Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
válasz
#13110016 #23661 üzenetére
Üdv! Itt kellene nézelődni, vagy az XperiFirm-el lehet tölteni le ROM-ot, Central Europeanek közül lehet csemegézni, azok azt hiszem nem szolgáltatói ROM-ok..
-
j.la
tag
válasz
#13110016 #19714 üzenetére
Össz-vissz nem sok változást vettem észre. A lehúzós menü tetszik, hogy egy picit átszabták. Jópofa az átlátszó sáv, egyedüli negatívum az akadó beállítások ( de ugye erre már jeleztétek a megoldást). A wifi jelem sokkal stabilabb lett. Hívás közben és után is gyorsan reagál a képernyőkapcsolás, eddig hektikusan működött nálam. :-)
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
#13110016 #19142 üzenetére
Veled meg mi van ember? Vagy nem tudsz olvasni? Esetleg a szövegértéssel vannak problémáid?
Idézem, hogy mit írt:
" Nem vészes a kijelző, szoftveresen sokat javítottak rajta, de egy IPS -től elmarad ! "
Nekem is Z-m van, de attól még elismerem a hibáit is a készüléknek. Nem állított semmi F@szságot, csak tényeket közölt, teljesen normális hangnemben.
A Tények azok Tények, ennyi PONT. Mindemellett ő is leírja, hogy vállalható a cucc.
Istenem, hogy milyen emberek vannak :S
w333: Az előzőhöz: valami a ROM-al lehet szerintem, mert leszedtem egy K9 mailt és ott sem működik a Push. Viszont X percre beállítva le tudja tölteni a levelet. Érdekes...
-
w333
félisten
válasz
#13110016 #18107 üzenetére
+1 én is onnan vettem a Nexus 4 -t mert kb. 48k -val olcsóbb volt és még kb. a fórum 80% -a is, több telefont vettem már tőlük, sok visszajelzés alapján tényleg korrektek ... amit eddig tudok kb. 5db. N4 telefont cseréltek illetve visszaadták a pénzt, LG Optimus G szintén hasonlóak, és G2 -ről is halottam hogy több db. -t is garanciában cseréltek, illetve ha jól tudom akkor a Telemax -al szervizelnek
-
SkyS1gn
félisten
válasz
#13110016 #16570 üzenetére
Hátlapról lehet lekapom... tok nélkül hordom és a hátlap karcolódik inkább a fehér szín miatt alig látni de mégis...
Ezért édekel hogy hogy karcolódik a hátlap, ilyen zsebkarcra gondolok vagy ha lerakod valahova. Én is vigyázok mindíg minden műszaki cuccomra
(#16571) barnabasss
Igen, 4.4.2 lesz Z2-n launchkor!
-
-
-
S3R6PH
tag
válasz
#13110016 #16190 üzenetére
Próbáld meg ezt: [link]
Nekem ez működik. Alul ottvan a letöltőlink.
Nemtudtok valamit hogy hogyan kapcsoljam ki a Browserben (Boat Browsert és Firefoxot használok) ezt a sok felugró marhaságot? Már az idegeimre mennek. Főleg eza kib@szott mobogenie! Mindenütt ez ugrál! Tele van a t#köm ezzel a sok f@sz reklámmal már tényleg!
-
törölt tag
válasz
#13110016 #16186 üzenetére
XDA szerint ÁLLÍTÓLAG! Ha tévedtem sorry!
http://www.mediafire.com/download/7i2pky7y45qyjcp/SemcMusic.apk -
madd dogg
senior tag
-
-
válasz
#13110016 #15427 üzenetére
Ezt telepítette már valaki, és sikerült elindítania?
Ha a kamera appban kiválasztom a Timeshift burst módot, feljön egy ablak, ahol alul egy pipával el kéne fogadni a Sony Mobile használati feltételeit. Ha rányomok a pipára, feljön a SonyMobile weboldala, ahol csak egy leírás van a használati feltételekről, stb. Ha viszont bezárom a böngészüt, megint a kamera appban feljön az ablak, hogy fogadjam el a használati feltételeket, és kezdődik újra elölről.
Tehát hiába nyomom be a pipát, újra és újra visszaadja az engedélyező ablakot. :S
-
alxza
csendes tag
válasz
#13110016 #15427 üzenetére
Nagyon jó ez a program
Egyszerűen tökéletes.
Tegnap futás közben kiesett a telefon a zsebemből, kb 1- 1,5 méter magasságból, pattant egy párat és olyan 2 méterre tőlem földet ért. Levert a víz, mondom ennek biztosan annyi. Volt rajta tok, valamint képernyővédő fólia. Mindkettőnek hála a telefonon,vagyis a képernyőn egy kis pont lett csak, mivel egy kavicsra ért valószínűleg.
Ezt mind azért írom le, mivel régebben írtátok, hogy mennyire törékeny ez a telefon. Hát most nálam ebből 5ösre vizsgázott. -
Lacika1971
csendes tag
válasz
#13110016 #15242 üzenetére
Sziasztok,
nekem is hasonló gondom lenne, pár hónapja frissítettem a Walkman appot, ezt követően ha beszélgetés végén leraktam a telefont elment a térerő, ami pár másodperc múlva visszajött.
Most hogy frissítettem a gyári 4,3-ra, néha híváskor nem hallom a hívott felet, újra kell hívnom, vagy sok esetben újra kell indítanom a telót.Van valami ötletetek, hogy mit kellen csinálnom?
Kösz,
L -
-
-
burgatshow
veterán
válasz
#13110016 #14972 üzenetére
Kollégának valószínűleg azért volt fekete pöttyös a kép és a videó is, mert a fényérzékelő chip (CCD vagy CMOS nem tudom melyik van a telefonban), rossz volt, vagy alapból gyári hibás.
Ergo ezért lettek a képek és videók fekete pöttyösek, mert a fényérzékelő chipnek azon a területén valami bibi volt. Gondolom azt cserélték ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest