- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Nekem 1.8A-es eredeti Sony autós töltő van, waze, és google maps-el navigálok, és ki szokta írni a telefon, hogy a töltő nem tölt. Igazából tölt, csak egyből el is fogyasztja a telefon, így nem tud nőni a töltöttsége. Néha, nem tudom mitől, de van hogy mondjuk 70%-ról felmegy 80%-ig navigálás közben, de általában inkább épp hogy szinten marad, tehát 70%-al kezdek, és 68%-lesz 2-3 óra múlva. (közbe végig navi, bekapcsolt kijelzővel) Arra már nem emlékszem hogy új korában fel tudta-e tölteni navigálás közben a telefont a töltő a kocsiban, úgy rélmik hogy azért tudott tölteni rajta, de most 3 évesen már épp csak szinten tartja
szerk.: tehát itt is az van szerintem, hogy 3 évesen már sokat eszik a telefon, és a töltő ezt épp tudja fedezni, az aksi fedezésére már nem marad energia.
Ha viszont neked csökken a töltöttség, az nem túl jó, de még így is lehet hogy az öregedés miatt van ez is. -
M_AND_Ms
veterán
Minden ok. (Ahogy a Z-nél is az - amit párom használ tovább)
A mindennapi használatban, sőt némileg azon túl is, nincs látványos teljesítmény növekedés (ez a Z-re hízelgő). Viszont jóval kevésbé melegszik a Z5 (pedig azt szidták emiatt)A Z5 topikban többen írtunk a Z vs Z5 összevetésről. Ott keresgélj!
-
Oryctolagus
tag
Letöltöttem az igo-t, mert most ingyenes és még egyszer sem használtam.
Mobilnet nélkül teljes fényerőn nem merült le a telefonom, tölteni is tudtam, mert útközben lehúztam aztán újra rádugtam.
Meg kell barátkoznom az igoval, bár nincs ínyemre, mert a waze kezelése nekem használhatóbbnak tűnt.Ilyen töltőm van: Hama 87093
Gondoltam megosztom ezt a tapasztalatomat.
-
flegga92
senior tag
Sosem értettem ezt, szerintem tök felesleges másik néven kihozni egy telefont, mert más az alakja. Eddig legalább tudta mindenki hogy a Z a Sony zászlóshajója. Szerintem ettől nem fognak többet eladni, aki eddig nem vett Sony-t az a Sony miatt nem vette, nem a Z széria miatt.
-
nexion218
tag
Én a Nokia HERE Androidos verzióját használom, mindig offline (tehát csak műhold), teljesen tökéletes. Esetleg próbáld ki más programmal (pl.: HERE), ha azzal OK, akkor szoftveres a probléma, mivel ugye új a gép, tehát nem volt leejtve, bütykölve stb. Ha meg azzal sem jó, akkor gari, az a legbiztosabb.
Nem vagyok nagy "guru", de ahogy elnézem, minden telefonnak volt már mindenféle baja, valakinek ez nem jó, valakinek az nem jó, vki utálja a Lolli-t, mert fos meg melegszik és a KitKat jobb volt, én a KitKat-tól sírógörcsöt kaptam és imádom a Lollit... Hacsak nincs vmi őrült hardveres gebasz, akkor 99%-ban szoftveres probléma okozza az androidok baját szerintem. Lehet nem is a konkrét app (nálad ugye a Sygic), hanem egy másik, ami a telefonon van és "összeveszik" az újonnan felrakottal...
-
Oryctolagus
tag
-
nexion218
tag
Őszintén? Semmit... Még a "tiszta" telepítéshez is lusta voltam. Ezért nem is értem ezt az egészet...Annyit csináltam, amit fentebb az "élménybeszámolóban" leírtam. Sztem amúgy a mindenféle telepített programok ténykedésének az eredője ez a nagy különbség. De ez csak tipp. Ha sok progi van fent, lehet érdemes legyalulni a gépet és úgy feltenni a Lolli-t, majd programok vissza és megnézni úgy mit mutat. Vagy esetleg a programokat vissza se tenni és pár napig figyelni, hogy a pucér OS hogy teljesít. Ha úgy OK, akkor szisztematikusan ki kell nyomozni, hogy melyik program/programkombináció a ludas.
A "Required level" akksi töltöttségére vonatkozik, gondolom azt akarja mondani, hogy bármilyen szervízelési művelethez minimum 50% nafta kell, hogy ne dögöljön le útközben.
-
Winchester95
őstag
nem hiába írtam így
Wifi router fent van a házban de lent már nem jó, csak ha a plafonnál van a telefon, így gépen le tudtam hozni a wifit egy kis usb segítségével ami wifis és a plafonhoz raktam, de a telefont nem tudom ott használni, pénz meg nincs másik routerre vagy bármi másra.
Ezért kérdeztem ezt az usb s megoldást. Ideiglenesen -
norbert1998
nagyúr
Az idézőjel utáni részt félreérted, az már abszolút nem személyeskedés volt
A korból ne induljunk ki, légyszíves, mert nagyon nem jellemez senkit sem, volt már eszméletlen rage-elő 27 éves is, akiről mindenki maximum 12-3 évet gondolt.
Mégegyszer, bocsi a stílusért az előző postban, az utána lévőben pedig a félreérthetőség miatt
(amúgy abban is ez a jel az elnézéskérés miatt volt ott)
zsoleszkai:
Dugd be a fej/fülhallgatódat, majd húzd ki és próbáld meg újra
-
Daw93
senior tag
-
alxza
csendes tag
Csak érdekesség képpen... Mondtam tesómnak, hogy dobja le a telefont az erkélyről, mert geci lusta voltam felmenni érte. Ahogy ledobta, nem tudtam elkapni, megpattant az ujjamon és le a földre képernyővel lefelé. A kb. 3m esés után félve vettem fel, de szerencsére semmi baja nem lett. Szerintem sokat közbe játszott a tok is, ami rajta volt.
-
mrlujoak
veterán
"Így be nem lehet magyarázni garis hibát
ha csak amiatt nem háborgok, hogy gorilla glassként hirdetik és a teló első pofára esése után a második az enyém..."
...na ez a rossz hozzáállás...
1. Miért is próbáltad volna meg egy fizikai behatástól sérült készüléket garisként bevetetni?!
-baromira rossz, és egyben kárt okozó virtus. Ha összetörte a user igen is vállalja tette következményét. Sajnálatos, hogy pont az ilyen "próbálkozások" - még ha csak eszébe is jut - miatt szivatják a valóban gyártási hibától sérült modellek tulajait...2. Az edzett üvegek - legyen az GG, vagy DragonTrail - sem törhetetlenek!
Mint ahogy a golyóálló sem átlőhetetlen, hiszen elég, ha a védelmi képességének egy nagyobb kaliberrel fölélőnek...
A telefonoknál használt üvegek sem törhetetlenek. A GG és DT üvegek jobban állnak ellent a fizikai behatásokkal szemben (karc, ütés) mint a sima üvegek, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet összetörni, vagy megkarcolni.Nagyon rossz üzeneted hordoz a segítségkérésed...
Szerencsére a Z relatíve könnyen szerelhető. Szétszedő videó, és kijelzőcsere
Könnyen kapható hozzá alkatrész. Screen, és vízálló tömítés [link]Mindenképp figyelj, hogy a kijelző mellé gyári vízálló tömítéseket is kell majd venned, különben a következő pofáraesés a beázás lesz...
-
MikitoLac
tag
Észrevettem, előbb inkább végig kéne olvasni a hozzászólást.. Br..
Az xperiaval foglalkozzatok inkább
Pl.: hogy ez a nyavalyás megint alig akart találni gps jelet futás előtt. aztán szépen el is dobálta közben. Azt hittem földhöz vágom. Vissza kéne tenni a 4.3mat csak ahogy olvastam azt se egyszerű win8 alatt... Miért lenne könnyű
Mellesleg nem értem miért nem ad a Sony is olyan opciót a hivatalos programjaihoz hogy az előző verziókat is fel lehessen tenni ehelyett jól b...kodni kell vele főleg 8-as alatt
-
psztamas
csendes tag
Szia!
Amikor feloldóképernyőn vagy, akkor ugye alaphelyzetben kint van az óra widget. (azt feltételezve, hogy sima húzással oldod fel) Nos, az órát elhúzod jobbra és lesz egy plusz jel, ahol hozzáadható több widget. Ha az adott zseblámpás app támogatja, akkor meg fog jelenni ott is, a kiválasztható widgetek között!
-
MaxxDamage
félisten
a-a , gyárilag rajta volt mint böngésző...
(#19244) csiziktomi: a Chrome számomra azért jó, mert PC-n is azt használom millió mentett könyvjelzővel... és így telefonon is elérhető minden, még csak írkálnom se kell... felh. név és jelszót sem - másik böngésző meg csupasz.
L
-
csiziktomi
senior tag
Elvben ez a KK egyik nagy ujdonsága.Gyorsabb alkalmazás futtatást tesz lehetővé,mert másként fordítja az utasításokat.A Google szerint csökken a cpu terhelés,és a ram fogyasztás is.Ezidáig a tapasztalatok szerint ez csak az androidra mint oprendszerre igaz,mert a játékok írásánál még nem volt meg ez az opció.
Itt a link:
[link] -
törölt tag
Az meg ugye csak hab a tortán, hogy a kijelző után általában jön az üzemidő kérdése (ami persze szintén szubjektív...), az összeszerelés minősége és még lehetne sorolni!
De ugye, ha az ember közli, hogy ballagjon el a másik és bizonyosodjon meg róla saját kezűleg akkor egyből jelzővel illetik!
De, ha leírnánk, hogy nekünk nincs bajunk, neki pedig nem tetszene, akkor meg mi lennénk a hülyék, mondván nem látunk rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia