- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem volt S3-mam Z előtt. A GPS ugyanolyan jó mindkét telefonban, a kamera is nagyjából, bár szerintem az a Samsung felé billen, igaz, a Sonynak jobb a videózási képessége, viszont a vaku sokkal erősebb volt a Samuban, főleg akkor jön ki a különbség, ha teljesen sötét szobában fotózol, vagy ha segédfényként használnád a ledet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsmester89 #10872 üzenetére
Legyen igazad!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
frici90 #10802 üzenetére
A gyári füles kényelmes kialakítású, nem is szól rosszul, de én még nem találkoztam olyan gyári fülessel, ami elérte volna minőségben egy komolyabb füles teljesítményét. De el lehet csípni jó minőségű, olcsó fülest is, például nekem a 300 forintos agybadugós Maxell füles is nagyon bejött.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gti16v #10791 üzenetére
Hosszan rányomsz egy szóra, ha többet akarsz kijelölni, akkor elhúzhatod a jelölő csúszkakat, felül pedig ikonokon láthatod, hogy miket csinálhatsz a kijelölt szóval. Ha nem tudod, melyik ikon mire jó, akkor kijelöléskor fordítsd el a telót, és akkor kiírja az ikonok mellett betűvel a funkciójukat. Beillesztéshez megint hosszan nyomd a képernyőt ott, ahová be akarod illeszteni a szót, mondatot stb..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Destroyer91 #10731 üzenetére
1. Ha megszárad a hangszóró, akkor újra normálisan fog szólni.
2. A hangerőt elvileg valamennyire leszabályozza a teló, ha nagyon hangosan hallgatod. Amúgy meg érdemes egy minőségibb fülessel zenét hallgatni rajta, mert fényévekkel jobban szól úgy. -
Mr.Silkó
veterán
Nem vitatkozni akarok, de pont ahogy a mobiarénás Sony Z cikkben írják, nekem ugyanazt produkálja a telefonom. Ahol a legtöbb készülék jó wifis jelelerősséget mutat, ott az enyém gyengét. És csak azért gondolok arra, hogy ez általános dolog lehet, mert a mobiarénás srácok is ugyanezt tapasztalták a tesztpéldánnyal. Persze ezt befolyásolhatja a telefon tokja is.
-
Mr.Silkó
veterán
Emberek! Újabban ha belépek a walkman alkalmazásba, és rányomok az előadók szerinti listázásra, akkor a 'walkman leállt' hibaüzenettel kidob a teló a zenelejátszóból. Újraindítást próbáltam, nem segít. A teló nem rootolt. Valakinek van ötlete, miért csinálja ezt?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsmester89 #10443 üzenetére
Nekem olyan, mintha párás lenne. De sosem érte még víz a telómat, szóval ez normális, nyugi.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Jokerke #10439 üzenetére
Ez nem rossz vagy jó, ez a szám csak azt mutatja, hogy mikor készült a telefonod, de ha kicsit visszább nézel a fórumon, akkor találsz belinkelve másoktól olyan képet, amin néhány felhasználó tapasztalata alapján grafikonon látszik, hogy melyik gyártási időhöz milyen esetleges hátlap elválási probléma tartozik. De ez persze csak pár felhasználó tapasztalata.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
iratus #10081 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy rögzítették a tiéden, és egyáltalán itt a fórumon a többiek által írt hibákat sem tapasztaltam még, egyiket sem, pedig rendesen nyúzom a telefonomat, úgyhogy lehet, hogy tényleg vannak a Z-nek hibás/rosszabbul összerakott szériái, ha sokaknál minden hiba előjön, másoknál pedig semelyik sem.
-
Mr.Silkó
veterán
Kicsit off, de én látom csak úgy, hogy alig van telefonteszt mostanában a Mobilarenán? Nincs semmi új teló? Off vége :-)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Hegyirabló #9718 üzenetére
Nem volt még víz alatt, mert bár nem látok a telón hátlap elváltozást, se semmilyen hibát, nem akarom a garancia vesztést vagy a hosszú szervizelést kockáztatni.
-
Mr.Silkó
veterán
13w20, Sharp kijelző, T-Mobile, minden OK rajta. :-)
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem nem volt kimaradás a netben egyik nap sem (Bp.-T-Mobile)
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon jó az új frissítés! :-)
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok! Én is régóta olvasom ezt a fórumot, de csak most regisztráltam fel mobilarenára. Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest