, hogy jó pár telefonba belenyomják a 4magos procit és van ahol 512mb ramot raknak mellé... 519Mb-ot használ most a teló úgy, hogy semmi extra nincs felrakva, csak 2 widget és egy launcher.
-
Mate
nagyúr
Most felraktam vissza a go launcher-t és bár +17% a memóriahasználat a gyárihoz képest, de gyors, szép, könnyen kezelhető és magyar. Egyelőre marad
Miért van az, hogy feladatkezelőben kilövök mindent, mászkálok a menüben, de nem nyitok meg semmit, erre mikor visszamegyek már megint megy egy rakat cucc, amiket nem is indítottam el, meg se nyitottam. Mi ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest