Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nud
tag
válasz
Jumapili #26844 üzenetére
Aham,de attól még mutatja....A fő problémám h nem tudom h mit állítottam be v nem..
Szerviz előtt sose csinált ilyet h a retek matricákat megjelenítette..Egyesével beállíthatnám h ne jelenítse meg,de ez nem állapot,pláne ha új alkalmazást raknék fel,és azoknak a képeit is mutatná..... :@ -
nud
tag
Kb 2hét után kissé karcosan visszakaptam a z1-emet...
Rakhattam mindent újra...
Van a galéria és a telón található összes képet megjeleníti,ami számomra eléggé idegesítő..
Az összes aplikáció/mesenger matricái is közte vannak..
Hol tudom beállítani h pl csak a telóval készített képeket jelenítse meg,vagy esetleg 1-2 mappát,amibe Én
raktam fotót?!
Szinkronizálni továbbra is szeretném a telóval készített fényképeket g-fiókomra... -
nud
tag
válasz
Reverting #26783 üzenetére
Csere készüléket ÉN sem kaptam,az előfizetésem meg csak megy,és csütörtökön lesz 2hete h ott van.. :@
Nekem ilyen opciót fel se hozott h hagyjam ott...Am 11hónapban lejár a 2év...És gondolkozok h z2 v z3.
De most néztem és z2 olcsóbb,amit nem értek mert nem sok különbséget látok..
Pl z3 kisebb kijelzővel rendelkezik?!
Melyiket érdemes megvenni majd?! :/ -
nud
tag
Valakinek van/volt hasonló tapasztalata?!
Mikor tölteni szeretném a telót:véletlen fordítva rakom/érintem az usb-t a telóba..
Észre veszem h fordítva akartam rádugni,és utána nem tudom bekapcsolni..
Ez mitől lehet kontakt hiba?! Nem nyomtam erősen..
Volt már máskor is ilyen,aztán mégis valahogy feléledt magától..
Volt olyan is h pl nem a saját sony tltővel akartam tölteni,és lehet h a másik is csinált vele valamit,és bekapcsolt..
Volt h kb1-napig nem tudtam használni,de olyan is h 1óráig..
Nem tudom h mitől függ,néha csinál ilyet....
A sim kártyám át sem tudom rakni a régi telefonban,mert kicsi a sim...
El vihetném szereldébe,mert még garis..
Múltkor is ez volt,de aztán feltámadt..
Most meg ugye 3napos ünnep,ill mire be érkezne lehet h életre kelne pl a rázkódástól.. :/ -
nud
tag
Üdv mindenkinek!
A t-nél vagyok előfizető..
Elhagyom M.O-t kb 1hétre.Letiltom a mobil adathasználatot..
Hívni nem fognak,max sms-t kapok.
A kérdésem az lenne h mire kéne figyelnem,és mit kéne beállítanom h ne számlázzanak olyat,amire nincs szükségem..Netezni wi-fi n fogok.Esetleg még a hely meghatározást kikapcsolni? -
nud
tag
válasz
trickymoon #13105 üzenetére
Igen,még a gyári fólia van rajta..
Szerintem levágom a kijelzőig,ha tényleg az érzékelőt zavarja.. -
nud
tag
Üdv mindenkinek!
Lassan 1hónapja vagyok Z tulaj..
Van 1 zavaró tényező:mikor valakit hívok,a képernyő automatikusan elsötétül(ez fényviszonyoktól független).
Ami a problémám h ilyenkor nem tudok a telefonnal kezdeni semmit 1 darabig.
Pl:ismerős hívás,és ha nem tudja felvenni éppen, csak várni tudok,nem tudom a hívást bontani mert sötét a képernyő..
Mikor beszéltem valakivel,lerakja,nekem kb 30mp-et kell várnom mire a bekapcsoló gombbal tudom megint a kijelzőt aktíválni..
Nem olyan nagy probléma,de néha igen zavaró..
Nem akarom beadni gariba h üljenek rajta x ideig..
Hasonló tapasztalat?Javaslat? -
nud
tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég lett nekem is Z
Ismerkedés van még..
A kérdésem:aplikációt hogy tudok telepíteni a belső memóriából?!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest