- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mrlujoak #25840 üzenetére
ja hát protekcióval könnyű dicsekedni( A szervizben elvégzett nyomáspróba pedig nekem free volt, a szervizt pedig nem írom le, mert nem publikus. )
de szerintem ha fizetned kellett volna érte nem küldted volna el nyomáspróbáztatni! Nem is kértem a szervíz címét ahova küldted, nem is nagyon érdekel
magánügy hogy neked hol van ismeretséged
, Ha lejár a garija a Z-nek úgy is megy azonnali eladósorba és soha többet nem veszek olyan Sony telót ami ragasztott, mert egy foshatár konstrukció és aranyba mérik a javítását, pedig az gyártó hülyesége, már meg van az utódja hogy mi lesz
nem akarom leszólni a Z-t hardveresen nagyon jó...külsőre tetszik, szép nagyon, de ezek a tipus hibák nagyon idegesítőek...plusz nekem is elkezdte csinálni ezt a varázslatos dolgot, "hol szól-hol nem szól" a beszéd hangszóró...nem kóstolgatni akartalak, de ahogy látom nem valami jó a vérmérsékleted, hamar fel kapod vizet
-
Dimond G
senior tag
válasz
mrlujoak #25364 üzenetére
Nekem már több mint egy hónapja használom az SBH 20-t. Megérte a pénzt, amit kicsengettem érte!
Már régóta kerestem egy olyan megoldást, mint ez! Ráadást a Z3-mal is működik.Én a gyári szettel használom, a gyári lejátszóval! Viszont a bluetooth hangerőszabályzó igencsak idegesítő. egy gomblenyomás után a két sáv közötti hangerőváltás igen nagy. Olyan, mintha vagy halkan, vagy hangosan lehetne hallgatni. Nincs erre valamilyen applikáció, amivel belehetne állítani a bluetooth hangerejét?
-
törölt tag
válasz
mrlujoak #25170 üzenetére
látom nagyon félreértetted itt a dolgokat
senki nem mondta senkinek hogy álljon neki otthon barkácsolni a z-jét
ha én esetleg barkácsolni szeretnék, akkor nem vinném szervizbe
amúgy gondoltam hogy nem vileda 2 oldalas ragasztóval szerelnek össze egy prémium kategóriás telefont
már bocsi de nem kéne azért h****nek nézni az embert...az írásaidból sajnos ez jön le!
-
törölt tag
válasz
mrlujoak #25151 üzenetére
Az indikátorok fehérek,más különösebb bajom nincs a telóval,nagyon jól megy
ellenőrizni meg nem lehet hogy igazi-e vagy tényleg fehér papír,elmondása szerint eladás elött pár hónapot állt a szekrényben...alcsak azért adta el mert van egy htc one m8-a...a hátlapleválás meg a vízállóság nem nagy feltétel nekem,csak a kamera így eléggé sz*r képeket készít,visszább olvasol egy kicsit raktam fel képet....
-
Daw93
senior tag
válasz
mrlujoak #24502 üzenetére
Pontosan. Bár én csalódtam amikor először megnéztem hogy szól, viszont hozzá kell tenni, hogy előtte egy Live-ot nyúztam, ami magasra tette a lécet. Szerintem a Live szebben szól mint a HTC One, bár nem tudom hogy a One hogyan volt hangolva, szóval jól be kell lőni az eq-t (amúgy a gyári elég ratyi a Z-nél meg a Live-nál is, úgyhogy külső progival/lejátszóval érdemes mókolni). A gyári hangzása az összes telónak szar amit eddig hallottam. Viszont párból nagyon szépet ki lehet hozni 1 kis eq állítgatással.
-
-
Dimond G
senior tag
válasz
mrlujoak #24252 üzenetére
Upfone oldalán ez olvasható:
( [link] )
Meglepő, ám örömteli bejelentést tett a Sony a mai nap folyamán. Ahogy a hivatalos blogjukban is írják, 2015 év elején az összes Z szériás készülékre kiadják a tegnap bejelentett Android 5.0 Lollipop frissítést. Ez egy igazán remek hír, hiszen az elmúlt évek során jópár Z kategóriás Xperia felhalmozódott a Sony tárában.
Az alábbi készülékekről van tehát szó:
Sony Z Ultra Google Play kiadás (ez kapja meg először)
Xperia Z
Xperia ZL
Xperia ZR
Xperia Tablet Z
Xperia Z1
Xperia Z1S
Xperia Z Ultra
Xperia Z1 Compact
Xperia Z2
Xperia Z2 Tablet
Xperia Z3
Xperia Z3v
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Tablet Compact -
norbert1998
nagyúr
-
Deck
titán
válasz
mrlujoak #24256 üzenetére
Nekem:
- piros egy indikátorom
- meglazultak az ajtócskák
- púpos a hátlap
- valami érintkezési gond, mert folyton kiírja, hogy nem tölt meg elmegy a töltés, alig tölt stb.. Más kábelekkel is ugyanez van. Most is 1 óra alatt töltött pár százalékot meg kiítja, hogy lemerül stb. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
mrlujoak #23462 üzenetére
Azt látom, hogy nincs rajta kivágás.
Az átlátszóságot csak az emberi szem által érzékelhető tartományra tudod mondani. A közelségérzékelő azonban infrával dolgozik. Ezért lenne jó egy próba: az érzékelő elé rakva észleli-e, hogy mozgatod a kezedet? Vannak programok, amik az érzékelő jelzését mutatják (vagy ott a service menü) -
M_AND_Ms
veterán
válasz
mrlujoak #23459 üzenetére
Azt nézd meg, hogy nem blokkolja, vagy zavarja a közelségérzékelőt!
Tudni kell hozzá, hogy az érzékelő nem ott van, ahol többen vélik.
A mellékelt képen csak a ledet(4) és a környezeti-fényérzékelőt(3) jelölik. A közelségérzékelő még beljebb van 3-4 mm-re és 2-3 mm-rel feljebb.
Több kemény-fóliával az a gond, hogy mivel az anyaguk zavarja az érzékelőt, ezért készítenek rajta egy kivágást, de rossz helyen: A kisebbik kivágásnak kell mindképp meglennie, ha a fólia anyaga blokkol. A másikra semmi szükség -
w333
félisten
válasz
mrlujoak #23152 üzenetére
Egy jó kis TP-Link routerem van, minden telefonnal tökéletes, de a Sony -ra nem tudom de valamiért allergiás volt ... (most LG + Moto + ZTE van és minden ok.)
(#23153) boogie84
ICS alatt volt gond aztán 4.1.2 -el félig megjavult (csak ritkán szakadozott) haver Xperia Z + szintén TP-Link a legújabb 4.4.2 -el szakadozik, MiUi -val tökéletes, szóval valami van a Sony romban amit a TP-Link routerek nem szeretnek
-
-
Smiro
senior tag
válasz
mrlujoak #23100 üzenetére
Busman: köszi.
Mrlujoak: neked is. Ha nem akarnám bevállalni a valós történetet, akkor nem ezt írtam volna le. Ami a gondom a "gariztatással", hogy a telefon tokban! volt. Ennek ellenére berepedt a kijelzője. Kb. 0,5 m-ről esett le. Hogy ki kell-e bírnia ennyit egy GG üvegnek tokban, na ezen lehetne hezitálni. Írt a fórumon hsz-t ide olyan user is, akinek spontán repedt be. Aztán vagy elhajtották, vagy nem a garis javítási kérelemkor. Az dobja rám az első követ, aki hasonló szituban nem azt nézi azonnal, hogy a garanciális időben szerzett sérülés belefér-e az ingyenes javíttatásba. De ezt nem ragozom tovább, mert ez a fajta "ügyeskedés" sajnos szinte csak ránk (magyarokra) jellemző, azokra nem, akik ennek a telefonnak az árát a havi betevőjük tizedéből, vagy kevesebből veszik meg. Nagy lelkiismeretfurdalásom nem lenne mellesleg a Sonyval szemben... De igazad van úgy általánosságban, a hozzáállásom nem tökéletes.
Én voltam a hülye, hogy nem kötöttem biztosítást a gyerek telójára. A gyereket meg nyilván le sem szúrtam a telefon miatt.
Nem mellesleg köszönöm, hogy a tömítésre is felhívtad a figyelmem. Akkor már csak egy jó szerelő kellene...
-
Reverting
őstag
válasz
mrlujoak #10372 üzenetére
Igen a videonal is vagva van...
kamu ahogy csak konnyeden leemeli a hatlapot...
Nekem szerencsere alatta van... de a kis puposodas nem fog erdekelni kesobb sem... mert ugye az igazi levalas az ezen a kepeken van... Katt Amin azert durvan latszik h elengedte a telo felso szele is ott is ahol van felulet a ragsztasnak... itt biztos ragaszto hiba lehet... ezt mar en is bevinnem... -
-
válasz
mrlujoak #10337 üzenetére
"Ilyenkor a rendszer a fej és fülhallgatól, illetve a halsod védelme érdekében leveszi a túlzott hangot produkáló részt," ***
***jesszus mit írtam...
Ilyenkor a rendszer a fej és fülhallgatód, illetve a hallásod védelme érdekében leveszi a túlzott hangot produkáló részt,
sorry
-
davidsz
senior tag
válasz
mrlujoak #10331 üzenetére
Most nézegettem a Z szétszereléséről videókat. Melegítéssel jön szét a telefon.
1 tipp a hibára:
Túlmelegedett, napon járt telefon esetében elengedhet a ragasztás, és a beázás is erre lenne visszavezethető?
Púposodás úgy szintén?(#10333) oliwire:
ismerősöm telefonja. Szerencsémre nekem nincs bajom vele. -
boogie84
veterán
válasz
mrlujoak #7933 üzenetére
Te is azt írod amit már korábban mások. Fürdés előtt legyen becsukva. Ez korrekt!! Ezzel nincs semmi bajom.
DE ha pl zenét hallgatok a bazi nyári hőségben (elalszom), megérkezik a buszom (ami klímás, egész jó idő van) a parkolóba, hirtelen le kell szállnom, akkor az ember elfelejtheti becsukni a jack ajtócskát. Továbbra is bazi nagy a hőség, de a buszról leszállva a zsebem elkezd bazira izzadni, mert a héten 30-35 fokok lesznek.
(a sivatag kellős közepén ahol nincs víz!!)
Éééés (többek állították h egy ilyen zsebes izzadás párásodás is betesz a lapkának) elszíneződik a lapka.
Na ilyenkor mi van? Ugrott a gari, mert bealudtam, fáradt voltam, és elfelejtettem visszacsukni az ajtócskát?Nem a hőmérséklet különbség miatt jön a pára!
-
-
naturepalmer
tag
válasz
mrlujoak #2646 üzenetére
A kettő természetesen nem ugyan az, de némi ok-okozati összefüggést látok azért
persze lehet nem ugyan azt értjük a szó alatt (fanboy), egy márka szeretetével vagy elkötelezettségével iránta, tudom is én, pl azért mert meg vagyok vele elégedve hosszú ideje stb, szóval ilyen tekintetben semmi bajom a márkahűséggel. Az én értelmezésemben a fanboy egész mást jelent. Pejoratív értelme van. Mindig minden áron, csak azért is, és a "tied tuti szarabb" hozzáállást hozza magával.
-
naturepalmer
tag
válasz
mrlujoak #2594 üzenetére
Nem is azt mondom hogy nem az (hiba, ráadásul tényleg amatőr). De nincs elmentve a pass-om playen (mint ahogy a szerző többek között ezt hozta fel érvként kommentben), mert ugye erre már jó ideje opció van vásárláskor. Szóval ha el is lopnák - ami kizárt - sem jutnának vele sokra. Persze biztos van egy csomó felhasználó akinek sokkal fontosabb adatai vannak a telefonján mint nekem, de ezért írtam hogy "én" nem aggódok emiatt.
-
Takashi
aktív tag
válasz
mrlujoak #2493 üzenetére
Sajna ez még nem a 4.2... Esetleg arról nincs valakinek friss infója? Már persze a hivatalos "endofmarch" blablán kívül persze.
Jó lenne már a jövő héten felrakni. Pláne azért, mert valamelyik Samsung fórumban azt nyomatták ezerrel, hogy mi még rég a 4.2-re várunk, mikor az S4-én már a 5.0 fog száguldozni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrlujoak #2231 üzenetére
Ja nekik a samsung féle egy kaptafa a nyerő biztos
Énmeg pont ezért vagyok sony párti elsődlegesen, a szögletes és "mindíg megújuló forma" miatt, nameg ilyen újdonságok miatt mint ez a sáv is, bár még mindíg egy Arc-ot nyúzok, egy ZL-re, Z-re vagy SP-re váltok majd.ZL még mindíg nem kapható? Vagy nemis lesz egyántalán?
-
Takashi
aktív tag
válasz
mrlujoak #2080 üzenetére
Szinte biztos, hogy NEM a keményet szedte le, hanem csak az alap mattot. Nézd csak meg a fülecskéket rajtuk. Mondjuk sztem sokkal jobb lett logó nélkül, de én mindig is a minimalista design híve voltam. Fotókat hamarosan készítek és rakok fel. Holnap reggelre vagy délelőttre megoldom.
-
válasz
mrlujoak #2080 üzenetére
nekem is mondták ezt, hogy nem minden piacra érkezett csak fóliára feliratozott verzió, de annyira minőségi és jól feltett gyári fólia, hogy nem próbálom ki, mert nem zavar - pedig eddig minden korábbi telefonomról levettem, és nem is használtam fóliát, de ez meggyőzött!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest