- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
-
nexion218
tag
válasz
#03372544 #29032 üzenetére
Vmiért az az általános miszkoncepció, hogy a SONY szar, bezzeg a Samsung... Ilyeneket hallottam pl., hogy a Samu-ban van lépésszámláló, a SONY-ban nincs...
Mintha nem egy alkalmázás lenne a lépésszámláló, amiből kb. 30 van a Play Store-ban...
Vagy túl fapados a SONY, mert nem lehet betűstílust váltani... Bezzeg a Samu, ott van hupilila cicomás betű...
Meg törik a SONY... Majd miután ezt kimondta a zsebében úgy tört ketté a Samu, ahogy volt, az enyémnek még mindig semmi baja...
Ízlések és pofonok, azt nem értik az emberek, hogy az alapvető funkciók a közös oprendszer miatt mindegyik Android-os telefonban ugyanazok, a többi meg már ízlés kérdése. Kinek a szőke, kinek a barna. És mindegyikből van szar széria meg hibás gyártás is. Kis túlzással az azonos kategóriás készülékek között a formán meg színen kívül nincs nagy különbség szerintem.
-
JKalo
tag
válasz
#03372544 #28423 üzenetére
Bocs, lehet hogy rosszul fejeztem ki magam. Mindentől függetlenül, kikapcsolt állapotban is rezeg (mind a vibrátor) akár órákon keresztül minden előzmény nélkül. Kikapcsolni, leállítani nem tudom !
Ez hardver vagy Bug lehet?
A földhözvágás határán álltam vele már ma is ..... -
harry3
őstag
válasz
#03372544 #28404 üzenetére
Még hogy ugyan azt kapja mindenki, hát ezek szerint nem. Nekem pl. amikor a kezdőképenyőhöz ikont akarok hozzáadni, hosszan nyomva tartom és át is ugrik, viszont 2 rendszert próbálva ott a 4.4-féle volt, azaz nyomva tartani, felhúzni a képernyő tetejére és akkor adta hozzá.
-
nexion218
tag
válasz
#03372544 #28398 üzenetére
Az összeset jelenítse meg. De már az 5.1 van fent és most okésnak tűnik a dolog... Igaz hajnalban bütyköltem és Beállítások/Alkalmazások/Mind környékén vhogy kiadtam a 2 db Telefon nevű alkalmazásnak az engedélyt, hogy kibújhasson a Prioritás üzemmód alól (lényegében whitelist-re tettem őket), de egyrészt már nem találom ezt az opciót (
) másrészt nem tudom, hogy változatott-e vmit...
-
lmisi
senior tag
válasz
#03372544 #28325 üzenetére
Nálam, 5.1.1 root-olt.
Hát kb. most olyan tuti jó kategória. Ennyire jó még nem volt a Z. A standby time megjavult. már 4.4 alatt is 1% felett evett óránként készenlétben, ez 5.0.2 alatt felment 1,5 - 2% -ra. %. 5.1 nél visszament 1% alá. 2 mail fiók, blútyúk, 3g, wifi, gps always on. Nem tökölök a kibe kapcsolgatásukkal. A task-váltó valami villám lett és valóban csak akkor melegszik amikor kell. Azaz egy gyengébb játék vagy normál böngészés csak langyossá teszi és nem tűzforróvá. A greenify megy , de az 4.x alatt is ment.
Nekem root a greenify miatt és a normális backup miatt kell. (Esetleg xposed)Sajna a gugli még mindig nem oldotta meg a minimum beépített backupot. Pl. a guglidrive-ba elmentené minden app a config fileokat és ha van, az aktuális állapotot (pl. játékok). Ez az android szégyene, egyszerűen röhejes, hogy pl. alma ezt évek óta tudja.
A fekete droid sokat fogyaszt, talán mérsékelhető greenify-al és van valami exposed modul ami javítja a lollipop energiaszivárgását (Fölöslegesen kommunikál a hálózattal készenlétben bizonyos körülmények között). De sajna mindkettő root-ot igényel.
-
nexion218
tag
válasz
#03372544 #28275 üzenetére
Mondjuk én eleve úgy kezeltem a dolgot, hogy annyira jó ez az IP minősítés, hogy nyugodtabb lehetek, ha véletlen ráborítók vmit pl. Őszinténszólva nem is értem, hogy hogy gondolhatta bárki is őszintén úgy, hogy majd egy átlagosnál jobban szigetelt telefonnal fogja Jacques Cousteau-t letaszítani a trónjáról...
-
Scooter86101
tag
válasz
#03372544 #28245 üzenetére
Rendben értem, egy olyan kérdés hogy akkor a két "aláhúzott" verzió között van különbség mármint ha hungary-ban is az 5.1 lesz, mert még látom az nem egészen az
?
Mert amikor a hong kongi - t raktam fel anno , az időzóna gondok ám voltak ... De mi az hogy Customized pontosan ?Köszi
-
nexion218
tag
válasz
#03372544 #28239 üzenetére
improvements to:
- volume: hangerő problémák (már akinél van)
- silent mode: az üzemmódok használata (és sztem ebből eredően az értesítések kezelése) nem volt egyértelmű ill. eleve bug-osvalamint:
more control of your alerts: asszem ez adja magát, mondjuk nem csak a SONY-nál, hanem úgy általában véve Lollipop szinten panaszok vannak az értesítések kezelése terén. Bár el kell ismernem, hogy a SONY különösen elszúrt vmit, mert nálam is fel-felbukkan a "nincs értesítés elmulasztott hívásról" probléma, ami azért ciki. De elfogadom, hogy emberek csinálják azt is és hibázhatnak, csak tegyék rendbe. Szerintem nem lesz vele gond...
-
harry3
őstag
válasz
#03372544 #28193 üzenetére
Most én is Lollin vagyok, mert azt mondtam, hogy hónapokig vártam, hogy megérkezzen és ne használjam?
Szerencsére, eddig még nem figyelmeztetett és a sokak által írt kellemetlen forrósodást sem tapasztaltam, mondjuk nem vagyok egy hardcore felhasználó. Bár tény, hogy kicsit jobban melegszik.
A csengő és ébresztő hanggal nálam sincs baj szerencsére. Vagy csak nem tűnik fel. -
sno14
tag
válasz
#03372544 #28016 üzenetére
Egyetértek a többiekkel. Még megállja a helyét a felső-középkategóriában teljesítményben, amivel még felül is kerekedik a fullhd kijelző és a vízállóság. Ami szar az az akku (3,5-4 óra kijelzőidő), a hangerő, nagyon melegszik (lollipop alatt főleg), meg az a vacak karcolódó fólia ami fent van gyárilag. Dizájnban verhetetlen, férfias, elegáns a z sorozat legjobban sikerült tagja a z ultra után, az újak már túl lekerekítettek számomra. Amikor megjelent szídták a kamerát, én például nem profi képeket akarok, csak egy adott pillanatot jó minőségben megörökíteni és ehhez nekem tökéletes. Nagyon elégedett vagyok a fotós teljesítménnyel. A kijelző szerintem egyéni elbírálás dolga, van egy ultrám is, de nem tudnám egyértelműen azt mondani annak szebb a kijelzője, pedig a tesztek tanúsága szerint fényévekre van a z-hez képest, kinek az erős színek, kinek a természetesek, kinek a fényerő, kinek ez kinek az jön be. Annak idején kitalálta valaki, hogy fakó meg betekintési szög bla bla bla és terjedt a hír, hogy szar a kijelző. Már több mint 2 éve megvan, soha egyetlen pillanatig semmilyen szituációban nem merült fel, hogy problémás a betekintési szög vagy fakó a kijelző, a héten pedig voltak vendégeim z1 volt mindkettőjüknek, ahhoz képest egyenesen túlszaturált a z, az valami eszméletlen ronda megjelenítő szerintem. Lényegében azt kell átgondolnod, hogy mennyire tudja kielégíteni a te igényeidet. Én még így két év után is azt gondolom, nálam csak a z és a z ultra játszik...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
#03372544 #27876 üzenetére
Viszont véleményem szerint, mobilra teljesen felesleges. A flac-ban lévő minőségi többletet nem tudja egy mobiltelefon szintű lejátszó kiaknázni - ellenben sokkal több tárhelyet foglal, ami a telefon esetében általában szűkös.
Szerintem a flac-ot a mobilra másolás helyet érdemes átrakni mp3-ba és azt felmásolni -
Destroyer91
tag
válasz
#03372544 #27683 üzenetére
Reméltem is, hogy megoldható, már írtam a cégnek, ahonnét rendeltem a telefont, egyelőre nem jeleztek vissza. Belül pattant el valahogy, kívülről ha végigsimítom a kezem a kijelzőn, nem is érezni a repedést.
Már csak az a kérdés, hogy tudtommal a rootolás garivesztéssel jár, viszont így nem tudom se újrahúzni a telefont, se letörölni a roothoz kapcsolódó programokat. Erre van valami alternatíva esetleg? -
sno14
tag
válasz
#03372544 #27308 üzenetére
Support azt írta, hogy ha nincs ilyen pont a készülék alapból nem támogatja függetlenül a ROMtól. Ezt utólag lehet támogatottá tenni, de sony centeren keresztül. És persze mivel itt nem forgalmazott valószínűleg egyáltalán nem lehet megoldani... Mivel az ultrám ausztriában vettem és ott hivatalosan is forgalmazva van lenne lehetőségem erre, de nem ér meg annyit, hogy ezért beadjam, plusz gondolom fizetős a buli, mert végeredményben nem hibás a készülék.
-
lmisi
senior tag
válasz
#03372544 #27290 üzenetére
Egy barátom 4.2-ről teljesen stock rendszerrel OTA-zott valami 2-3 lépésben mert nagyon belassult a rendszere és Facrory Resethez nagyon nem volt kedve, mivel utálta volna újra rakni az app-okat.
Sikerült neki 5.02re és gyorsabb lett neki mint valaha. El is halasztotta a Z3 beszerzését annyira elégedett lett vele. No root, teljesen gyári állapot. -
Deck
titán
válasz
#03372544 #27290 üzenetére
Nagyon sok "buhera" az az 1-2perc
De bezzeg az illegális cuccokat majdnem mindenki beszerzi mikor az több idő.
Root nélkül nem tudod kiírtani a reklámokat még akkorse ha megveszed amit tudsz. A droid teljesen jó alapon is de úgy csak lebutított verzió. Amit igazán tud csak rootal jön ki. A greenify meg sajna nem alap a droidban.
Itt be is fejeztem a fentebb lévő emberkének írd, hisz nála akad minden stb.
További offolás jöhet pm-ben ne a topikot szeleteljük tele.
-
megyei93
csendes tag
válasz
#03372544 #27018 üzenetére
A fülessel nincs gond az jó hangos. A hangszóróra neheztelek egy kicsit. Nekem sokkal halkabbnak tűnik, mint a kitkat-be, olyan mintha a hangszínszabályzóba be lenne valami állítva. Pedig nullán van minden nincs semmi kiválasztva. Próbáltam mindent de nekem nem az igazi!
Olyan fedett a hangja nem szól tisztán. Tegnap mielőtt felraktam előtte nem sokkal hallgattam rajta zenét és sokkal tisztábbnak, és hangosabbnak hallatszott mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest