- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
-1 Z... 2013 ota volt meg...
-
Reverting
őstag
En sem akaorok hirdetni, de van egy elado ilyen telo a hardverapron...
imadtam de mar csak a fiokban pihen, hibatlanul...
-
Reverting
őstag
Urak! A Z beszed hangszoro problema az milyen jellegu hiba, eleve szar a hangszoro, vagy inkabb kontakt, es elo jon elobb utobb. Rendeltem ragasztot es hangszorot is az ebay-ro, de nem nagyon merek neki allni.
Felek ugyanez a hiba megint elojon, ha eleve szar a konstrukcio... Aki cserelt mar hangszorot, ram irhatna legyszives... koszonom
-
Reverting
őstag
Koszi sracok az infokat, es a linket is, megrendelem.... a raszto szettre lenne valakinek infoja... vagy h keressem az ebay-en...
-
Reverting
őstag
Hi... hangszoro problema elojott nalam is... szoval neha hallom a masik felet neha nem... ha kicsit nyomkodom a hatlapot akkor megjavul egy idore...
Valaki aki tul van rajta tudna adni linket (ebay... stb.) ami bevalt es nem kell fel ev mulva ujra hangszorot cserelnem... Nem tudom kell e meg valami hozza, gondolom csak ki kell cserelni, semmi forrasztgatosdi... esetleg hatlap leszedese es vissza rakasa a problemasabb, ha erre is van link... vagy valaki aki jartas a szervizben es mar csinalt ilyet?
Koszi
-
Reverting
őstag
válasz
FirstAndroid #28924 üzenetére
En egybol nyomtam ra... nekem segitett
szerintem jobban rangatja a rendszert
-
Reverting
őstag
Nekem T- fuggo de gyari rom... Epp ma frissult OTA... Ranyomtam egye fene...
minden ok...
)
-
Reverting
őstag
válasz
Toncsiii93 #27963 üzenetére
Nalam ez hardver volt... a belso hangszoro, a hatlap nyomkodasaval megszunt... aztan szerviz...
-
Reverting
őstag
Jo ez az ultra stamina... Nem lehet valahogy idoziteni? Pl este 23h aktivalodna...
Vagy esetleg a berakni valahogy a sima stamina mod helyere az allapotsavba? -
Reverting
őstag
En sima S-line... napi szinten veszem ki a tokbol mert dokkoloval toltom, es ez a legjobb a ki be rakosgatas szempontjabol...
Viszont most rendeltem egy ilyet... elvileg ez ultra vekony es puha, ami kell a napi ki be rakosgatashoz...
Meg nem jott meg... majd ha itt lesz megmutataom -
Reverting
őstag
válasz
BLUE TORNADO #27421 üzenetére
Nem... En is igy voltam...
amig be nem neztem a beallitasokba...
Ki lehet kapcsolni... -
Reverting
őstag
Eddig nem nagyon hasznaltam de most nezem h a crome lapok kozotti valtasa eltunt? :-/ uj lap van es a rendszerel tudok csak a lapok kozt valtani... :-/ vagy beallitas? Lollipop
Thx
Na kozben megleltem...
Koszi dekrer epp meglett... :-) -
Reverting
őstag
Jelentem megjott az edzett uveg...
mindenkinek ajanlom... 0,3mm es belefer a gyari dokkolba... Ugy is h van meg hatlapfolia...
-
Reverting
őstag
válasz
ambrust #27045 üzenetére
Hat ha megjon majd beszamolok itt...
Apropo kabel nelkuleseg... mint irtam dokkolo van nekem is, az usb ablakot eddig egyszer nyitottam ki
)) (ugye ujat kaptam kb ket hete) nem is akarom nagyon nyitogatni ezentul sem... de kene valami progi a filek oda vissza masolasara... vagyis inkabb pc-rol a telora wifin... filmeket szeretnek atmasolni... jon bele a 32gb os evo kartya... Anno volt az airdroid de valami nagyon nincs vele rendben... :-/// szoval valami progit ajánljatok mar helyette... nem kell semmi extra csak wifin oda vissza lehesen masolni...
-
Reverting
őstag
válasz
userxy #26887 üzenetére
[C6603_10.6.A.0.454_Hong Kong_Generic.ftf]
Ide feltoltam... Aki probalta jelezze legyszives...
Igen, igen...
A telo fuggo marad, es van benne magyar...
-
Reverting
őstag
Video Jonak tunik...
Egy probat meger...
-
Reverting
őstag
válasz
wody21 #26785 üzenetére
Igazabol ennyi eleg is... Hatlap leval, beszedhangszoro, ajtok lazak... Ezt ott ok rogzitik... Nem kell mas csak a telo es gari papir, csinal egy jegyzokonyvet es otthagyod... csere telo nincs.... Ennyi...
hogy mire erdemes cserelni??? Egyenlore nekem semmire... marmint ugy h zsir uj jott... Amugy barmelyik magasabb Z-re... Nem lettek kisebbek csak a Z compact... Arra figyelj! Azok picik...
-
Reverting
őstag
válasz
ambrust #26781 üzenetére
Remelem...
mert ket ev utan ujra uj telom van...
)
Amugy nekem is azt mondtak h vigyem be... Vagy ok viszik el szerdankent, de akkor tobb het es nincs csere keszulek...
Persze h a T adja le szerintem azert jobb, nem kell ott senkit megyoznom a hibakrol, ugye ok csak leirjak a hibakat. Piros indikator miatt sem kuldenek el egybol. Amugy arkad- ban adtam le. Es nem is volt ket het csak egy ha ugy vesszuk... Mert nem tudtam atvenni a futartol csak ket nappal kesobb... es hetfon adtam le, de ugye szerdaig itt pihent naluk...Nekem gyari dokkolo van...
megnyugtato... Akkor mar rendelem is az uveget...
Meg valami egy m2 volt nalam addig mig nem volt Z... Haaaat...ez mar harom eves telo...de odabas....
)
-
-
Reverting
őstag
Ladtam a telom szevizbe a t-nel ket hete...
ma jott a futar es kaptam egy zsir ujat...
22 honapos volt a kicsike...
azt hittem h egy megvalnak utjaink... De igy ujabb ket ev van kialatasba... De egy tuti...
nagyon nagyon orulok... 2014 34. heti gyartas
-
Reverting
őstag
Thx... tenyleg nincs ez a fekete kepernyo vegre... erdemes rakni az uj t-fwt...
-
Reverting
őstag
Hi... reg jartam erre... nekem a gyari .283 vegu fw van fent... lattam h megjelent a t.nel ennel ujabb... Van hir a gyari ujabb erkezeserol? Esetleg a t-s nel megszunt mar a fekete kepernyos nyitas hiba? Erdemes varni a gyari ujabbra vagy rakjam vissza t-s fwt.... koszi...
-
Reverting
őstag
válasz
norbert1998 #24262 üzenetére
Az a szerencseje...
-
Reverting
őstag
Ok mar fent is... De latom root kell nekei h a rendszer app-ot lehessen fagyasztani... Nem lattam szukseget a rootnak nalam, de ezert mar megeri rootolni...
Amugy meg ami teny az teny... Tenyleg kategoriakal jobb a 4.3... nem vagyok a 4.4 ellen, sot... de ami szar az szar... viszont az h szar az jelen esetben a sony sara... Mert lattam jo 4.4 et...
Nem sok eselyt latok mar a Z nel a javitasra fejlesztesre, lehet ez a 4.3 lesz az utoso "jol" mukodo rom... -
Reverting
őstag
+1... Ugyan azok a hibak... Fekete kepernyo sem szunt meg a nyitaskor, erezni h nem ugy rangatja a rendszert mint a hardver megkivana... Sot, volt tobb egesz sokaig tarto gondolkodasa... amint kijott felraktam... Eleg is volt, tegnap este vissza ment a 4.3... Root, minden nelkul a szuz rendszer... Egy elmeny... de valaki segithetni ebben az Update Center-es dologban... Szoval nem kene h mindig bejelezen nekem... De azert a tobbi frissites meg jolesne... Viszont a rendszerfrissitest latni sem akarom... Van megoldas?
-
Reverting
őstag
Udv Urak! kb 1 eves a Z-m... most nezem h a hatlapi kamera lencse tele van apro halszalkarcokal... Elvileg ha karcos lett akkor "plexi" probalta mar valaki polirozni...? fogkremel szoktam a plexis orakat, azokat gyonyoruen meglehet csinalni... gondoltam azert elobb megkerdezem itt, hatha mar valaki tul van rajta...
Koszonom
-
Reverting
őstag
C6603_Unbranded_10.5.A.0.230 NCB.ftf(4.4) a kiemelben levo rom vajon megegyezik a fuggetlen CE rom-al... ? Vagy esetleg CE ftf 4.4 van valakinek? thx
-
Reverting
őstag
Volt ez a kihangositos bug, na a crome frissitest leveve nekem azota nem jott elo... de ugye nem biztos h ez okozta... es jo lenne azert a friss crome is... volt a napokban frissites esetleg? Marmint a crome-ra... thx...
-
Reverting
őstag
Crome frissitesteket toroltem... Azota nincs a kihangosito gond... :-)
-
Reverting
őstag
válasz
#03372544 #16968 üzenetére
En eloszor azt hittem benan vettem fel es ottragadt az ujjam... mert kb ott van a kihangositas ikon is... probalgattam de nem tudtam produkalni a hibat... aztan hagytam a fenebe... de neha elojon... ugy h biztos h bug... fogjak javitani, ezert nem rakom ujra... viszont az jobban zavar h k... hangos a beszedhangszoro meg a legkisebb hangeron is, minden ki van kapcsolva pedig... varjuk a javitast...
szinten tiszta telepites
-
Reverting
őstag
C6603_10.4.B.569_CE3 Most keszult... meg nem teszteltem... en csak Sony PC Companion al raktam fel az elozo 4.2.2 CE3-ra...
-
Reverting
őstag
Most nezem h meg mindig nincs kint a 4,3 CE? :-( kenytelen voltam a T 4.3 felrakni... viszont franko lett... :-) total Z1 :-) a temak nagyon csorok... :-) a gyari xperia ami er valamit a tobbi hulladek... aksiban meg nem nagyon erzek semmit... kb egy hete van fent... szerintem nem is fogok... a 4,2 vel sem volt gondom vele... ;-) wifi vetel szerintem jobb lett, es a hivaskor villogo led is tetszik, a hangja is javult nekem, mar nem bombol annyira a beszedhang... szoval mindenkepp erdemes feltenni a 4.3
-
Reverting
őstag
buek...
-
Reverting
őstag
Ritkan vagyok itt mostanaban... kint van mar 4.3 CE ? Vagy csak a T-s? Thx...
-
Reverting
őstag
válasz
attilalaki #12871 üzenetére
-
Reverting
őstag
válasz
rangersanyi #12774 üzenetére
thx
Kozben en is talaltam...
de ez mindig jol jon
-
Reverting
őstag
Valakinek van egy linkje az elozo facebook messenger apk hoz?
ez az uj.... haaaat....
-
Reverting
őstag
Szerintetek ez eredeti sony szerviz cucc? Katt
-
Reverting
őstag
Es? Mertnem rakod fel a fuggetlen romot? Katt es utanna mer minden rom frissul otan vagy gepen is... fuggetlen rom garit nem befolyasolja, a telo fuggo marad de a gyari romal fog mindig frissulni... Vagy ha kell feltoltom a legujabbat.... az nincs az elso hsz-ben linkelve...
-
Reverting
őstag
Egy Sony DK26 elado van nalam... valaki mintha kerest volna... uj... bontatlan... nekem ketto is jutott veletlen...
6,5e Bp.
-
Reverting
őstag
Ha valakit erdekel ey zsir uj Sony SRS-BTV5/Black keressen privat... Bocs a felOFF-ert...
Ja es egy Sony DK26/Black szintem zsir uj...
-
Reverting
őstag
Hi... most nezem h nalam a telo ujra huzasa utan sem jelent meg a dupla status bar... valaki tud infot mitol lehet? T-mobilos telo de gyari fw... majd ota-n frissult... es a statusz bar egy soros... haveren dupla... mi a fa.k lehet?
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Aki gyari dokkoloval tolti nem vette eszre h az usb kisajtot megkezte a dokkolo rugos muanyag helyezo bizbasza... ?
Szoval a korom szamara kialakitott perem nalam de van nyomodva... most vettem eszre... fu.k..
-
Reverting
őstag
Meg jo h a gyari romot pakoltam a tres telomra
most tovabb varharok h a gyari is megkapja
))
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari