- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
Nem értem
Annó amikor vettem hangsúlyozták hogy 30 percig kibír max 1,5 m mélységben. Abból az jön le hogy vízálló és csap alatt meg lehet mosni (attól ázot be)
Ha az össtes indikátor fehér az azt mutatja hogy nem én felelek hogy a telcsi beázot. Nyomás próba kideríti. Sőt 5 hónappal ezelött már vittem be a szervízbe hogy ragasszák ujra.
Be is vették a T-nél.
Akkor most mi jön - nem fogják megcsinálni? Pedig a jelentésben szerepel hogy T kéri a Condortól díjmentes javítást. -
Deck
titán
garanciáztatniuk kéne.
**** Az IP55 és IP58 besorolásoknak megfelelően az Xperia™ Z2 védett a por és víz behatolásával szemben. Feltéve, hogy minden port és fedél szorosan zárva van, a telefon (i) az IP55 besorolásnak megfelelően minden irányból védett a kisnyomású vízsugarakkal szemben; és/vagy (ii) az IP58 besorolásnak megfelelően legfeljebb 30 percig 1,5 méter mélységű édesvízben tartható. A telefon az IP55 és IP58 besorolások által meghatározott tartományokon felül nem használható vízen lebegve vagy víz alatt; ellenkező esetben a jótállás érvényét veszítheti.
-
Deck
titán
Mindig szomorú dolog beázásról olvasni. Az is, hogy a Sony magyarország és a Cordon, hogy áll az ilyen esetekhez.. De ahogy írtad. Amíg a Sony nem vállal garanciát a vízállóságra addig ezt a lehetőségét nem kell használni. Lehetne akár xda-n elindítani is egy online peticiót a sony felé, hogy vállaljanak garanciát rá. Nem tudom hány százezer vagy millió telefont adnak el ami vízálló és ebből hány százaléka ázik be, de vannak hibás telefonok itt is. Rengeteg teszt és videó van amiben is gond nélkül állják a vizet és nem kapják meg az ipxx-t csak úgy. Csak itt ilyenkor egyszerűen megtagadják a garanciát.. Nem fogom a Z2-ömet vízben használni (elektronikai eszköz) nekem elég ha esik az eső akkor nem ázik be. Aki meg vízben akar fotózni vegyen Krusel Sealabox ip57-es tokot és menjen biztosra! 8k. Senkinek sem ajánlom, hogy probálgassa a vízállóságot és pont bele essen abba a százalékba akinek beázik és megvonják a garanciát. Ettől függetlenül jók a Sony telók. El kell felejteni a vízállóságot. Ha nem lenne vízálló a telefon akkor is Z2-öt vettem volna előtte pedig Z-t. A csepp és porállóság nekem bőven megfelelne garanciával!
-
besaints
tag
Így van, a vonatkozó jogszabályt illesztetted be, és ez pont arról szól, amit mondtam is: a kötelező cseréről. A 3 napos elállás intézménye már jó pár éve nem létezik.
Csak azért tartottam fontosnak ezt kiemelni, nehogy valakit ezzel a fórumban félrevezessünk, és ebből kára származzon.
-
besaints
tag
Tudnál adni forrást?
A 3 napos szabály, én úgy tudom, a cserére vonatkozik. Vagyis meghibásodás esetén a vásárlást követő 3 napon belül cserére vagyok jogosult, nem vagyok köteles elfogadni, hogy szervizbe vigyék, függetlenül attól, hogy a csere többletköltséget jelent az eladónak. -
S3R6PH
tag
Ha visszakerül hozzám a teló, eladom, aztán szépen kivárom míg megjelenik a Saygus V2 és búcsút intek a SONY-nak!
Különben nagy kár! Eddig nemcsalódtam egy SONY termékben sem!
Volt már SONY kazetta lejátszóm, Discmanem, SONY Erricsonom, PlayStation majd PSP, az XPERIA Z is super volt........
Dehát b@ssza meg! Ilyen a fogyasztói társadalom!
Most olvasom a kiegészítő hivatkozásodat.
Érdekes, utánnajárok hogy a Szlovákiai Telekomnál is így van-e.
Mert én úgy tudtam hogy fogyasztói jogodból 7 napon belül bármikor visszaadhatod minden indok nélkül.
A telekomnál meg a csajszi azzal érvelt hogy ez nem igaz! Vétel után miután elhagytad az üzletet csak a Szervizre vagy jogosult!
Leadtam a telót, hazajöttem és átnéztem a szerződést töviről-hegyire, de nemtaláltam ilyen bejegyzést benne.
Namindegy, várok hétfőig aztán felhívom a Telekomot hogy, hogyisvanez!?!
-
harry3
őstag
Az olyan elemekre értettem, mint a kapcsolók, szoftveres gombok, billentyűzet stb. designja. Persze van olyan, ami tetszik, de így összességében nem.
A PC-s részről nekem kényelmesebb a Sony megoldása. A frissítési, a javítási procedúra, hogy könnyen készíthetek ftf fájlt, illetve egyéb dolgok.
Hardveresen mindenképp jobb, de az én általam említett dolgok már 'kinek mi tetszik kategória'. -
rocks
aktív tag
Lószart lesz lassú meg bugos...
Én bízom sanyiékbanKidobhatnák, mert az enyém mostanában időnként (nem mindíg) gyorsan merül belassul 4.4 van fennt.
Érdekes viszont h az EUR zóna területén baromi jól bírta az akksija, filmezés, fotózás, útvonal használat,
és Kevés netezés után estére csak 20%-ot merült... (Igaz egyik nap pik-pakk 305-ra esett estére...)
Jöhet a 22.-e és a frissítés.
Még egy éves sincs "Urasága" még legalább egy évig akarom használni,(vagy tovább...) -
...meg samsung, meg lg, meg huawei, meg zte "betegség"...
Eleddig a kevert mód hisztit szinte minden gyártónál tapasztaltam.
Inkább sajátosság, melyik cég, milyen módon használja a technológiát a router termékeinél.
Az én előző, és jelenlegi routerem által szórt jel kevert és g módban is remekül kommunikál SP-vel, go-val, X10 minivel, V-vel és Z-vel. -
tevike
senior tag
De nem is hallanak olyankor engem sem, szóval a akkor lehet tök egyszerre megy el a mikrofon és a hangszóró is, amire kevés az esély talán.
A térerő szórakozik szerinte, mert van, hogy egy helyben ülök lemegy 4-ről 1-re vagy nullára, majd 1-2 msp és vissza ugrik 2-3ra majd 4....ingadozik.Erre valami tapasztalat, vagy hasonló problémája valakinek?
Vagy csak szimplán érzékeny az antennája és szar helyen mászkálok, vagy beállítási probléma?
-
darvinya
titán
Hú…te használod is valamire vagy csak hívást fogadsz vele?
Ilyet még én is tudok net-ezés(böngészés) nélkül és csak várom, hogy csörögjön.
Az új Play igenis állandóan b…sztatja az összes olyan app-ot ami valamilyen tárolóval kapcsolatos műveletet csinálhat.
Nem véletlenül KK alatt nincs SD kártya írás 3 rendű app-nak root nélkül. -
-
MikitoLac
tag
Én 3 napig türelmes voltam a Play progival de mivel folyton meleg volt a telefon, 83% energiát evett ha jól emlékszem 7-10óráig terhelte a procit mikor megnéztem az energiafelhasználásnál. Úgy hogy elvileg készenlétben volt a telefon pár óra alatt 60% állt meguntam visszaállítottam a 4.0.34-re a google play szolgáltatásokat tehát NEM a google play áruház alkalmazást és rögtön leállt minden ilyen háttértevékenység. Nem látok mögé hogy pontosan mi okozza de ez a megoldás segített ez a lényeg.
-
itachi01
csendes tag
Mint írtam is. Egyszerűen nem volt hajlandó tölteni az akksit, annyira alacsony volt a feszültség benne.. Hiába próbáltam bármiről is tölteni. Gondoltam hát ha nem elég neki a 850Ma. Akkor töltöm labortápról.. Terhelhető 6 amperral 5v-on. De semmi. Dokkoló csatlakozón keresztül se, sehogy, semmivel. Mivel annyira 0 volt az akksi, egyszerűen meg sem próbálta tölteni, csak megjelent a sony felirat és restart (Pontosan úgy, mint ha egyáltalán nem lenne rajta akku). Ilyennel még nem igazán találkoztam, főleg ilyen árkategóriában, de most már rendben van
. Tölt is szépen, szóval hepi minden
-
S3R6PH
tag
Jó, de akkor hol találom a MIUI-ban az arcfelismerőt?!?
Vagyis meglett
én hibám! Először azt a sz@r mintát kéri, és csak utánna lehet választani a többi közül.
De egy kérdésem még nyitott maradt, mi a véleményetek a Next Launcher 3D-ről?
Melyik a jobb, a Next vagy az Apex?
A themert már próbáltam de nem tettszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest