- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Nekem egy S4 van a Z mellett. Gyári szoftverben a Sony köröket ver a Samsungra. Sokkal gyorsabb. Az S4-en most egy kigyomlált gyári rom van így teljesen használható lett. De már megvan a kiszemelt utód és lassan megválok mindkettőtől, mert lassan tényleg eljár felettük az idő. Persze alap dolgokra (net, fb, yt stb) alkalmas még mindig, de ezek kombinálásával már mindkettő küszködik.
-
M_AND_Ms
veterán
Nekem meg a hátlap nem vált le (kollégámnak igen) Ellenben az usb ajtós probléma nekem is volt. Másik kollégának a hangszórórecsegés, míg másiknak a spontán kijelzőtörés volt.
Szóval mi sem mondogattuk a másiknak, hogy nem értem, mit jössz a problémáddal, amikor nekem olyan nincs. Hidd el, aki panaszkodik, hogy nagyon melegszik neki, annak tényleg melegszik. -
M_AND_Ms
veterán
Mint írtam a Z melegedése egyik napról a másikra, egyértelműen az 5-re való frissítés után kezdődött. Nem csak nálam, hanem a céges flottában szinte mindenkinek (15-20 készülék).
De azt is írtam, hogy ez már a javításoknak köszönhetően megszűnt, legalábbis enyhült. Tehát, nem kell bizonygatnod, hogy most(!) nálad nem melegszik. Nálam sem. (pontosabban a páromnál, mert már ő használja, amióta én váltottam Z5-re) -
Smiro
senior tag
Nekem nem rég cserélték biztosításra összetörés miatt. Az újnak a melegedéstől elvált a hátlapja. Visszaküldtem, írtam, hogy q forró például navinál. Visszaírtak, hogy ez ilyen. Hátlapot visszaragasztották. Korábban nem volt ilyen, ami még zavar azon kívül, hogy navi után ha kiveszem a tartóból alig bírom kézben tartani, hogy a 2.1-es autós töltőm nem bírja visszatölteni a navi közben felhasznált energy-t. Rohadt idegesítő, mert fotózásra is használom (-nám) QX100-zal, így megállás után rá kell raknom egy 30.000 mAh akksira, hogy ne merüljön teljesen le. Szóval nem értem, hogy a navi (Sygic) hogy bírja ennyire leszippantani, illetve hogy tud olyan fokon átforrósodni, hogy kivenni alig lehet a tartóból. Pedig menet közben takargatom is, hogy ne érje a napfény... Ja, most meg előjött fényképezéskor - a saját képnél - egy fekete pötty is. Szerviz azt mondja, ez nem biztosítást érintő problem, pedig a korábbi telefonon ilyen nem volt. Mitől jelenhet meg ilyen pixelhiba-szerű izé a képen?
-
CortezX
aktív tag
A Vodával nekem abszolút pozitív a tapasztalatom e téren. 9.-én adtam le a kaposvári üzletben, ma vettem át kijavítva. Én csak a hangszóró hibát jeleztem, de a munkalap szerint 8 alkatrészt cserélt a Cordon. Cserekészülékként egy Galaxy Trend Plust kaptam, a Z-hez képest borzalom...
-
törölt tag
Igen, sajnos ezek a belépőszintű telefonok már teljesen az értelmét vesztették. Az Ace még az első fecskék közötti, nekem ugyan nem, de barátnőmnek is az volt. Hát volt szitkozódás rendesen.
Én mindig is Sony párti voltam, először egy Xperia Pro-m volt, tökéletesen szolgált, és ugyanúgy a tárhely miatt kezdtem én is szépeket mondani az anyukájára. Ameddig a Z nem fog panaszkodni ilyenre, addig marad nálam.
Ez a proci, és a 2 giga RAM azért elég kéne legyen egy darabig.
-
szityu161
tag
Persze tény és való észre veszi az ember hogy némelyik vírusírtó az üzletre megy. 30napig a free verzióband minden rendben minden jó, aztán használhatod tovább ingyenesen mert úgy is legális csak akkor x-y-z funkciók nem működnek, de csinálja a vírusírtó a gondokat pl.: tetű lassú bootolás vagy leállás, bootolás után az ikonok egyesével jelennek meg és még mindig gondolkodik a gép... Majd figyelmeztet a vírusírtónk hogy lejárt a 30nap és milyen fantasztikus lesz ha fizetünk érte!!! :-)
De hogy androidra van-e értelme, azt nem tudom. Azt tudom hogy néhány alkalmáz tiszta marhaság pl a clean master. Mert egy tisztító rend rakó alkalmazás ne reklámozzon már meg ajánlgasson hülyeségeket. De most komolyan. Lá ott már valaki olyat hogy pl a Kaspersky átvizsgálta a C: meghajtót és nem talált semmit tehát boldogság van!!!! Share???
Amúgy meg szedd már le a Clash of akármit, meg az Empire of anyámat mert az jó! Illetve csak a saját böngészőnket, csak a saját fájlkezelőnket meg vegyél jegyet a vb-re!
:-) -
-
flegga92
senior tag
Szerencsére nem nézek TV-t így elkerülnek a reklámok, de akkor tényleg parasztvakítás. A beégést meg számunkra rugalmasan kezeli a Samsung, ha egy picit is beég neten megrendeled a helyszíni javítást, pár nap múlva jönnek és helyben kicseréli a kijelződet még csak el sem kell vinned sehova. Természetesen ez csak a Prémium garanciás termékekre igaz, és a hivatalos garanciával él csak. Nekem most lesz 1 éves beégésnek nyoma sincs. Azért majd a garancia lejárta előtt kicseréltetem a biztonság kedvéért.
Na hát a nem csúcskategóriás telefonjaik kriminálisak, ráadásul 100 féle variánsa van, ember legyen az aki követni tudja... -
flegga92
senior tag
Szerintem ízlés kérdése kinek mi tetszik jobban és mi a szebb.
Egyszerre van egy S4 és egy Z nálam. Az élénk színek tényleg egy picit szebbek a Z-n viszont számomra minden másban a SAMOLED nyer. Többnyire alacsony fényerőn használom kb 25%-on. Magasabb fényerőnél már a színek is hasonlóak. Viszont reggel a sötétben sokkal kellemesebb az S4et nyomkodni, mert hasonló fényerőnél nem süti ki a szemem (ezért utálom az IPS kijelzőket). Szóval ami neked hátrány az nálam előny, én inkább beáldozom azt a minimális színkülönbséget.
Ha lehetre romolgatni S4 en valószínűleg még többet kilehetne hozni belőle, mert anno az S-en főzött romon lehetett állítgatni a színeket, hatalmas különbség volt. Plusz amikor portolták a Bravia Engine-t sokat dobott rajta. -
törölt tag
Gyalultam, vagyis tiszta telepítést csináltam ráfrissítés helyett. Bughalmaz 4.4.2 miatt utóbbit én nem erőltetném. Ráadásul a jövőben már úgyis csak hibajavitások lesznek, szóval most utoljára érdemes még kigyomlálni a telefont. Remélem hozni fogja a 4.3-as szintet, mert akkor tőlem kap meg néhány hónapot.
-
dSERiES
senior tag
Valószínűleg igen, a módosítások miatt (illetve ha CWM vagy DualRecovery-s akkor az miatt is).
4.4.4-re is van root(pofon egyszerű) és sokkal jobb mint a 4.4.2. Megéri frissíteni, majd belakod utána megint -
ambrust
tag
Én is egyetértek veled. Nekem is eddig jobban bejön a 4.4
Az akku idő meg gyakorlatilag az összes okostelefonnak mondott mini számítógépnél max 1 nap, vagy pedig nem használják. (Akkor meg minek?)
Mondjuk az tényleg bosszantó, hogy reggel 7-től du 4-re gyakorlatilag 0%-ra merül nálam, de könyörgöm ekkora kijelző meg proci sok áramot kíván használat közben és hát én bizony használom!!! Aki ezt nem tudja elfogadni annak nem való ekkora kijelzős készülék. Félreértés ne essék nem a sony-t fényezem, más készülékre is ugyanez igaz. A htc-m se bírta tovább semmivel csak cserébe sokkal lassabb és butább volt (desire hd) pedig 3 vagy 4 éve 150-be került..
Én csak azt nem értem a gyártók részéről, hogy a nyilvánvalóan nagy fogyasztás ellenére miért ilyen p.cs kis kapacitású akkut pakolnak a készülékekbe??? Aki 5"-os lapátot vesz annak +30g már biztosan nem lesz zavaró... Nekem most van akkupackos "hátlap" az 4200mAh-t tud. Persze sajnos nem direktben használja a telefon, így a a feszültségek oda-vissza konvertálása miatt a hatásfoka elég rossz. Kb másfél gyári egységnyi időt tudok hozzátenni a belső akkuhoz. (pl 8-at tudok belső akkuval 100->0% merítéssel az akkupack ehhez tud hozzátenni 12-t 1 teljes és egy 50%-os rátöltéssel) További hátrány, hogy így a belső és a külső akku élettartamát is duplán gyilkolom feleslegesen, de hát ez van. Ha a dokkoló (pogo?) pin-ek kvázi direktbe az akkura lennének kötve és mint a laptopoknál (vagyis inkább ultrabookoknál) plusz órákat lehetne nyerni.
De ez valahogy minden okostelefonból kimarad...
Ráadásul a Z-ben még csak nem is lehet cserélni az akkut, ami a napi többszöri töltés miatt 1-2 év alatt így kipurcan. Az átlagos li-ion akku 300 töltési ciklus után a kapacitásának 70-80%-át tudja már csak. Ez nálam 4-6 hónapot jelent... -
törölt tag
Én mindig úgy mértem, hogy beállítások alatt kilőttem a létező összes futó alkalmazást amit engedett, majd Clean Master egy klikkjével kipucoltattam a maradék memóriát aztán már startolt is az AnTuTu. Néha 2.000-5.000-es értékkel jobbat dobott!
Persze ez csak látványra jó.Na, de nem mindegy, hogy ki a király?!
-
törölt tag
Ahol az alkalmazás ikonok vannak ott megmaradt a kicsit sötétített panel, vagy teljesen átlátszó lett?
(#19676) Ferrari fan: nincs mit
nekem még sajnos vadásznom kell FTF-et a ZL-hez, egyelőre nem láttam sehol. Nincs root-olva az enyém, ráadásul most is egy olyan FTF van ráhekkelve ami nem is kifejezetten az én telómra való
Mármint nekem az LTE nélküli verzió van, de az LTE-s romja van fent.
(#19679) Daw93: uh kösz, már kezdtem félni, mindenho, az átlátszóságot írják a 4.4 nagy újdonságaként, de nekem az nem tetszik túlzottan.
(#19675) Cris99: igen apptray-re gondoltam, kösz. Amúgy a három navigációs gomb háttere átlátszó lett vagy az is maradt kicsit sötétített?
-
Dimond G
senior tag
Tegnap be volt kapcsolva és 4.2 alatt úgy hogy nem nyúltam hozzá levett 30%-ot. Este felment rá a 4.3, ami szolgáltató általi letöltés volt. reggel 7-kor vettem le a töltőről és most 77%-on áll. Ráadást még nyomogattam és zenét is hallgattam. Szerintem ez a 4.3 mellett szól. :-)
-
MaxxDamage
félisten
Nekem alapba jelezte a telefon a szoftver frissítést mikor csatlakoztam a netre WiFi-n kerezstűl
(#19075) dekrer: igen.. jó, hogy mondod ! ezért vettem gépbe is Pro SSD -t , mert 5év gari van rajt + 2 hónap, mert regisztráltam a rendszerbe
így meggondolandó inkább ha azt vennék bele pl. EVO-t vagy jobbat... nem tudom mit illik telóba venni , Kingstont amit korábban szereztem 16GB -ot azt raktam a Z-be /ha tudsz jó áron szerezni, vagy link , vagy bármi akkor ne tartsd magadba és P.Ü. formába dobd át eme info-t !
"a gari egy fontos tényező"/
L
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia