- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A gyári beállítások visszaállítása azért egy picikét más szerintem, mint a flashtool-os megoldás.
A gyári beállítás csak töröl minden adatot, a flashtool azt hiszem formáz is. Javítsatok ki, ha tévedek, vagy jelentéktelen információ, régen piszkáltam már droidot, nem emlékszem a pontos dolgokra.
Bár én is azt mondom, hogy egy flashtool-t érdemes lenne megpróbálni. Ha úgy sem, akkor érdemes elkezdeni parázni.
Nem találkoztam még hasonlóval...
-
besaints
tag
Sikerült életet lehelnem a Z-be, a könnyű kereshetőség/visszakereshetőség és a tanulság miatt bemásoltam az eredeti "bejelentésemet".
A piros LED-es halál ("Red LED of death") ellen az volt a működő módszer, hogy több napra (1-2 nap nem volt elég) békén kellett hagyni a telefont, teljesen kikapcsolva, töltő nélkül, nem piszkáltam egyáltalán Egy hét pihenés után már nem kapcsolt ki pár perc piros LED-es töltés után, hanem rendesen tudta tölteni magát és be is kapcsolt. (Egy angol nyelvű fórumban 1 nap pihentetést javasoltak, de nálam az nem volt elég).
Az akkumulátora amúgy problémás, most utólag egyre inkább látszik, az bolondíthatta meg.
:-)
Szervizben cserélnék ingyen az akkumulátorát? (Másfél év telt el az 1+1 év garanciából)
RE: (#28303) besaints 2015-09-12 21:35:45:
"Nem kapcsol be a Z. Semmilyen bekapcsológomb+vol+/- nyomvatartásos dologra sem reagál, rezgés sincs. Ha ráteszem töltőre, vagy 5 percig erősen világít a piros LED, de utána elalszik. Kb. ennyi életjelt produkál. Ez alapján nekem olyan, mintha nem is töltene.
Nem bíztam benne, de azért próbaképpen megpróbáltam, hátha a Flashtool fel tudna tenni egy gyári ROM-ot és az megjavítaná, de nem érzékeli, amikor a VOL- nyomva tartása mellett bedugom az USB-t.
Ez hardveres probléma lesz? (Én hibás aksira vagy hibás USB aljzatra gondolok, vagy későn jelentkező vízkár). Dokkolóról nem tudom kipróbálni a töltést, mert az már 2 hónapja elromlott. Több töltőt és több USB kábelt is próbáltam, az nem lehet gond.
Előre is köszönöm.
Előzmény:
- közvetlen: vagy 5%-os aksi töltöttségnél használtam még, azóta ez a jelenség fogad.
- pár hete: bepárásodott a kamera optikája miután kis víz érte. Vagyis beázott. Az ajtócskák mind zárva voltak, de az indikátorok közül 2 piros. De hamar eltűnt a pára, semmilyen hibát nem produkált a homályos fényképen kívül.
- a hátlapja már mozgott egy ideje, a melegedés helyén az optika mellett, ott ázhatott be, de ma már az USB-n lévő ajtócska gumitömítése is elszakadt (a fenti tortúra miatt az utóbbi napokban nem vigyáztam rá talán eléggé, és erősebben nyomtam be az ajtócskát, amikor a gumi megsérülhetett, vagy csak simán elhasználódott).
[..]" -
törölt tag
Xperia ZL Indonéziából, ha jól emlékszem a taiwani nyalókát nyomtam fel rá.
Mikor megvettem 4.2 volt rajta, azóta volt 4.3, kitkat, nyalóka, de egyikben sem emlékszem olyan opcióra ahol a betűkészletet lehetett volna állítani.
(az hogy ZL ne zavarjon meg, dettó ugyanaz a rom ami Z-n van, még a verziószám is egyezik) -
-
Dimond G
senior tag
Betudtad kapcsolni? Mert, ha lehűlt és betudtad kapcsolni, akkor örülj, mert jól dolgozik benne a túlmelegedés szabályzó. Én 2 napja játszottam vele (ami tőlem elég meglepő) + a meleg és kikapcsolt. Forró volt...megvártam, amíg lehűl és bekapcsoltam. Mintha csak kikapcsoltam volna. Elindult és semmi baja. Azóta játszottam vele, bár nem olyan huzamosabb ideig, de nem kapcsolt ki. Most a dokkolón töltöm és minden rendben van.
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem is pozitiv tapasztalataim vannak a telefonnal, de sony-nál megtanultam csak gyári függetlent szabad romolás miatt venni, szerencsére most sikeresen találtam jó áron én azért is váltotta xperia s-ről, ott már lassúlt folyamatosan a 4.1.2 újabb meg csak a nyithatókra volt cm és társai de arra valamiért nem romoltak annyit, most úgy vagyok vele hogy mindennapi használatra a 4.3 is tökéletes nincs tárcsázós befagyásaim mint anno az S-nél.
De kiváncsi vagyok mit hoz a 4.4 ez az ART után most olvastam ahogy látom magyar tesztoldalon se volt nagy különbség a dalvikhoz képest. -
BLUE TORNADO
senior tag
-
csiziktomi
senior tag
Fel kell rakni valami főzött KK-t.Én most ezt használom,teljesen megelégedve:
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-liquidsmooth-v3-0-beta-t2637930Más:Mivel ebben bent van az ART,átálítottam,de a megszokott megyek navi nem kompatibilis vele,csak a dalvikkal
Ja természetesen nyitott BL
-
SkyS1gn
félisten
A videó elején egy F1 autó rajzolódik ki...
Elvileg a Mclaren szponzora lesz a Sony.
-
-
törölt tag
Ezt így meg nem tudom elhinni... mert nem igaz
Paradox eset. Sony kiadja, és amit kiad, azt kapja meg a szolgáltató, amin ha akar módosít, ha nem kiadja érintetlenül. Ha utóbbi szerint tesz, akkor csak akkor tudja kiadni, mielőtt a Sony kiadja. Ergó én szvsz ez valótlan eset.
A lényeg, a telenor csak akkor tudja kiadni, amikor a gyártó kiadta. Ha a gyártó kiadta, akkor már elérhető a független telefonra. Azt tudom elképzelni, hogy kiadták, és a telenor semmit nem módosított már nyomta is. De ebben az esetben sem előbb adta ki... -
törölt tag
Helyesbítek Neked!
Ugye minden független telefon valamelyik régióba lett gyártva. A frissítést minden régió más időben kapja meg, hogy a szerverek ne legyenek túlterhelve. Ebből adódóan előfordulhat, hogy a szomáliai regiós, független telefon később kapta meg, mint egy Telenoros. -
Smiro
senior tag
Gyári fólia (Sony-s) van rajta és arról. 2. kérdésre pontos választ nem tudok. Folyadék, fehér trutyi. Egy csepp, szétkenve megszárad, fehér maszat lesz belőle. Ez után puha ronggyal tisztára törlés (elkerülve hangszórókat, mert finom por alakban jön le). Bárhonnan nézem, tökéletesen tüntetett el minden karcot a lányomén is, na ő kevésbé kímélte, nem is a dugipénzén vette... Biztosan jó lehet rá más, hasonló cucc is, de írtam az okot, hogy miért ez került - mert a kocsira ezt használom - rá és bevált. Ezt meg nem tartom titokban, amikor ennyien bosszankodunk a karcok miatt és ilyen egyszerűen eltüntethető.
-
(ADAMKA)
csendes tag
Hát ugye kinek mi...
Én sosem teszem le például kemény dologra,mikroszálas törlőkendővel járok mindenhova,rendszeresen takarítom,tisztítgatom,vigyázok rá ahogy csak lehet,és sajnos így is kétszer véletlenül leesett már.
Hál istennek semmi baja.Én úgy veszem észre így elég jól állja a sarat karcolódás terén.
Csak,hogy tisztán lássátok,hogy én valójában szeretem ezt a mobilt,nem Samsung elfogult vagyok,vagy bármi más.
Azért vettem meg a Sonymat mert ez tetszett ebben az árban (vs Note 2).
Viszont hibásan kiadott samukat vagy akár Iphonokat még nem láttam...röviden ennyi.
Van egy feltételezésem miért is jutott nekünk ilyen képernyő:
Adott a téma: Kell egy viszonylag olcsó TFT panel,amibe azért a Sony belenyúlkálhat alakíthat.(JDI Sharp)
Viszont mivel bérgyártással történik az előállítása,valószínűleg más termékekben is használatos.
Tehát nem kerül rá márkajelzés.Mivel tudjuk itt olyan panelról van szó amit máshol raknak össze,
már nem tudnak a kijelző két záró üvege közé márkajelzést nyomtatni bépíteni.(Sensor on lens technológia).Hát oldalára printelve meg nem látszana át.(festett lapok,de az első átlátszó)
Tehát gondolt egyet a kedvenc telefongyártónk: dobjunk rá fóliát !
Úgy is viszonylag gyengébb karcálló kijelzőnk anyaga mint más rivális készülékeké,így megnövelve a védelmet és még logónk is lesz.
Két legyet egy csapásra.
Igen ám de ha leszedem,mert ez is csak fólia,akkor én is két legyet engedek el egyszerre...
Sőt az egyiket nem is tudom pótolni,hiszen tudomásom szerint nincsen Sony logós képernyő védő fólia.
Elnézést ha bármiben tévednék,vagy gondolatmenetem hibás,javítson ki aki okosabb nálam.. -
(ADAMKA)
csendes tag
Még a hátlapi ?üveglap? is lejött?
Az szép,és a vízállóságát így is megőrizte ? XD
A fóliával eddig nekem speciel nincsen különösebb gondom,
szerintem elég karcálló,és jól megvédi a telefont.
Talán neked még az tönkrement?
Milyen körülmények között használod te azt a telót?
Pingpongozásra az adottsága miatt? (tepsi) -
njnl
aktív tag
-
xXAssassinXx
csendes tag
Kitöltve:-D ahogy elnézem ebbe a felmérésben nincs panasz a 13w25 ös szériára, marhán örülök hogy jót fogtam,(de azért "kop,kop") ki sajnálnám szervízbe adni ugyanis igen csak megszerettem a telefont:-D azóta se bánom hogy nem sgs4-et vettem hanem ezt, mivel külsőleg sokkal szebb, kijelzővel meg semmi bajom az valahogy nem érdekel hogy pl a buszon mellettem ülő fakóbban látja...én szemből nézem úgy meg szerintem nincs vele baj:-D
-
Nem értek egyet. Le is írom miért.
Mikor legutóbb a hírhedt Cordonhoz voltam kénytelen menni, beszéltem a szerviz vezetőjével. Megkérdeztem tőle: " - Nem zavarja, hogy több százan panaszkodnak magukra?"
Mire azt felelte: " - Nem, mert mellette van több ezer elégedett ügyfelünk."
Bármiben lefogadom, hogy a Sony is nagyjából így gondolkodik. " - Van 1-2000 darab, amivel gond van? Oké. De eladtunk 1 millió darabot, amivel meg nincs.". Pont.
-
azonos szolgáltató esetén is több tényező függvénye;
van olyan, hogy aki nem csatlakozik le, nem kapcsolja ki a mobilinternetet, annál nincs probléma, aki viszont azonos területen egyszer kilövi a mobilinternetet, az már nem tud visszacsatlakozni a problémás időszakban.
olyan is volt, hogy díjcsomag és vagy telefonos beállítás (3g és 4g/lte különbözet) függvénye volt a probléma.
akkor is mondtam, hogy vélhetően nem a készülékkel van baj, ahogy most sem. -
SkyS1gn
félisten
Beleraktam a dokkolóba fordítva
Majdnem mindíg elég volt a szög, vagy ha nem, akkor valamit a dokksi alá raktam.
Más: 1 baja van az Ultra romnak és csak ennek, hogy a phone.apk beragad és eszi az akksit, remélem lesz rá megoldás mert jobb ez a rom mint az alap ezt leszámítva. Még smooth-abb is.
-
amennyiben arra gondolsz, úgy a hívás indításakor, annak befejezésekor, illetve beszélgetés közben minden percben van figyelmetető hang, ezeknél adott a be- és kikapcsolás lehetősége a kapcsolódó beállításokban.
BanditAkos; iphone továbbra is csak egy típus jön ki adott időintervallumban, és bizony siralmas, hogy egy iphone 4s most is annyi a szolgáltatómnál, amennyiért 18 hónapja vettem, közben persze volt drágább is, de a használt ára már más kérdés, hiszen azt is közel a felében lehet eladni például egy év után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest