- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
roti13 #21266 üzenetére
Remekül működik az összes Android. Attól, hogy adott gyártók nem képesek rendesen optimalizálni még nem az Android lesz a rossz. A 4.4-et is már 8 hónapja kiadták.. Mi ezen a sűrű? Egyből jött két frissítés novemberben, így lett 4.4.2, majd most még gyorsan kidobtak egy bug fixeket tartalmazó 4.4.3-at június elején. Az I/O-n meg jön a következő nagyobb frissítés.
-
törölt tag
válasz
roti13 #21157 üzenetére
Torrent link, de jön rendesen!
http://www.btbook.net/detail/90d7c6f4ff02b0582816c8507aa27a0b14889e65 -
-
-
Deck
titán
válasz
roti13 #20137 üzenetére
A miui 4.2.
Ha lesz 4.4 lehet alapból megoldják,hogy lehessen. De ez 4.4en gáz.. Semmi értelme. Be kell menni a tcbe vagy Quickpicbe és onnan indítani. Azt hittem ilyet előbb csinálni az Apple ming a google. Tévedtem. Én is csak elindítottam a vlct és ment minden rendesen. De vissza rakom a miuit. Csak kipróbáltam a 4.4.et.
Ha a Poweramp se ismerné fel a zenéket sdről.. Az lenne a gáz :/ bár lehet majd a következő droid verzióba
-
bazsee83
tag
válasz
roti13 #20089 üzenetére
Ez egyáltalán nem lehetetlen. Használják ezt a technikát a luxus autó gyártók is a külső zajok csökkentésére.
Egy nem mezei mikrofonba beérkezik a "zaj" és az audio rendszer egy ezzel ellentétes amplitudou, azonos frekvenciájú hangot hoznak létre a hangszórókban. A két ellentétes amplitudou azonos frekvenciájú hang pedig csillapítja, ideális esetben kioltja egymást. -
ADAM1337
nagyúr
-
Deck
titán
válasz
roti13 #19561 üzenetére
1. Pl titanium backup vagy root explorer esetleg total commander. System/app-ban vannak
2. Valami hang javìtò cucc zenèhez sokak szerint placebo
3. Manuálisan. XDA-n fenn vannak
4. Van miui tèma szerkesztő, keress rá vagy tölts le egy olyan ikon packot ami megfelel. Rengeteg van.. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
roti13 #19166 üzenetére
1 napja van fent, eddig tette a dolgát, de lehet benne vmi. Én a push mailt nem tudom az Istennek sem működére bírni a gyári mail appon.
Mindenesetre megvárom a kollégát mire jut a Kamera appal, mert a miui kamera kezelése miatt eddig bukó nálam.
S3R6PH: érkezik az, csak olyan SONY-san
Bár a Z frissítési tempója (meg h egyáltalán van) is erős javulás ahhoz képest ami anno volt. Naivak lennénk, ha azt várnánk, hogy hirtelen Samsung szintű frissítési ütemmel jönne ki a SONY. Bár ott is vannak azért hibák bőven a régebbi készülékeknél.
-
oliwire
őstag
válasz
roti13 #18677 üzenetére
Nem feltétlenül jelentene az neked energiaspórolást, ha azt szeretnéd elérni vele. Ha jól van valami megírva, és képes több szálon futni, akkor a 4 mag alacsony órajelen marad, és nem fog sokat fogyasztani, mintha 2 mag magasabb órajelen végzi el a dolgokat. De sok mindentől függ az egész. Amúgy szerintem kernel szinten kellene ott módosítani, hogy magokat tilts le, a gyári nem biztos, hogy tud ilyet.
-
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
roti13 #18570 üzenetére
Szia!
Mint azt fentebb mondtam a 2. telefonom folyamatosan változik, de az elsődleges ha úgy tetszik main telefon az több mint egy éve a Z. Az ok egyszerű: gyors és teszi a dolgát, nem instabil és bár a Z-nek is van 1-2 hülyesége, de közel sem annyi mint a konkurenciának.
Ennek ellenére a tényék azok tények maradnak a hibák pedig hibák. Tökéletes telefon nincs! És ebből a Z sem kivétel még csak közelről sem. Talán a Z2 kezd közelíteni a tökéleteshez (számomra), de az sem tökéletes. Egyik sem az.
A tény az tény! A kijelző bár tűles, de a színei kicsit fakóbbak a konkurensekhez képest mindemellett a betekintési szöge meg sem közelíti egy IPS vagy Amoled panelét. Mint írtam is szerintem simán vállalható, de attól a tény még tény marad.
Max azon lehet vitatkozni, hogy ez mennyire vállalható számunkra és kit mennyire vagy mennyire zavar, de tényeken és adottságokon nem! Szeretem és használom a telefont én is, nincs vele semmi bajom de a tényeket azért ne hazudtoljuk meg egy számunkra kedves tárgy védelmében.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
roti13 #18572 üzenetére
Kicsit világosabb hátterem van és a képernyő felétől semmit se látok felfelé így hogy az asztalon van.
Ez tény, még én is elismerem aki imádja a sony telókat meg mindendki más is szóval ne akard megmagyarázni a megmagyarázhatatlant!
Meg ha 30ért kapsz egy ips-es kínait akkor nehogy már ők ne tudják megoldani, erre nem volt kifogásuk. -
SkyS1gn
félisten
válasz
roti13 #18570 üzenetére
Pedig igaza van, a kijelző egy fing, már megjelenésekor is régen a 30-40ért kapható kínai telefonokba is IPS-t raktak, és a Sony meg pont nem az a kategória... de még a Z1-be is bele merték rakni hogy rohadjanak meg! Égett is a pofám mint sony "fan"... hiába, a design még mindíg utolérhetetlen az én ízlésemmel.
Ha közelebbről nézen szemből már torzul a két széle a kijelzőnek.
[link] -
Deck
titán
válasz
roti13 #18480 üzenetére
Mui nagyon fasza. Sokkal gyorsabb és rengeteg hasznos plussz van benne.
Kijelző idő számít de az is, hogy közbe mi megy, mekkora fényerőn stb. Csak filmezéssel elmegy nekem 5 óra környékén. Ha böngészek akkor sokkal kevesebb a szar Chrome miatt. Tehát alkalmazás függő és erről nem a telefon tehet. Meg ilyen facebook és szarságok is viszik rendesen.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
roti13 #18426 üzenetére
Hát az app sem jó...
"When the screen times out (NOT manual lock with power button) one can simply touch the screen to activate it which is much more convenient than pressing the power button - especially great for tablets."Nem is volt tervezve hogy 4.4-el jön, csak remélve volt, de Z1 se kapta meg. Az a baj hogy a kernelnek támogatnia kell és azthiszem a digitizerbe van beépítve a Z2-be.
-
S3R6PH
tag
válasz
roti13 #17784 üzenetére
Érdekes, énis most tértem át a Jetaudiora, mert a WALKMAN-ban nincs mappa keresési mód a Poweramp meg sercegve adta le a zenét. Szinte halgathatatlan volt.
Az érekes az hogy a WALKAN-al és a Jetaudio-val nemvolt ilyen hiba.
Namindegy.
darvinya, tudom jól hogy a WALKMAN-ban nincs mappa keresés, én azt kérdeztem hogy van e mód rá hogy legyen.
-
válasz
roti13 #17543 üzenetére
Ez nagyon nem igaz, már ami a lefedettségi mértéket illeti. Ajánlom nézz rá a Telekom LTE lefedettségi térképére. Gyakran utazom Szeged-Budapest-Székesfehérvár vonalon, és azt tapasztalom, hogy már szinte az összes nagyvárosban ezen a vonalon van LTE. (A térképpel ellentétben már van Szegeden és Cegléden is.) Pesten is elég nagy távot szoktam megtenni Ferihegy-Köki-Nyugati-Deák-Moszkva-Déli-Érd vonalon, és végig van LTE. Néhány hete Szegeden is használom, és már szinte az egész városban van.
-
njnl
aktív tag
válasz
roti13 #17026 üzenetére
Van itt igazság ebben is, meg abban is.
Valóban zavaró ha ugyan az a kérdés jön hetenként. Viszont olyan is előfordulhat, hogy a nem megfelelő szóval keresve az életben nem talál választ valaki...A kereső csak szó szerint értelmez, mi azonban intelligens emebereként a körülírást is megértjük.
(Mivé lenne a világ, ha az ember megunná a segítség nyújtást!?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest