- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Üdv urak, én is eltávozom. Elpasszoltam a Z-t. Z3 C jön helyette. Köszönöm a segítségeket a topiklakóknak.
Miért voltam úgy a Z-vel mostanság h nagy volt? Nemtom. -
boogie84
veterán
válasz
norbert1998 #23675 üzenetére
Nem ért hozzá valszeg. Ez nem egy PC proci tuning.
-
boogie84
veterán
SUS-al frissített már valaki? Megvárok pár véleményt.
-
boogie84
veterán
válasz
adamsauvage #23358 üzenetére
Milyen a szoftver?
-
boogie84
veterán
Visszatettem bg-re, nem sokat hasznaltam, de igy jo. Mi az ami a 4.3 szoftvernek nem tetszik a bgn-ben?
-
boogie84
veterán
válasz
wody21 #22774 üzenetére
Ezzel az a baj h nekem tokban van. Azért kell univerzális masszív tartó.
(#22775) omarion23:autós tartó, töltő
-
-
boogie84
veterán
válasz
itachi01 #20981 üzenetére
Végre egy valamire való kolléga aki konyít valamit a telefonokhoz. Szép munka.
Antenna csatlakozóra figyelj oda. Azt anno a Nokiaban eléggé szerették mellényomni az operátorok.Bár hőléggel nem nagy téma újat tenni helyette, csak a kábel az már húzósabb ha olyat kell beszerezni.
Ha jól látom a töltőcsatlakozó sem túl ép. -
boogie84
veterán
válasz
torreador22 #20783 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
torreador22 #20783 üzenetére
4.4-el?
-
boogie84
veterán
Győzzön meg valaki h miért érdemes feltenni a 4.4-et? Azt olvasgatom h nem jó.
-
boogie84
veterán
Csak csak sikerült elkapnom a hibát, h bontja a kapcsolatot a wifivel... Uh szár! Nexust a népnek!
-
boogie84
veterán
válasz
->Raizen<- #19355 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Akartam írni, h RR3-at próbáljon már ki... Hozzon tojást, mert rántottát simán lehet vele készíteni.
Én pl emiatt, és az akksi üzemideje miatt nem tudok/akarok játszani a telefonnal. Szívás. Várom az új Nexus-t. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
Merula Alba #18011 üzenetére
Semmi fagyás. Ez hülyeség. A legutóbbi 4.3-nak köszönhetően vannak wifi problémák, de ez csak szoftveres hiba!
-
boogie84
veterán
Nálam még mindig szar a wifi. Pár percenként megszakad. Csak mióta feltettem a 4.3-at. Nálatok?
-
boogie84
veterán
Ma előfordult velem olyan, hogy recsegés volt már a tárcsázás hang is, a hívás közben szavak nem alakultak ki csak recsegés mikor a másik beszélt.
Újraindítás után ok a dolog, de egyre több hiba jön elő, akár szoftveres, akár hardveres legyen is az. -
boogie84
veterán
válasz
rangersanyi #17042 üzenetére
Én beszállnék a Nexus 5-be ha a G2-t választod!
Független telóm van.
(#17047) pepe091: Hol kapható 100K körül Nexus 5 magyar garis?
-
boogie84
veterán
válasz
a.sebi #16952 üzenetére
Stamina modban a wifi ki van kapcsolva.
Korabban mindig be volt kapcsolva a stamina mod, de most nincs ertelme. Minden programot letilt van egy kivetel lista de azok nem mukodnek mert nincs wifi. (3G-nel mukodik, de a wifit letiltja )
Valaki vilagositson fel h akkor mire jo?
Nekem az kellene h mindig le legyenek tiltva az egyeb alkalmazasok amikor ki van kapcsolva a kijelzo, de a kommunikacio az ne! Tenyleg nem ertem... -
boogie84
veterán
4.3 alatt stamina modban miert nem tudom bekapcsolva hagyni a wifit? 4.2.2 alatt azt hiszem ilyen nem volt...
Mi ertelme,ha nem kapom meg az uzeneteket? -
boogie84
veterán
válasz
Templomegere #16913 üzenetére
Hova vitted be szervizbe? Szemelyesen mentel be a cordonhoz?
-
boogie84
veterán
válasz
BLUE TORNADO #16361 üzenetére
Restart után nézd meg, ha a telefonon vannak a képek és nem a kártyán. Ha a kártyáról olvas akk valszeg az megy tönkre.
-
boogie84
veterán
válasz
droidforever #15758 üzenetére
En csak jatszottam mert kurvara melegszik a keszulek.
Megegyszer nem akarom visszakuldeni h semmit sem csinaljanak vele, csak leszedik meg visszarakjak a hatlapot... -
boogie84
veterán
Tudnatok olyan progit amivel egy kepernyo meretut ki tudok vagni a nagy felbontasu kepbol? Amit nem mozgat ha valtom a kepernyoket.
Pl mikor a zarolt kepernyot vagom ki. -
boogie84
veterán
válasz
eladogeppc #15632 üzenetére
Miért nem mész be egy boltba és készítesz fényképeket mind2 készülékkel??
-
boogie84
veterán
válasz
eladogeppc #15620 üzenetére
Nálam már egy kamera csere is megoldotta, h színesebb képeket készít a telóm. Pedig csak 4.2.2. van rajta.
Kijelzőt úgy hasonlítsd össze, h egymás mellett van a két készülék.
-
boogie84
veterán
Úgy vettem észre, hogy szervizből visszakapva a telefont jobb képet csinál nappal. Éjszaka viszont túlságosan fel van tekerve a kiváló automatikusban a fényerő, feltételezem azért h minél több fényt beeresszen.
-
boogie84
veterán
Tudna segíteni vki abban, hogy hogy tudom beállítani a mobilnetet? Egyszerűen nem találom. Bekapcsolom a funkciót és nem csatlakozik netre. Beállítási útmutatót végigtoltam legalább 3×.
-
boogie84
veterán
Nézem a vodafone szervizfigyelőt, 13-án már átvehettem volna, ezek a g...ik nem küldtek sms-t. Micsoda f...ág már.
6-13 javítás. Kíváncsi leszek. -
boogie84
veterán
Vodafonhoz vitte már vissza vki a telefonját? Nála mennyi idő volt mire visszakapta? Én több mint 2 hete adtam be.
-
boogie84
veterán
válasz
viktor82 #14601 üzenetére
Jaja, ez jobb mint a dokkoló. Kár h ilyen nincs hozzá. Vezeték nélküli töltő
-
boogie84
veterán
Ma visszavittem a Yodához a készüléket. Azt mondták 2 hét.
Koszos kamera lencse.
Meleg hátlap játékoknál.
Hátlap elválás.
Laza töltőcsatlakozó ajtó.
1 pixelhiba.Kíváncsi leszek h mit hoznak ki belőle.
Elfelejtettem visszaállítani a telefont. Sztetek van okom rá h aggódjak a gmail fiókommal kapcsolatban? Egyéb dolgokkal kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest