- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alxza
csendes tag
Sziasztok!
Nem szoktam ilyeneket kérdezgetni, mert általában megvan a véleményem minden telóról, de most nem tudok dűlőre jutni. Szerintetek megéri cserélni Z-ről egy LG G4-re? A G4 ugye jobb meg újabb meg minden, de van annyi előnye akár kamerában, akár gyorsaságban, hogy le merjem cserélni a Z-met? -
alxza
csendes tag
Sziasztok! Felflasheltem 5.0.2-re, de ez után nem jön be a mobilnet.Nem a HK-s, hanem a sima verzió. Ilyen hibával találkoztatok? Ha igen mi a megoldás?
-
alxza
csendes tag
Sony Xperia Z2 tablet - sokszor mintha vírus lenne rajta, böngészőt benyomom egyből átirányít egy másik weboldalra, valamint ha játékot nyitok meg akkor sokszor a PLAY-re visz hogy töltsem le a MESSENGER-t. Valakinek ötlet? 2 virus irtót nyomattam többször is, és semmit nem talál.
-
alxza
csendes tag
válasz
norbert1998 #24583 üzenetére
Köszi.. Csak egy a problémám. Visszaflasheltem 4.4.2-re és azóta nem jó a Wifi... Valami megoldás? Rányomok, hogy Wifi csatlakozása és ki sem adja a hálózatokat.
-
alxza
csendes tag
Sziasztok! Rootolni szeretném a telefont a nem használt programok törlése és a MIUI miatt, de nem járok sikerrel. Valaki le tudná írni szájbarágósan linkekkel ( mert a fentebb említett linkek nem jók ), hogy hogyan tudnám rootolni a telót illetve felrakni a MIUI-t? Akár privátba is. Aki ezt megteszi, annak nagyon megköszönném.
-
alxza
csendes tag
Csak érdekesség képpen... Mondtam tesómnak, hogy dobja le a telefont az erkélyről, mert geci lusta voltam felmenni érte. Ahogy ledobta, nem tudtam elkapni, megpattant az ujjamon és le a földre képernyővel lefelé. A kb. 3m esés után félve vettem fel, de szerencsére semmi baja nem lett. Szerintem sokat közbe játszott a tok is, ami rajta volt.
-
alxza
csendes tag
Bocs hogy itt kérdezem, de valaki tudna segíteni abban,hogy ebay-ről dolgokat rendeljek? Szeretnék egykét tokot rendelni, de nem tudom hogyan kell, az angol nem az erősségem. Köszi aki segít.
-
alxza
csendes tag
válasz
SzőkeKapitán #15429 üzenetére
Nekem sikerült elindítani, nemtudom miért nem megy. Nekem kijött a szürke pipa, benyomtam az elfogadásról szóló szöveget, és kész. Utána Camera appból lehet benyomni.
-
alxza
csendes tag
válasz
#13110016 #15427 üzenetére
Nagyon jó ez a program
Egyszerűen tökéletes.
Tegnap futás közben kiesett a telefon a zsebemből, kb 1- 1,5 méter magasságból, pattant egy párat és olyan 2 méterre tőlem földet ért. Levert a víz, mondom ennek biztosan annyi. Volt rajta tok, valamint képernyővédő fólia. Mindkettőnek hála a telefonon,vagyis a képernyőn egy kis pont lett csak, mivel egy kavicsra ért valószínűleg.
Ezt mind azért írom le, mivel régebben írtátok, hogy mennyire törékeny ez a telefon. Hát most nálam ebből 5ösre vizsgázott. -
alxza
csendes tag
Tescoban a 0.7l-es Jäger mellé ajándékba van kesztyű, amivel lehet tapicskolni érintős telefont
Kellemeset a hasznossal
-
alxza
csendes tag
Nem ide tartozik bocsi, de egyik családtagomnak szeretnék venni valami olcsóbb telefont. Nokia Lumia 520 vagy Huawei Ascend Y300 közül vacillálok. Szerintetek melyik a jobb? Illetve mennyire nehéz megszokni a WP-t? Válaszokat előre is köszi.
-
alxza
csendes tag
válasz
mambapapa #13492 üzenetére
Figyi a menüje meg alapból a telefon nagyon nem lassú, egész gyors. Memóriakarit a Z-hez tuti nem kapsz, a Z1-ről nem tudok semmit se mondani. Átlagos használatkor,ami nálam azt jelenti,hogy kb óránként előveszed nyomkodsz rajta 5 percet és lerakod.. Így kibírja akár 2 napig is bőven töltés nélkül.
-
alxza
csendes tag
Adobe flash playert hogy lehet felvarázsolni a kis gépre? Mert felraktam de semmit nem akar behozni így sem.
-
alxza
csendes tag
Ha ES FILE Managerben akarok megnyitni egy képet,akkor felkínál több lehetőséget is....
3D ALBUM, ALBUM, .......
Az a 3D ALBUM az mi? vagy egyáltalán hogyan lehet abban 3d-s képeket megnyitni? -
alxza
csendes tag
Sziasztok! KB. Egy hete vagyok Sony xperia z tulaj és eddig nagyon sok jó benyomást keltett a teló. Viszont.... Hivásnál valamikor megszakad a vonal, én nem hallom a másikat de ő hall engem. A másik problémám a felső hangszórója recsegő hangot ad. Ez mennyire szokványos illetve normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest